LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 3

Dianami spune:
Noi am plecat la spital, mi s-au rupt membranele la 5 si am contractii nedureroase la 5 min. Sa ne tineti pumnii!
Diana

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Noi am plecat la spital, mi s-au rupt membranele la 5 si am contractii nedureroase la 5 min. Sa ne tineti pumnii!
Diana38+
si Iulia
(15.07.2005)

Laura

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Albinutzza spune:
HAI DIANA sa fie cu norok si sa nasti repede, bb sa fie bine, si sa ai laptik sa va intoarceti rpd acasa
Albinutzza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

nicoll_mada spune:
Diana sa vina sanatos BB,nastere usoara,laptic mult si refacere rapida!Va asteptam cand veti putea cu amanunte si pozici!Pupici dulci!!!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Tethys spune:
Iti tinem pumnii Diana ! Sa fie totul bine, sa ai parte de o nastere usoara, de un bebe
sanatos, frumos si mancacios!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

emaaimee spune:
Diana, nastere usoara si bun venit pe lume micului pui. multa sanatate amandorura. va asteptam cu vesti despre voi
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

valcampan spune:
Ei ce bine m-am nimerit pe aici. NASTERE USOARA DIANA !
Am intrat sa va mai dau vesti despre noi. Cu ajutorul lui LULU75 am reusit sa facem electroforeza mai devreme de 15 iulie cum eram programati. Am fost vineri dimineata iar rezultatul il aflu miercuri dimineata. Cred ca va fi bine. L-au chinuit pe David intepindu-l de 2 ori pentru ca prima data nu i-a nimerit o vena buna. A urlat si s-a zbatut in bratele mele de am speriat lumea care astepta pe hol. Era speriat iar cind am iesit din cabinet primul lucru pe care l-a facut a fost sa se duca la mama mea si sa-i arate unde l-au intepat spunind 'uite buba'. Si-a revenit repede cind am ajuns cu el la metrou deja topaia bucuros pe scari. Eu cred ca am fost afectata mai mult caci am venit de la servici ametita si m-am bagat in pat de la ora 9 seara. Acum sunt linistita oarecum dar un pic stresata de rezultatul de miercuri. David a plecat de ieri la tara pentru 3 saptamini. Cind a vazut ca-i facem bagajul se bucura si imi spunea 'mama, tataie tutu'. Cu gradinita am rezolvat-o l-am inscris si abea astept sa-l vad in toamna un baietel si el printre alti copii. Face deja numai la olita, vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, asa ca il pot duce la gradinita asa cum mi-am dorit.
Ma retrag acum, o sa intru mai tirziu sa vad daca sunt vesti de la Diana.

Tethys spune:
Valy, ne pare tare rau sa auzim prin ce-a trecut David
! Daaar... ne bucuram sa auzim ca acum e ceva mai bine
... si ca a facut progrese
! Bravo lui
! Bafta la gradinita
!
Hai Diana! Asteptam vesti... cand vei fi pregatita .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

emaaimee spune:
multumesc mult de urari.
iar nu am avut timp decat de urat pe Diana. sper ca sunteti ok acum impreuna si happy. va pup.
am reusit sa imi deschid cont pe weshots si sa pun cateva poze sa ne mai vedeti si voi:
http://good-times.webshots.com/album/563804772ZIyAFd
o sa imi fac timp sa mai pun poze cu Oanici. sa o vedeti si de aproape
vb azi la tel: o intreb daca vrea ceva ca mergem la grocery shopping. si zice: nu vreau nimic, eu am multe jucarii. am destule. si ma joc cu ele
io m-am tuns singura, si culmea mi-a si iesit. din 3 miscari la propriu. nu am mai avut rabdare pana la programare. deci am economisit=> ca imi pot lua cava in shimb
uram si sarbatoritii de pana acum, sa cresteti mari
mi-am editat greselili, mah va dau ultimatum: ori mai veniti la vb ori ma mut de aici. fir-ar sa fie, haideti la apel doamnele!!!
"si i-a dat un ou fierbinte"(Zdreanta- Arghezi)
nah ca m-am razbunat
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Albinutzza spune:
N-am putut sa o refuz pe Emma, la ce apel a facut asa ca ma pun pe scris
din pacate absenta mea, e justificata de un eveniment trist in viata mea. bunica mea s-a dus in ceruri, duminica dupa masa, Avea cancer osos si pulmonar. F greu de 8 luni se chinuia era imobilizata la pat. A suferit mult, si poate ca D-zeu a stiut ce face. Asa ca azi a avut loc inmormantarea, eu m-am ocupat de tot, a fost groaznic! Asta e viata, mergem inainte
In rest, ne pregatim de ziua lui Luca, am inchiriat un spatiu de joaca, si ep 7 iulie il vom serba cu "sule si trambitze"
Apoi vom pleca 2 sapt la munte si in august la mare. Astept concediu, ca pe sfinele moaste. N-am mai avut co de vreo 4 ani, asa cum trebuie. tot timpul s-a ivit ceva, ba era Luca mik, ba eram eu gravida, acum a venit timpul.
In sept la 1 incepem si noi gradi, abia astept!
Albinutzza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)