LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
Mda Nicoll... cam asa-i... nu prea e loc de monotonie cu Robert prin preajma
...
Uite, tocmai am intrat sa va mai zic una... dar, va trebuie si un pic de imaginatie... pentru gesturile lui
...
Deci, la tobogan Robert ii spune "pocovan"... Cand vrea la tobogan zice am asa: "vreau la pocovanul ala (gesturi - maini+cap)... sa pun fundu' asa - asa (gesturi - fund+maini)... si sa ma dau asa - asa (gesturi - tot corpul)"... Hmmmhhh... ca sa nu mai spun ca vroia sa faca pipi pe tobogan... isi daduse pantalonasul jos, ramanand in chilotel... pregatindu-se de "atac"
... numai ca a fost "prins" la timp... si n-a terminat "operatiunea"
...
Mey, nu stiu ce o fi cu poznasul asta... dar, de cand a scapat de pampers si a realizat ca se poate face pipi asa de usor... e in stare sa faca pipi oriunde, oricand si oricum... fara nici un pic de jena
... hmmmhhh,hmmmhh...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valcampan spune:
Bai fetelor ati avut dreptate . Rezultatul este negativ, nici vorba de talasemie culmea este faptul ca fierul a iesit acum in cantitati normale , limita minima este de 40 iar David are 56, motiv pentru care doctora a considerat ca e cazul sa-i dau fier timp de o luna apoi sa venim la control. Am intrebat-o si eu cum e posibil ca in urma cu 3 saptamini sa aibe fier peste val maxima iar acum valoarea peste limita minima . Nu mi-a dat un raspuns concret a motivat ca aceste analize sunt sensibile si este posibil ca la prima recoltare sa nu fi fost bine facute. Imi venea sa o intreb daca nu s-a gindit nimeni la cit de sensibile sunt mamicile de pui mici dar nu avea rost sa o supar pe ea caci nu avea nici o vina. Si colestorolul ii iesise prima data aprope de valoare maxima iar acum are valori normale. Ar fi trebuit sa-i dau in judecata dar nu am nici timp , nici bani pentru asta. Apoi ma gindeam azi ca eu lucrez cu acte si orice greseala se plateste prin amenzi destul de mari si risti sa pierzi si postul iar laborantele sau ce meserie or avea ele ca nu ma pricep, lucreaza cu oameni, au responsabilitate mult mai mare si totusi nu patesc nimic daca dau gres. E normal ? Da, in Romania orice e normal.Mentionez ca prima recoltare a fost facuta la spitalul de copii Victor Gomoiu din sectorul 3 asa ca mamici daca aveti drum pe acolo mai bine ocoliti ,daca puteti.
In fine acum m-am linistit si m-am delectat cu pozele postate recent. Am vazut un soare cret, dulce. Ema sa stii ca eu sunt topita dupa fetitele cu par ondulat asa ca fetita ta e printre preferatele mele. Iar fetitele lui Nicoll sunt atit de zimbarete incit cred ca mami poate muta si muntii din loc pentru ele !
Ma retrag caci mai am de lucru cu hirtoagele mele pe care ma straduiesc sa le intocmesc mereu corect nu de frica unor amenzi ci pentru ca asa mi se pare normal. Si totusi va pun o o intrebare: credeti ca e cazul sa ma duc in spitalul unde s-au facut primele analize sau ma enervez degeaba si mai bine trec mai departe ?
nicoll_mada spune:
Neata fetele!
Vali ma bucur tare mult ca s-au adeverit vorbele noastre si ca de acum puteti sta linistiti.Cat despre a te duce la spital cu siguranta ca te vei umple de nervi,dar mai mult de a le da peste nas ca au gresit nu cred ca vei reusi.Asa este,traim in Romania si din pacate la noi sunt carente in toate sistemele.Multumim pentru aprecieri si ai dreptate,pt fete sunt in stare sa fac orice,ceea ce sunt convinsa ca e valabil pt oricare dintre noi.Va pupam taaare dulce!
Cryna mare poznas ai!Lasa sa fie sanatos si sa aiba cat mai multe asemenea interventii!Simti ca ti se umple inima de viata si ai pt ce si cine trai!Si pentru voi avem pupici!
De altfel dam la fiecare mamica si copilas cate unul,nu facem discriminare!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Retroactiv si cu scuzele de rigoare uram LA MULTI ANI,SNATATE SI NUMAI IMPLINIRI pentru MIHNEA GABRIEL al MONICAI ELENA!!!
Speram ca v-ati distrat si ati avut petrecere frumoasa!

nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Monica-Elena spune:
Multumim frumos nicoll mada
de urari.Intr-adevar am avut petrecere la munte la Sinaia unde sta el acum cu ai mei parinti si tare s-a mai bucurat de cadou(bineinteles un cqrt electirc ca altceva nu putea fi decat o masina) si mai ales de tortul in fora de Masinuta Fulger din desenele cars. Sambata avem petrecere cu nasii tot la munte sa sarbatorim printul.
Uram si noi La multi ani tuturor puiutilor care si-au sarbatorit yiua sau urmeaza sa se sarbatoareasca.
corbioana spune:
Salut si eu pe toata lumea, si pt ca a inceput sezonul aniversarii celor trei anisori le urez si eu celor care i-au implinit deja si cei care inceo sa-i implineasca LA MULTI ANI!!! Sa fie sanatosi si norocosi! 
Vreau sa urez Dianei bun-venit acasa cu minunea noua, bebe Andrei!!!! Felicitari mamico pt curajul tau si tot ceea ce faci!!! Muuulta sanatate, refacere rapida si crestere usoara micului scump. Sa fiti sanatosi si plini de bucurii!!! 

Ioana si Andrei Spiderman, 2 anisori jumate!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Cu scuzele de rigoare,
Monica, urez si eu azi
sa-ti traiasca globuletzul, sa fie sanatos si plin de viata, sa aibe numai bucurii si voi pe langa el. Si poate Doamne-Doamne va mai aduce si "o globurika"

Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
Nicoll, f frumo semnatura, cresc fetele.
Crina, scump baietocul tau. ma distreaza asa tare aventurile lui
imi pare rau ca nu am vreme de vorba mai des. si ca eu pierd mult din perlele fetei, dar asta e. m-am resemnat.
Vali, ma bucur ca nu are nimic baiatul. mersic de complimente. Vali, repata analizele ca sa fii sigura. la alt laborator. incompetenti![]()
Monica, sa va traiasca Mihnea. la multi ani.
la multi ani sarbatoritilor neurati. sa cresteti mari si sanatosi!
Ioana, ca te-am prins, mai zi-ne 2 vorbe despre tine si boier
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
corbioana spune:
Ancamultumesc de sesizare
noi suntem bine, crestem mari si foaaaaaaaarte alintati si obraznicuti. Dar si f. haios si vorbaret boierul meu. Lipit de dvd-uri cu spider si masinute si povesti clasice, si Pistruiatul mai nou :D jucarii asemenea masini, masini, masini .....
orice e legat de spider si de Thomas, abia mai calc prin sufragerie. Cresa a mers foarte bine, inca mai mergem speram si luna iulie ca sa mai pot lucra si eu in liniste. August o impartim cu bunica, mama mea. E f. istet si ne ghiceste imediat cand ne suparam sau certam sau orice si ne articuleaza pe loc, nu mai poate omu injura la volan de raul lui
adica taica-su.... ![]()
Tocmai am fost in concediu la mare unde a fost bine tare pt toti, joaca, dinamism si relaxare a mintii :))
Acum ne pregatim de zor pe utlima suta de metri cica pentru petrecere si in rest munca multa noi. :))
Ioana si Andrei Spiderman, 2 anisori jumate!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
La multi ani, Mihnea! Tot ce iti doresti sa se implineasca! 
Dragutelor, ne-am intors si noi acasa marti, suntem echipa completa acum
. Bebe Andrei s-a nascut luni la 8.40, am avut o nastere grea insa a meritat efortul. Suntem bine toti, papam laptic si incercam sa ne acomodam cu viata in 4
.
Multumim ca v-ati gandit la noi si o sa mai scriu pe masura ce gasesc timp
.
Ioana,
!
Diana,
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)