LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ok., Marami . Am servit tot ... si cafea... si bere... si masa... yamy-yam... .

... la toate fetele... weekend placut!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

multumesc albinutzza pentru urari ! si voua sa va traiasca cele doua comori ! luca bondarelu' s-a facut un baietel mare si frumos... eu m-am tot uitat la fotografii pe parcursul timpului chiar daca nu am intervenit... si uite cum trece timpul...
noi stam pe mosilor, referitor la gradinite. la o gradinita de stat din pacate e tardiv , ne-am trezit tarziu pentru ce vrem noi...la privat nu prea mi-a placut ce am vazut pana acum. spune-mi ce informatii ai tu, te rog. cunosti gradinita butterfly din aviatiei ? sunt tare indecisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Vin si eu la apel. Mai greu, dar mai bine mai tarziu decat deloc. Marturisesc ca va citesc, sunt la curent cu tot, dar cand imi propun sa scriu, as vrea sa am timp mai mult, sa povestesc tot, sa va raspund la toate. a servici ni s-a interzis cu desavarsire net-ul 'i interes personal', asa ca daca nu e nimeni in jur sa ma vada, 'bag un ochi' pe furis si citsc doar. Acasa, de cele mai multe ori reusesc sa adorm odata cu copii, iar cat sunt ei treji, vor atentie maxima.
Noi suntem bine. Copii merg la cresa si luna asta, sunt sanatosi si tare nazdravani. Li se contureaza tot mai tare personalitatile diferite, dar au darul de a se completa reciproc de minune. Cert e ca sunt dependenti unul de celalalt si se joaca tot mai frumos impreuna. Eu sunt absolut topita dupa ei. Mai fac si pozne si isi manifesta nervisorii ca orice copil de varsta lor, dar sunt dulci de mor!

Noi am scapat de pamerps, le mai pun doar noaptea, desi Bianca se trezeste cu scutecul uscat aproape de fiecare data. Din pacate, nu am reusit sa scapam de biberon. Si nu stiu daca legat de asta sau nu, dar inca se mai trezesc noaptea de 2-3 ori (mai ales Rares ). De multe ori viseaza si se trezesc tipand si au nevoie de mine doar 1-2 minute, pana se linistesc si adorm la loc. Alteori vor apa, sau doar sa ma duc un pic la ei. Dar isi iau 'micul dejun' (un bibe de lapte) pe la 4-5 dimineata, dupa care mai baga o tura de somn pana spre 7-7:30. Asta cu bautul de lapte la ore asa de matinale nu stiu cat e de normal. Probabil ca atunci cand o sa reusim sa 'pierdem' biberoanele, nu o sa se mai trezeasca.

Letitia uita-te la subforumul cu crese, graditie ca sunt f. multe subiecte, discutii si pareri despre gradinitele din Bucuresti. Am vazut un subiect separat chiar despre gradinta de care intrebi tu. Poate gasesti acolo ceva util.

Noi am prins locuri la o gradinita de stat si suntem multumiti ca e cea pe care ne-am dorit-o. O sa fie numai 26 de copii in grupa, din care 2 o sa stea doar pana la 12. E rezonabil pt o gradinita de stat, avand in vedere ca am vazut si cu 35 in grupa. Sper sa fie educatoarele ok si sa se adapteze shtrumphii repede.

Salut fetele care si-au facut reaparitia dupa o pauza mai lunga (Irda, Katink, Marami) si ma bucur ca ati reusit sa animati un pic subiectul nostru, ca nu il 'tragem pe linia moarta'.
Cryna oricum tu si Robertel sunteti 'sufletul petrecerii' la subiectul asta!
Ma retrag cu promisiunea ca incerc sa scriu mai des. Pupi la copii si la mamici!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Crina, nu te prosti!!! scrie cu nadejde. sunt funny, ce vb. numai ca uite ca nu avem timp de scris uneori din pacate.
marami, Letitia, bun revenit. sper sa nu fugiti iar
Laura, va pup si pe voi. si cand ai timp,mai vino si tu la 2 cuvintele.
noi nu mergem la gradi de stat ca nu sunt pe aici, decat cu plata

