LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Va pupam si in aceasta dimineata!
Ema Asa este cresc ai nostri copii si cele mai multe nu putem sa "prindem" toate nazdravaniile lor...
Diana bine ati venit acasa!!!Inca o data sa va traiasca BB Andrei!Pentru tine refacere rapida dupa efortul atat de meritat!

LA MULTI ANI,SANATATE MULTA, SA CREASCA MARI BUCURANDU-SI PARINTII PENTRU BOIERUL ANDREI AL CORBIOANEI SI AIDAN AL BLAKPANTEREI!!!Peterceri frumoase si gandurile noasre bune!

Si apropo de a pierde cate ceva din evolutiile copilasilor nostri: aseara cand am ajuns acasa pitica mea mi-a facut o mare : a inceput sa mearga.E drept ca sustinuta,dar nu mi-am putut abtine lacrimile!Grasuna de ea...sa vedeti ce se grabea sa vina in intampinarea lui mami...Am realizat inca o data ce trece timpul,cum se duc anumite momente...ce dor imi va fi de ele...
Sincer m-a prins o oarecare nostalgie dupa clipele cand erau bebelusi mici-mici fetele mele...Dar stiu ca vor fi alte momente care-mi vor umple sufletul de bucurie!
Acum fug ca tare devin melancoloica,va pup!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana felicitari, mamico x2! Sa-ti traiasca flacaul, sa creasca la fel de frumos ca domnisoara!

Muulti ani traisca, muulti ani traiasca, Laaa muuulti ani, Andrei si Aidan!!!

cu mii de scuze, pt intarziere, La multi ani, Mihnea!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim mult Laura si Nicol, asemenea si puilor vostri pupici si toate cele bune.

La multi ani Aidan!! Sa cresti mare si sa fii norocos!

Ioana si Andrei Spiderman, 2 anisori jumate!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Haideti fetelor, pana plecati la mare / munte mai scrieti si 3 randuri aici

Am pus poze cu copii, sa ne vedeti cat am mai crescut

http://community.webshots.com/album/563942504HJbIBm?vhost=community&start=24

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ce bondarei frumooosi vazui eu ! Sa-ti traiasca Albinutzza si multumim frumos pentru poze! Un adevarat deliciu . Yami - yam .

la toate fetele... pe mai tarziu... eu nu prea mai am ce scrie momentan ... is in pana de inspiratie ... dar, va citesc...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Heeeiii, fetelor... iar ati disparut ?!?
Hai mey, ca ma pun iar pe jelit ... Ntzzz, ntzzz, ntzzz...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

[quote]Originally posted by Diana Mirela

[purple]Dragutelor, ne-am intors si noi acasa marti, suntem echipa completa acum . Bebe Andrei s-a nascut luni la 8.40, am avut o nastere grea insa a meritat efortul. Suntem bine toti, papam laptic si incercam sa ne acomodam cu viata in 4 .

Multumim ca v-ati gandit la noi si o sa mai scriu pe masura ce gasesc timp .

Sa va traiasca minunea mica! Sa va bucurati de el! O sa ai un mare ajutor in Iulia in a-l creste pe bb mic! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele si o saptamana excelenta va dorim!
Uram si noi cu o zi intarziere LA MULTI ANI,SA CREASCA MARI SI SANATOSI BUCURANDU-SI PARINTII PENTRU ANDREI PAVEL AL ALINEI 78,PETRA ALEXANDRA A CODRUTEI QRQ SI PENTRU PETRU DAVID AL LUI VALI!!!

Aceleasi urari LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA MARE PENTRU DARRIANA A IOANEI CO CU OCAZIA IMPLINIRII CELOR 3 ANISORI!!!

Noi suntem bine,ne pregatim de aparitia primei maselute in cazul lui Stefi.E gata gata sa plesneasca,ne-am deranjat putin la burtica,dar in rest este totul ok.Incepe sa vrea sa mearga cat mai mult,nu mai sta locului o clipa.
Albinutzza am vazut pozele,sunt niste dulci bondareii,sa va traiasca!
Acum fug la treaba,va pup i mai intru!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Multumesc pentru urare Nicoll. A fost ziua de nume a puiului meu dar nu am avut cum sa ajung la el la tara pentru ca a trebuit sa o astept pe o matusa in aeroport si nu e din Bucuresti. Am vorbit cu David la telefon si era tare vesel. Eu sunt foarte ocupata la scarbici, nu prea mai am timp sa mai scriu dar voi intra sa citesc tot si sa vad poze recente.

Va pupic pe toti si bine ati venti acasa mamici de bebelusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa traiti cu numele.
La multi ani Andrei. la multi ani Aidan, Eva si restul copiilor aniversati in ultimele zile
bun venit acasa,Diana.
nu am cum sa vaz pozele acum ca sunt la munca. o sa le vad diseara, abia astept.
la multi ani iubirica lui mami

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput