LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Albinutzza spune:
Truli-Cami, ce faci? Cat mai ai? Sau ai nascut ca vad ca nici pe mess n-ai mai intrat
Anis, tu ce faci pe unde mai hoionaresti?!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
La multi ani, Daria! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de parinti si de surioara ta!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
emaaimee spune:
La multi ani Stefi. Nicoll, nu te scuza. sunteti de ale noastre. vazut pozele, dulci foc.
La multi ani, Daria.
La multi ni si celorlalti copilasi neurati.
chiar asa mamici cu burtici: ce mai faceti? cum mai sunteti?
si nu numai, hai mamici curaj
ca de nu recurg iar la masuri extreme![]()
marami, wow, ce fata mare ai, bravo! si normal pitica tiza cu noi
Andreea, hai mah ca daca are adidasi e cat Oani
ea are 102cm si 15.300kg. dar are niste betzigase subtirele
cred ca ii atarna oasele.
cred ca ti-a fost greu. insa gandeste si tu pozitiv si profita; odihneste-te cat poti.
mersic de complimente: arata mai bine gradina, dar a plouat si a fost furtuna. si mi-a rupt vantul flori. s-au trecut din ele, ca deh cred ca e toamna
iarba era si ea frumo, tunsa,etc. ne-au napadit si buruieni. mocirla in gradina, mai fa ceva
vant si ploaie de aproape 2 luni. vad ca azi si ieri nu a mai plouat
si ne-am taiat iarba, tratat antiburuieni. dat cu fertiliser la flori. aaa, si ne-am luat iasomie alba si liliac mov. abia astept sa creasca.
hai sa facem un sondaj:
1)mai mananca copii vostrii lapte la culcare?
Oani da,aprox 550ml
2)dorm neintrerupt noaptea sau vor si noapte lapte, apa?
dra mea a inceput sa doarma toata noapte pe 13 noiembrie 2007, am fost in extaz. ca se trezea de 2-3 ori si vroia lapte
m-am chinuit un pic cu ea atunci. am chiauna la munca, dar a meritat. de atunci doarme fara sa se trezeasca
dupa 2 ani jumatate de chin.![]()
hai la vorba!!!
va pup,
cafea&co la toata lumea
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Uf, merci fetele!
Am vorbit de 2 ori ieri cu el la telefon si ma tot intreba daca vin. "Acum"? Buni zice ca vrea sa mearga peste tot numai cu ea. Nu mai cunoaste casa si nu merge singur nicaieri. E cam sperios baiatul meu.
Anul trecut, l-am dus la tara cand invatam pentru licenta si mi-a prins tare bine pauza de bb
. Bine, atunci stateam si non-stop cu el. Am crezut ca si anul asta o sa ma simt bine cateva zile fara el, mai ales ca inca mai am greturi seara si sunt obosita. Aiurea. Stateam ieri si eu si sotul si ni se parea casa goala rau. Offf, o sa treaca greu perioada asta.
Ema, Tudor n-are mai mult de 14 kg. In inaltime habar nu am cat. O sa-l masor cand se intoarce de la tara.
Cat priveste sondajul: 1. Laptele e in continuare alimentul principal la Tudor. Baiatul meu e foarte pretentios la mancare, asa ca laptele inca primeaza.
2. Tudor nu se mai trezeste de f. mult timp noaptea pentru lapte sau apa. Darrrrrrr, de la 1.5 ani (cand intr-o noapte am fost prea obosita si l-am lasat la noi in pat) copilul meu doarme cu noi. O sa-mi fie foarte greu sa-l mut in camera lui. E obisnuit sa ne simta prin pat. Dimineata se trezeste imediat ce ultimul din noi s-a dat jos din pat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
nicoll_mada spune:
Buna!Am zis ca nu ma enervez,dar e a 7-a oara cand incerc sa scriu si ma trimite forumul asta pe unde vrea el!Azi e ultima zi de munca,de maine in concediu,iar de miercuri la apa,soare si nisip...

La multi ani ,sanatate si multe bucurii pentru ALEXANDRU al Tiei,ANDREI al laurei-s si MIHAI al geanineielena!!! 

Andre_ea te inteleg perfect,la mine se intampla faza asta dimineata daca se trezeste Codruta,dar voi care l-ati lasat mai departe.Oricum e bine ca se va obisnui,mai ales ca va veni si BB2.Trebuie sa le dam voie noi sa fie ceva mai independenti fata de noi.CA in rest...nu-mi trebuie mai multa independenta la Codri,si asa face cam numai ce vrea.Multumim de urari!
Ema multumim mult pt urari!In ceea ce priveste sondajul stam cam asa:de trezit nu se mai trezeste decat rareori noaptea fie pt nevoi fiziologice,fie sa ceara lapte.dar foarte rar.Dar lapte Codruta bea cam 1.5 l zilnic independent de mese.
Albinutzza incalzim locul daca mai e nevoie pentru voi!Si-l lasam imprejmuit,vedem noi cum sa fie "cald" pana ajungeti!Pupicei!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Hai sa mai scriu si eu... asa... un pic...
In primul rand,
"LA MULTI ANI!"
tuturor sarbatoritilor! 
In al doilea rand, raspund la sondaj: Robert bea lapte doar dimineata... iar, noaptea se mai trezeste cateodata pentru apa sau pipi...
In al treilea rand, vacanta placuta tuturor celor care vor merge la mare!
Sau in alta parte
...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Acum, ceva pozne... daca aveti "chef" de citit
...
1. Robert cu bubu in parc...
Baiatul asta al meu nu are stare de loc, dar absolut deloc... Cum erau ei doi in parc (Robert+bunicul), copilutul isi facea de treaba... ca de obicei... Adica, nu statea locului o clipa... se cocota peste tot, invartea el tot, sa vada el tot si sa faca el tot... facand larmaaa...
... Stiti voi... ca pasarile alea de balta, care se zbat zgomotos
... Si-l "apostrofeaza" o doamna zicandu-i: "bai nagatule!"
... Bubu de colo: " da'stiti ca... chiar asa-l cheama! Nagit!"
... Saraca doamna... s-a cam rusinat... ce mai avea de zis... ii nimerise numele! Paiii... nu trebuie baiatul sa demonstreze ca-i un "nagat" (pasare de balta)
... sa arate el cine-i?!?
.
2. Noi la tara...
Saptamana trecuta am fost la tara... am avut o inmormantare in familie (fratele mamei)... Siii... credeti ca a stat el degeaba, acolo... ei as!!! Si-a facut de treaba: - aruncat una bucata matura in W.C.-ul curtii... ca, 'de... doua erau prea multe
... Mai, da'ce viteza a avut cand a apucat matura! Tusti cu ea direct la W.C.! Cine sa-l mai prinda... sa-si dea seama, pe moment, ce intentii are cu matura ?!?
...
- oricat mi-am atentionat rudele sa nu mai lase galeata cu apa pe prispa, la indemana lui... tot a rasturnat una bucata galeata cu apa... balta a facut pe prispa!!! Oricat l-am pazit, tot si-a facut pofta!!!
... Iar matusa-mea l-a pus sa se baltareasca acolo, in baltoaca facuta de el... ca 'de, daca tot ii place apa!
...
- ar mai fi... dar, mai povestesc alta data... mi-a "terorizat" rudele! Cica, "mai bine nu-l mai aduceam"
. Hmhhh, hmhhh
... Obraznicatura
!!!
3. Din nou "treaba mare"...
Hmhhh... bicicleta lui Robert noi o tinem in hol... la indemana...
Intr-o seara... simt ceva miros urat... de caca... Cand ma duc sa vad de unde vine... Robert imi arata, usor mandru de isprava, ca s-a descheiat la body si... a facut trebusoara in chestia aia din spatele bicicletei... in cosulet
... Ntzzz, ntzzz... Noroc ca m-am dus la timp... sa nu mai faca si altceva
...
Acum dau pup
la toate fetele... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:

IULIA ANASTASIA - Diana Mirela ;
RARES ANDREI - Lory2004 ;
ALEXIA MARIA - Rosi ;
RAZVAN MIHAIL - mika1 .

andre_ea spune:
ALEXANDRU, ANDREI, MIHAI, RARES ANDREI, RAZVAN MIHAIL, ALEXIA MARIA 
IULIA ANASTASIA, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
M-am albastrit. Hehe! De cand visam la culoarea asta!![]()
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008