LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Tot eu ... cu o pozna nou-nouta... asta-i cam de rasu'-plansu' ...

Vine bubu cu Robert din parc... cam suparat bubu... Si ne povesteste ce-a reusit sa faca Robert... Pana la urma si-a facut si "damblaua" de a face pipi la tobogan ! Catelusul asta... incepe sa-si cam faca nevoile peste tot... oricat l-am invata noi ca nu-i frumos, ca e rusine... degeaba . Daca prima data cand a vrut sa faca pipi pe tobogan, l-a oprit bubu la timp... acum n-a mai apucat bubu sa faca nimic! Doar cat s-a asezat bubu un pic pe banca... si el... si-a si facut de cap ! Vede bubu ca sunt adunati copii mai mari (de vreo 7-10 ani) in jurul lui Robert si rad, mai vede si o babuta ca mormaie ceva... si se duce sa vada ce-i... Copii aratau spre el zicand: "copilul asta face pipi"... Cand ajunge bubu la el , Robert tocmai incerca sa-si ridice pantalonii... dupa ce facuse isprava... de a se pisa de pe tobogan... a facut pe pietrisul de langa ... Macar atata bun-simt a avut... sa nu faca chiar pe tobogan, pe unde se dau copii! Off, off, off... Nici nu stiu ce sa mai fac... sa rad ... sau sa plang ?!? Ca... ma buseste si rasul (imaginandu-mi-l acolo sus... pe tobogan... facand pipi jos, de la inaltime)... dar, imi vine si sa plang... ca prea incepe sa se ingroase gluma... a rusinica ! Si nu-i chiar asa de bine... Ntzzz, ntzzz...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

buna fetelor !
in primul rand la multi ani tuturor inimioarelor care si-au sarbatorit trei anisori si voua mamicilor , sa va traiasca copilasii care deja sunt maricei...doamne...cum a trecut timpul...
eu nu am prea scris dar am citit cat am putut de mult de a lungul timpului . scuza cea mai mare o am ca mai avem un baietel care maine , poimaine implineste un an.
fetelor, ce faceti cu gradinita ? incepeti anul asta? unde anume? ce gradinite? de exemplu , in sectorul 2 , in sectorul 1 ce gradinite bune ati vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am vb cu Cami, si a intrat in 38 sapt, e bine bb, e tot baietel, si astepata cu nerabdare sa-l vada. Se simte mare, dar sotul tot frumoasa o vede, asa am zis si eu, ca asa ii trebuie. Cami sa nu te superi ca am scris eu, dar intrebau fetele de tine

Letitia, bine ai revenit Sa va traiasca baietii, vad ca Luca face acus-acus 3 ani. Legat de gradi, noi l-am inscris pe Luca la o gradi de stat, Malaxa se numeste. E aproape de casa, imi place f mult: e curat, miroase bine la pranz, langa se construieste o cladire noua. Educatoarele sunt bune. Noi am avut o tentativa si cu particulara, dar totusi mi s-a parut scump, plus ca si noi avem 2 copii, si pt 2 copii la program normal, ma costa 20 mil Adek, mai bine cu dif intre privat si stat, fac altceva. Tu unde stai?! Eu am vazut ceva gradi anul trecut, private, de-asta te intreb

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

SARA - 16.07 [ MONAI] ;

MARIUS ALEXANDRU - 17.07 [ Ancutzathree ] ;

DELIA - 17.07 [ Adana.9 ] ;

OANA - 18.07 [ Marami ] ;

SEBASTIAN IONUT - 18.07 [ Dania.nicol ] ;

ALEXANDRA CATALINA - 18.07 [ Gesi ] .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Eiii, fetelor... iar ati disparut? Sau mi se pare mie ?

Mergi la inceput

Eiii... copilul asta al meu... s-a culcat ceva mai tarziu la pranz (dupa ceva "lupta"), asa ca... am plecat fara el la piata, dupa peshte... Cand se scoala, face el la mine: " am domit... tebuie sa ma-mbaci... megem dupa peste...". Eu, ma fac ca nu-l aud ... mde, peshtele era deja in chiuveta ... la curatat... Intra el in bucatarie... si vede peshtele... sta ce sta... se uita la peshte... si deodata zice, in mod certaret: "mama de ce-ai pecat fara mine?!?" !!!
Acum, sta si se cearta cu peshtele... ca se zbate si-l mananca ... peshtele pe Robert ! Sa-l vezi cum fuge de peshte, cand se zbate peshtele mai urat in chiuveta !!!

... hai fetele si voi... la povestit... .

Mergi la inceput

Hai, mai fetelor... ori v-ati plictisit de poznele lui Robert... ca nu sunt... sau... nu mai sunt distractive ... Ori... va deranjez ... Ori... va scandalizez ... cu rusinica ...
Ziceti ceva...

Mergi la inceput

Meyyy... io, chiar ma enervez!!! Cine vizioneaza subiectul asta, fara sa raspunda !?! Hmhhh, hmhhh ...
Ma suparrrrr ...

Mergi la inceput

Offffffffffffffff...
Hai, ca ma dau singura de gol... is asa de "aiurita"... ca trebuie sa-mi editez mesajele de n-shpe ori!!! N-ati observat?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cryna, la mine timpul e cel mai mare dusman al meu, e haios Robertelul tau........pana acum am avut musafiri, Oana si acu mai trambiteaza

Sunt atat de obosita si frustrata ca nu mai rezist sa stau, o sa incerc sa revin maine intre timp va las pe dimineata si o si

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput