LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Iata ca in sfarsit merge si la mione la munca netul... si desigur ca incepem cu urarui :
Matei al lui Starchi,Radu al lui Sorel si Matei al lui bebestrumfita LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI,SA AVETI NOROC SI SA VA BUCURATI PARINTII!

Fetele....la noi cine poate umbla la titlul capitolului sa adauge LMA?Doar e ziua copilasilor nostri...
Va pup,vorbim mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Matei, Radu si Matei!
Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Nicoll, am facut eu modificarile, aveai dreptate . Pupam fetele!

Andreea, frumoase poze! Abia astept sa ne revedem prin vreun parc! A inceput sa se vada burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI!!! la multi ani! la multi ani!!! 3 aniiiiiiiiiiii!!! mama mia...ce a trecut timpul--la multi ani copilasi!!!

Ne -am intors din grecia,fetele sunt f bine..chiar Ingrid mai are un pic si inoata f bine

Bebelinas mea e f bine..creste si e in limite...dar am probleme mari eu...am inceput de varice..mai ales la piciorul stang..se pae ca bb apasa pe niste nervi responsabili cu circulatia perifica...si nu am ce face...a plans o gramada...sunt la a 3-a sarcina..si nu credeam ca o sa paesc asa ceva..toata lumea imi zice ca se rezolva..eu sper ca imi tai piciorul...asa de suparata sunt..se pare ca sarcina asta ma facut praf si mai am inca 3 luni..ma rog la DD sa fie bine.

*** AniS ** 24+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata si un week-end placut !!!
Anis sa va fie de bine concediul,ne bucuram pt Ingrid care zici ca aproape inoata f bine!Si dam pupici bebelinei celei mici,sa stea cuminte la mami in burtica,sa creasca pe mai departe mare si frumoasa.Cat despre varicele tale,imi pare rau sa aud asta...sa speram ca dupa nastere vei putea sa faci ceva si pet ele.Hai,capul sus ca ai pt cine!!!Si desigur ca asteptam poze sa va vedem cat de frumoase sunteti!
Cryna ce faci,ce e cu tine?Pai si atunci cand nu misca nimeni un rand tu gaseai ceva de spus...Esti bine,sper ca nu sunt probleme?Va pupam pe amandoi!!!
Diana multumim frumos pentru modificari!!!Se pare ca BB andrei e cumintel daca-i da timp lui mami si pt asta!Va pupam si pe voi!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Anis, bine ai revenit! Sa va fie de bine concediul si sarcina usoara!

Nicoll, e f. cuminte Andrei. Ieri am fost la control cu el (il vede dr mai des ca s-a nascut mai devreme) si in 11 zile a luat 460 g . Recupereaza f. bine, deja face falcute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Intru un pic...pe fuga... s-o linistesc pe Nicoll ... Suntem bine. N-avem probleme... alea sunt preconizate pentru luna septembrie ... cand si-a anuntat ex-ul vizita... mai mult ca sigur va face si ceva scandal... Acum, avem o perioada de liniste... si incercam sa profitam din plin de asta!!!
Suntem bine. Nu te preocupa . Mai revin...

la toate fetele...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumim mult.
la multi ani sarbatoritilor.
am vazut poze cu Tudor frumos foc.
scumpi si astia mici din stup.
mai am cateva poze cu Oani(15 iunie) pozand cu florile:
http://community.webshots.com/album/564002325cMNsFG
Diana, ma bucur ca crsteti mari.
Anis, nu te mai supara ca o sa fie bine. stii ca nu iti face bine cand ai bb in burtica. ca doar ai experienta acum. stai linstita.
va pup.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

MATEI (starchi), RADU (Sorel), MATEI (bebestrumfita) VICTOR & ALEXIA (17lory) GIA

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut poze cu Oani. Mai ce fatuca de domnisoara a capatat! Cresc copiii nostri. Am vazut si gradina. Superba! Ce mi-as dori si eu!
Diana, din pacate burtica e de grasime. De la Revelion incoace am luat-o pe o panta ascendenta si n-am mai putut tine cura. Burtica de bb de abia de acum incepe sa se vada.
Anis, dor? Ca daca e doar de estetica sa stii ca se rezolva foarte usor. Sora mea a facut acum cativa ani o interventie pt. varice. I-au "clampat" sau asa ceva in cateva locuri venele. La cateva zile nu se vedeau decat cateva taieturi mai mici de 1cm. Acum nici ea nu mai stie pe unde au fost. Si nu mai are nici o problema.
Mada, sunt bine. Nu am mai avut greturile de la sarcina cu Tudor, dar alea care sunt tot astept sa treaca de tot. Au inceput si cateva contractii dureroase (ca la Tudor). Seamana destul de tare sarcinile intre ele. Felicitari pentru pasii Stefaniei!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput