LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Emma, am vazut un Soare frumos, cret si plin de viata. E frumoasa foc
, si mami la fel
Cryna, nu te-am uitat, chiar zicea sotzu, ca nu ti-am raspuns, dar asa au fost evenimentele, si n-am avut timp. a zis ca isi face timp sa-ti raspunda, treb sa caute diverse el stie mai bine
Diana, sper ca esti bine, s ati venit cu bine acasa, asteptam sa ne dai vesti sa ne spui ca sunteti bine si poate si niste poze.
poate ne mai dati cate un semn sa stim ca sunteti bine
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
Hi,hi,hi... Ema
! Si eu am mai zis ca ma supar... ca imi iau jucariile si plec
... La un moment dat umpleam numai eu paginile... si mi-am zis ca "am blog" aici
! Vizionai si cretulina ta frumoasa foc
! Frumoase tare pozicile, multam fain de delectare
.
P.S.- n-au "piscat-o" lebedele deloc
? Au fost cuminti?
Albinutzza, nu te preocupa
.Mi-am dat seama ca o sa-mi raspunzi cand o sa puteti
. Eu, oricum, sunt mai mereu pe aici, prin zona
... Condoleante pentru bunica ta
. Dumnezeu s-o ierte
.
Hmhhh... acusi, acusi e 7 iulie
... si vine si concediul mult asteptat
.
P.S.- felicitari pentru inscrierea la gradinita
.
Mai asteptam si alte fete la semnat condica
...
...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valcampan spune:
Semnez si eu condica fetelor....
Maine dimineata ma duc la Institutul de hematologie sa iau rezultatul analizei facute lui David. Sper sa fie doar o formalitate , asa cum imi spunea azi un prieten. Eu am niste presimtiri urite dar sper sa iasa rezultatul negativ. Revin maine cu vesti. Noapte buna !
Tethys spune:
Valy, iti dam pupic de noapte buna
... ca sa dormi bine, fara stress la ziua de maine. Sa fie totul bine la analize
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
emaaimee spune:
condoleante, Andreea. dumnezeu s-o odihneasca.
ma intorc, ma striga pitica de sus. cica e la culcare
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
i-am citit 3 little pigs ca bunica "nu stie in engleza si imi povesteste"-zice ea![]()
Andreea, si eu vreau concediu, ce bine de voi ca mergeti si la munte. poate ne dati si noua un pont( cazare buna, eventual si poze daca faceti sa vedem pe unde v-ati distrat) ca vrem sa dam o fuga si la munte cand venim acasa la Cta in vara. nu avem cum sa ne vedem la vara? noi venim pe 12 aug si plecam pe 26 aug, voi?
noi cu gradi avem emotii, mai ales ca e de la 12 la 15.30. s-ar putea sa se iveasca locuri si dimineata, nu e sigur. a mea dra inca doarme la pranz, nu in fiecare zi totusi. cred ca ne da semne ca nu-i mai trebuie nani de pranz si s-a culcam pe la 8.
mersic mult de aprecieri. o,gosh( ne faci sa rosim)- cum ar zice Gooffey de la Mickey Mouse Club House. De la care fata a invatat atatea: ultimele chestii-politete(punem si in aplicare:thanks/please/can I etc)si stie sa-l scrie pe x. ii zicea bunicii: uite buna ecs(engl). si pe y. nu ca as fi invatat-o, nu consider necesar sa o invat inca lit alfabetului.
Crina, mersic mult. lebedele(de la Marea Irlandei-Bray) sunt deja niste socialite. vine f multa lume sa le vada si sunt obisniuite sa li se dea paine. sunt f blande si foarte multe. am mai vazut ledebe de aproape, maxim 20(in portul Tomis-Cta). mereu le numaram. dar nu sa stea asa langa tine si sa cerseasca paine. erau 53 de lebede in total pe plaja si pe mare. si veneau sa te caute de paine pe la maini. acum am vazut ca nu am toate pozele in album pt. ca aveam poze cu noi toti intre ele. Intr-una Oani avea vreo 2 lebede la manute, cerseau paine![]()
le uplodez iara sa le vedeti. asa ca temporar nu imi mai vedeti pozili, cand sunt back va zic.
Vali- o sa fie Ok. si eu mor de frica la gandul testului aluia-scan la picioruse si cu vopsea sa ii vada anomalii, daca sunt. brr. stiu cum e.
mananc nectarine dulci, cu gandul la ciresele pietroase din RO. Cred ca o sa dau o fuga la Marks&Spencer sa cumpar ca acolo ar trebui sa aiba, turcesti, fff scumpe, dar buuune.
amenintarea mea sta in picioare, tot imi iau jucariile si plec. dupa ziua fetei sa imi iau mai multe
daca nu raspundeti la santaj, plec. no pressure![]()
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Neata!Gata,am facut si eu act de prezenta!
Ema dulce foc soarele tau!!!Si mi se pare destul de inaltuta fata de copilasii din jurul ei.Felicitari si pt literele stiute;copii de azi pe mine personal ma uimesc cat de repede prin informatiile noi.
Albinutzza condoleante si liniste vesnica bunicii tale!
Cat despre concediu...mare dreptate ai,si noi asteptam data de 16 iulie sa plecam spre mare...
Vali te rog sa nu mai gandesti negativ!O sa vezi ca azi vei veni cu o vste buna si te vei mira de toate temerile ce te-au incercat!Va pupam pe amandoi si asteptam vestea linistitoare!
Cryna nici o noua pozna a lui Robert de povestit?Pupicei!
Noi suntem bine in mare,doar Codruta s-a umplut de ceva urticarie,se trezeste mititica si in somn ca o mananca pielea...Dar va trece,nu ne speriem.Stefi face exact ce stie cel mai bine:papa,papa si iar papa.Plus ca o maseluta sta sa sparga,dar cred ca mai dureaza putin...
Va pup si chiar mai asteptam vesti de la gravidute!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Fetele...am zis ca e cazul sa ne schimbam semnatura,doar am crescut!!!Sa ne vedeti...Pupici dulci!!!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ei, hai ca intru la povestit ceva pozne Nicoll
...
Uite, una recenta... e legata de facut pipi... Hmhhh, pentru baut apa noi folosim sticle de la sucurile cu "tuspac"... iar, uneori, Robert le mai ia sa se joace cu ele... Zilele trecute, pe cand se juca cu sticla lui de apa, dupa ce o golise in prealabil... ii vine a pisa... scoate cucutul, il baga-n sticla, face pis... si pana sa mai ajungi la el... rastoarna sticla cu pipi pe covor
... Bineinteles ca sticla n-am mai folosit-o... ci, direct la gunoi cu ea.
Alta pozna, legata de cacuta
... Hmhhh, se cere Robert la olita zicand ca face caca, olita fiind pe hol, noi in camera... Buuunnn... se aseaza la facut treaba... si nu zice ca a terminat (de obicei ma striga ca sa-l sterg, sa rastorn olita, bla-bla-bla... sau face "trebusoara" in raza vizuala
), ci... numai il aud cum zdranganeste paharutul (ii mai dau apa si cu paharutul = om mare
) de olita! Woow, cand ma duc la el era totul "baleguta"... noroc ca nu a apucat sa si imprastie in jur
... ci, doar terci in olita... Paharutul, bineinteles, a luat directia gunoi si el, ca si sticla de mai sus
...
Mai intru cand mai am...
Pupici la toate fetele
... pe mai tarziu...
nicoll_mada spune:
Mai Cryna cred ca simteam eu ca trebuie sa intreb de poznele lui!!!Cred ca nu este cazul sa te gandesti la monotonie cand il ai pe Robert langa tine!!!Va pupam!!!
Vali te asteptam cu rezultt bun!Suntem aici si vrem sa pupam o mamica fericita si un pusti fara mari probleme!!!
nicoll_mada
MMN