dra mea cica: ne consulta, cand cu stetoscopul, cand vine cu uscatorul de par, mai ne usuca parul. bate cu ciocanelul de reflexe, mai pune un bigudiu, imi arata in oglinda freza. mai se uita in urechi cu lunetuza de uitat in urchi. maiperie un pic parul. se uita cu oglinda de uitat in masele
motivul: i-am pus setul de dr in aceasi borseta cu trusa de par ca aia de dr s-a rupt.
acum insa mi-e greu sa ma duc la coafor si sa nu cer si un consult medical gratuit. si viceversa daca chiar as zice asta cred ca ar zice ca sunt cu-cu

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti sau Wampol cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc si scuze pentru intruziune !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

O.K., fetelor... se pare ca, am cam exagerat cu lamentarile mele ... va dau cate un si cate o ca sa va treaca supararea !

V-am citit si povestioarele voastre , (Emaaimee, pupam "doctorita" ta )! Cand o sa mai am povestioare... o sa va mai scriu despre trasnaile lui Robert ...

Letitia Maria, intra si pe la sectiunea de care zice Laura25 ! Acolo, o sa gasesti mult mai multe informatii despre gradinite. Bafta .

Laura25, multa bafta la scapat de scutecel si de bibe definitiv ! Poate or sa se mai linisteasca si ei... sa-ti lase loc de odihnit bine, macar noaptea ...

Mirtha, din pacate nu te pot ajuta ... Stai linistita ca nu-i nici un deranj... poate stiu fetele mai multe, ca sa te ajute... Succes ... si sa ai o sarcina cat mai usoara, care sa aiba drept rezultat un bebe frumos si sanatos!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele, scriu rpd, sunt pe mare fuga. Maine dim plecam la munte (moeciu), ne intoarcem pe 30 iulie. asa ca nu voi scrie, nu v-am citit, scuze dar sunt zombi, am umblat toata ziua, si de 3 ore fac bagaje

va , si sper sa ne "vedem" cu bine

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Hmmmhh, hmmmhh...
Din ciclul "Robert si bunica-sa...":

Are Robert o morishca, simpla... cu maner de plastic... I-o ia bunica-sa din mana sa se uite si ea... 'de, bunica-i mai "rau" ca un copil, cateodata... vorbind despre curiozitate...
Sta Robert ce sta... o lasa pe bunica sa-i studieze morishca... numa'ca... incepe bunica sa-l "altoiasca" cu morisca, in joaca... n-avea ce sa-l doara... fiind de plastic, foarte usoara... hmhhh, hmhhh...
Si... se supara Robert ... se scoala de langa bunica-sa... se da jos din pat... si iesind din camera, face catre bunica-sa, certand-o: "Paaa... paaa (semn cu mana )! Ramai singura, daca esti rea !!!" Si iese din camera ...

Edit- ca a aparut Albinutzza inaintea mea fara s-o vad ... Vacanta placuta la munte Albinutzza! Sa ne povestesti cand te intorci !

Acum, zic noapte buna&somn usor&vise placute la toate fetele ! Pe maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani piticilor mari!!!!

Off fetelor am de tras in sarcina asta, am trecut pe clexane din pacate,risc de tromboflebita, bebe e ok... dar eu nu prea...

Asa...am o invitatie pentru cine vrea sa vina la ziua lui INGRID...dar o facem la BREAZA...asa ca daca cineva are chef de aer curat...va astept cu mare drag.

DECI ,INVITATIE....pentru sambata 2 august, ora 11, in BREAZA, casa Ianus, daca cineva vrea vrea si camera sa ma anunte...

Ar fi super sa veniti cateva...asa dor imi e de voi...asa ca astept confirmari.

*** AniS ** 27+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Offf, Anis . Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sarcina ! Sa speram ca va fi totul bine pana la capat ! Mult curaj si putere!!! .

Mergi la inceput