LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Alninutzza multumim tare frumos pentru urari si ingaduinta!
Cryna iti multumim si aici!Am incercat sa deschid pozele si merge.Mai incearca daca vrei,nu stiu ce sa zic!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
Cryna si la mine s-au vazut pozele
Nicol f frumoase fetele tale. Cand plecati la mare? Si singurele?! Ma gandesc ca-ti va fi greu
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
Da, fetele... acum mi-au mers pozele
! Era de la mine
... Am vazut niste "gagici" supeeerbeee
! Sa-ti traiasca! Felicitari Nicoll
!!!
Nu fi suparata pe mine
!
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
L A M U L T I ANI bebeilor de iulie
Am zis eu bine ca se termina chefu` pe cand ajung si eu pe aici.![]()
Nicol, chiar ai curaj nu gluma, si eu tot singura am sa merg cu fetele, dar Diana are aproape 17 ani, eu m-am obisnuit deja, fiemea a mare vrea sa mergem in Turcia dar parca acolo n-am curaj sa merg doar cu ele.
Doamne, ce copii frumosi avem
Sa va distrati si sa va bucurati de ei.
Eu acu ma antrenez in bucatarie pentru vineri ......ca sambata imi iau fetele si plecam iar la Geaogiu.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!Haideti ca nici azi nu am somn prea mult...Desi ca sa fiu sincera dormeam destul de bine cand m-a trezit Codri ca face "pish" si ...a fugit somnul.

LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI BUCURII PENTRU DARIA MARIA a Irdei si pentru DINU al lui Gyly!!!SA VA BUCURATI PARINTII SI SA FITI FERICITI!!! 

Albinutzza plecam miercuri dimineata la mare in Eforie Nord.Si sa sti ca am tot curajul din lume cu fetele mele dar chiar "sinucigasa" nu sunt...
Nu plecam singure,vor merge pe bilet separat si parintii mei.Macar sa pot "profita" si eu de soare si apa ceva mai mult.Iti multumim ca te gandesti la noi!
Cryna iubita de ce sa fiu suparata?Nu am nici un motiv.Sau daca ti tu neaparat,o sa ma supar
daca nu vi cu ceva pozne la interval.
dulce dulce,ca sa fi sigura ca nu suntem suparici!
Marami cred ca ai inteles si tu ca nu sunt chiar atat de curajoasa...Concediu placut si distractie maxima!O bila alba daca pot zice asa,pentru Diana.Inca mai merge cu mami in concediu?
De fapt sunt chiar incantata ca mai sunt si tineri "cuminti".Si cred ca e si meritul tau in lucrul asta!Va pupam si pe voi!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andre_ea spune:
IULIA SIMONA, GLAD HELMUT IOAN, ALEXANDRU
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
13+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
Daria, luptatoarea odiseei noastre!
Stefi, surioara de Codruta!
13+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
Ema, nu-l dau. Dar mi-e teama ca Tudor cam trebuie sa se ridice pe varfuri ca s-o pupe pe obraz pe Oani
. Am vazut si florile si gradina superba. Floarea de sus din poza 35 cred ca e popular numita "sporul casei".
Mada, am vazut poze cu fetele frumoase. Mai ce distractie e pe ele la tara! Sa fie santoase si tie multa putere sa le cresti! Distractie placuta la mare!
Noi l-am dus aseara pe Tudor la tara cu bunica. Ascultand de trend-ul care spune sa nu pleci pe furis, i-am zis copilului ca plecam si ca ne intoarcem repede. Mai pe ce plans s-a pus, ca nu-l mai putea tine buni in brate la cat urla si se zbatea. Cand a intors sotul masina, l-am auzit urland: "au plecat fara mine". Doamne, mi s-a oprit inima in loc. Noi mereu il asiguram, cand are el cate o temere din asta, ca nu plecam fara el. Si acum am plecat. ![]()
Nici nu mai sunt sigura ca am facut bine ca l-am lasat la tara. Pana la urma la varsta asta n-au notiunea de vacanta. Si nu-s asa convinsa ca ii e mai bine acolo (cu tot aerul si fructele proaspete si faptul ca sta tot timpul afara), daca e fara noi cand el e obisnuit sa fim mereu impreuna. Offff, sunt tare amarata!
13+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Albinutzza spune:
DARIA MARIA, luptatoarea naostra (Andreea, da-mi voie sa te copiez ca mare dreptate ai) sa fii sanatoasa, fericita o viata plina de bucurii si impliniri

Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Nicol, ma speriasem, zic frate, curaj-curaj, dar cat?! F bine, asa trebuie sa va bucurati toti de soare si vreme buna. Si noi tot la eforie nord, dar in august mergem
Andreea, te cred, ce=o fi fost in sufletul tau, ca si eu am simtit un ghem, numa ca ai povestit. Ii va fi bine acolo, decat in asfaltul asta
Capul sus 
Marami, tu deja nu poti sa zici ca esti singura, cred ca ai ajutor de nadejde acolo ![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia