LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Iata ca am ajuns la munca...e drept ca as fi vrut sa mai fiu pe plaja,dar...

Incepem prin a ura LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI REALIZARI PENTRU CRISTINA a lui mitub,IOANA BIANCA a lui beby,GEORGE CALIN al lui monik25me,TUDOR al oaneibomboana,ALESIA a lui Costi!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Si continui prin a va spune ca am avut un concediu cum nici nu ma asteptam!!!Fetele s-au simtit perfect,nici o problema...Le-a plavcut tare mult marea,sa se balaceasca si sa se joace in nisip!!!Si daca la Codruta era de asteptat,Stefi ne-a surprins: i-a placut atat de mult,incat imediat cum ajungeam pe plaja fie trebuia sa-i dam sa se joace in nisip,fie direct la apa.Cum auzea de apa de la Codruta nu o mai puteai opri:tipa bai-bai,apa...Adica cerea fata sa mearga si ea la baie,sa se balaceasca...Iar cand ieseam afara aveam cel mai mare scandal cu ea.
Au papat foarte bine mancarea ce ne-a fost servita la restaurant,nu am avut nici o problema.Va spun sincer ca as pleca si maine din nou si nu imi pare rau de loc ca nu mai sunt atat de bronzata ca in alti ani,dar fetele au necesitat atentie!
Promit ca pe week-end voi pune si ceva poze!

MMN

Mergi la inceput

De citit v-am citit de aseara,dar acum sa si raspundem.
Andre_ea distractie placuta si fie ca dorinta sa ti se indeplineasca,sa vina fetita!
Albinutzza si voua distractie placuta!
Katink si celelalte dete care au revenit dupa o oarecare absenta,v-am simtit lipsa,va asteptam in continuare!
Anis sanatate multa,bine ca BB e bine,mami sa aiba grija de ea!
Cryna e super Robert cu toate traznaile lui!!!Si nici sa nu te gandesti sa dispari sau sa nu ne mai povestesti.Cat despre o fetita...nu zice hop,nu se stie de unde poate sari iepurele!
Acum va pup,fug ca am la treaba....

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Multumesc mult de urarile voastre, pe care le intorc sarbatoritilor nostri dragi!
3 ani! Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, cand ne uitam in patul Cristinei si vedem cat de mare este, si parca mai ieri era jumatate dintr-un patut de bebelusi!
De azi suntem si noi in petreceri pana duminica, si apoi PROMIT sa va pun poze cu fetele, sa vedeti ce mari s-au facut. Poate, poate, o sa reusesc sa intru si eu mai des, ca nici de citit nu v-am mai citit, de scris ce sa mai zic, si acum vad ca multe dintre voi sunteti cu bb2 (sau chiar 3).

Pupici,
Bogdana si fetele cochetele Cristina (25.07.2005) si Miruna (16.01.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Andre_ea, e frumusica foc fetita lui Gesi... ca de altfel toti copilasii sarbatoriti ! Transmite-i pupicei si din partea noastra si multumiri pentru poze.
Nicoll, ma bucur ca v-a fost atat de bine la mare si ca fetele au fost cuminti si ascultatoare ! Bravo gagicilor pentru balaceala! Asteptam cu mare nerabdare pozele!!!
O sa mai scriu despre poznele lui Robert... o sa incerc sa nu dispar cu ele! Hmmmhhh... iar, despre iepure... dac-o fi sa fie, bine... iar, daca n-o fi sa fie, tot bine... vom vedea... .
Mitub, bine ai revenit ... si asteptam sa vizionam si pozutele tale... cand le vei pune, bineinteles .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Din ciclul "Robert si tigara "...

Hmmmhhh, zilele acestea am avut in vizita niste verisori fumatori... Acestora, le-am atras atentia sa-si pazeasca bine tigarile pentru ca... am un mic "fumator" in casa ...

Deci... de Pasti am avut ca musafiri pe sora mea si prietenul ei (nashii lui de botez, de altfel), care fumeaza (el)... No'... il vede Robert ca se duce in balcon la fumat... si hop dupa el... il studiaza bine, ce si cum face... Si numai ce ne trezim (ceva mai tarziu) ca vine Robert la noi cu tigara in gura si bricheta intr-o mana... mimand ca ar dori sa aprinda si el tigara ... Degeaba si-a strans cumnatul (viitorul cumnat de fapt...) meu tigarile... ca, Robert statea de fiecare data pe capul lui si-i zicea: " 'adu (adica Radu) v'eau si eu sa fumez . Da-mi si mie o tiga'a...". . Bineinteles ca nu capata nimic! Daaar... statea la panda hotul ... poate-poate o mai prinde pachetul cu tigari... sa-l smotoceasca el ...
Altadata, am avut in vizita tot niste verisori... N-am mai apucat sa-i avertizez sa aiba grija pe unde isi lasa tigarile (prin balcon)... ca, Robert deja le umblase in pachet, aparand la noi cu tigara-n gura ... si bricheta-n mana... mimand aprinderea tigarii...

Hmmhhh... noroc ca nu stie sa aprinda o bricheta... si noroc ca noi nu suntem fumatori... Deci au fost niste episoade pasagere, care speram sa nu se mai repete!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hahaha........acu doua veri mesteca si Oana tutun, cum nu eram atenti cum era cu tigara in gura molfaind tutunul, mai prinde si acu cate o tigara dar acum tine doar filtrul in gura.

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Fetele... incepem un alt capitol, nu-i asa ?!? Va rog, poftiti cu cea mai mare incredere ! Spor la scris!!!

LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (20)

Mergi la inceput