LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

laura, am deschis si eu doua subiecte la gradinite dar nu prea m-am lamurit de aceea va intrebam si pe voi. oricum, multumesc de sfat . si tie cryna , multumesc.
emaaimme, iti multumesc pentru urarea de bun venit, sper sa fiu mai prezenta de acum incolo.
anis , felicitari pentru sarcina , ti-am citit povestea si m-am bucurat sincer pentru tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"

MARIO GABRIEL - Simonaci79 ;

LUCA - Letitia Maria ;

TOMA - Ada_si_Toma .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei si celor neurati de mine pana acum
va las, sunt in pauza si vreau sa ma relaxez un pic, ca ma dor ochii de la calculici.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cryna, tortul a fost delicios din pacate pozele fie au iesit rosii, fie in ceata iar unele n-as putea spune cum ca nu se distinge nimic, dar nimic.... asa ca va urma "turul 2" vineri sau sambata daca ploua mai facem un tort, lumanarele mai avem si trompete.
Anis, eu sunt destul de plimbareata de felul meu
Laura, eu am uitat de mult si de pampersi si de bibe, am fost o norocoasa, bafta si tie.

Mandruta mea nu inceteaza sa ma surprinda, ne-am petrecut week-end-ul la Sacelu si am renuntat la colacul cu chilotei in favoarea colacului obisnuit, eu aveam niste niste emotii, ea nimic, se balacea se invartea, n-avea nici o treaba de abia astept sa invete sa inoate. Imi povestea un prieten cum la invatat pe copil sa inoate, la aruncat pur si simplu in apa cand avea vreo 4 ani.

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis, o sa fie bine o sa vezi
acum 2 zile dupa ce a ras Oani vreo 500 ml de lapte, zice ca trebuie sa manace ca ii e foame. ma cam indoaim eu, dar mi-a fost asa drag de ea ca a fost prima data cand a cerut mancare. stiam ca e satula, dar i-am adus sus. nu am mai coborat la buca. ca sigur nu mai o puteam aduce la culcare. si i-am pus sa pape pe un prosop ca la picnic. si imi intindea mancare si mie: ia mami si tu picnic
azi la fel la politie, sa ii renoim pasap. mancase cu vreo jum ora inainte. si zice ca trebuie sa manance ca ii e foame acum. si zicea si in engl. si vorbeste4 cam tare. sitot repeta de ziceai ca moare de foame cupilu' se cam uitau politistii aia la noi, ce-or fi zis ca nu ii dau copilului sa manance da acasa cand ne-am intors sigur ca nu i-a trebuit nimic. si am venit repede de la Garda Station ca doar e la noi in cartier.
va pup de noapte buna.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Aiaia-aiaiai... eu abia acum vad ca fusese ziua Oanei tale Marami, pe 18 iulie ... Am introdus-o in "listuta mea" de aniversati, din ziua respectiva... si-i zic acum "LA MULTI ANI!" !!! ... cu intarziere... scuze ca nu am fost atenta ! Tu nu esti trecuta in lista de la inceputul capitolului, nu-i asa?!? Ca nu te-am zarit pe acolo ... Trebuiesti trecuta ! Cat mai repede!
Ne bucuram ca ati avut un tort delicios ! Si va urez un "replay" frumooos si la fel de gustos ! Succes la poze!
Felicitari pentru schimbatul colacelului fara chilotel si multa bafta la balacit !

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hi, hi, hi Ema... Asa-i si Robert cateodata. Ma urla ca ii este foame... de-l aude toata lumea ... iar, el de fapt vrea dulciuri !!! De alea ii e lui foame !!!

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

NIKO VLAD - Peca ;

VICTORIA HRISTINA - Hristina ;

ALEXANDRU MARIAN - BB23 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, hai sa va pun rapid un link cu pozele unei alte aniversate de-a noastra: Alexandra (Ada) fetita lui Gesi: http://family.webshots.com/album/564192240wVZjPM

Gesi va pupa pe toate.

Noi plecam un week-end in Bulgaria. Ne "vedem" saptamana viitoare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200515+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara dragele mele!Uite ca ne-am facut si noi aparitia din concediu...a fost super,fetele au fost in mare niste dulci si cuminti.Le-a placut la nebunie atat la plaja,cat si in apa,la restaurant sau in masinute!Au fost super incantate!
Am intrat doar sa va salut,maine deja merg la munca,sa mai uram
LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI BUCURII PENTRU TOTI SARBATORITII DIN PERIOADA CAT AM FOST PLECATE!!!
Si promit ca maine voi reveni cu amanunte,pentru ca poze sa pun duminica sper...
Va pupam si ne-a fost dor de voi!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput