LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Albinutzza spune:
IULIA ANASTASIA sa fii sanatoasa si fericita 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Andreea, stelute albastre...frumos 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
La multi ani sarbatoritilor 
Andreea, sa iti fie de bine
caraghioase intramplarile voastre Cryna.
mamaici: haideti la apel, Mari,Katink, Simona, palmyrah, gabirus, anis, monicile,etc.
fetele continuati voi cu strigarea poate vin si restul
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Katink spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de un car de vreme, nici nu stiu cu ce sa incep mai intai ![]()
Spunem si noi La multi ani cu sanatate, noroc, fericire si multe succese, Inimioarelor care deja au implit 3 anisori! Va dorim sa cresteti mari, frumosi si sa le faceti multe bucurii parintilor vostri!
Proaspetelor mamici de puisor numar II multe felicitari, refacere rapida dupa nastere, bebelusi mancaciosi si somnorosi, fara colici si sanatosi!
Gravidutelor sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
Sa auzim de bine,
Katink cu comorile mele Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)
Irda spune:
Salutare fetele!

La Multi Ani, Iulia! Sa fii sanatoasa si norocoasa mica domnisoara!
Multumim Diana de urari!
Multumim, dragele noastre pentru urarile de ziua Dariei...luptatoarea odiseei
(Multumim Andreea si Albinutz de denumire!
)

Multumim de urari Nicol......ai niste minunatii de fete, ce inaltime are Codruta?
Sa va mai zicem de noi....am implinit 3 ani si e jaleee mare!

E cu "nu" si "nu vreau" all day long de m-a capiat de nervi! Trecem noi si peste asta.....crestem!
Are vreo 98 cm lungime si vreo 13.300 gr doar.....nu prea mananca si m-a cam disperat cu asta....daca ar fi dupa ea ar manca numai ou prajit.....branza cu smantana si mamaliga ...piure de cartof ..fara carne sau alte legume (am incercat sa-i "pitesc" si altceva prin el, dar a simtit si n-a mai mancat deloc
si clatite,....in rest pauza....

Lapte...bea din cana cu paie de-alea de unic folosinta....vreo 2-3 cani pe zi....dimineata si seara obligatoriu...."topim 1 l de lapte doar noi 2 pe zi!
Somn....doarme cam 12 ore legate....de la 22 seara la 10 dimi....fara treziri de lapte, apa pipi! Face numai la olita sau la wc cu reductorul, dar olita e baza....Dimineata umple olita ca nu se trezeste peste noapte la pipi, dar e super aa!
Sunt chiauna ca bb mic nu doarme inca 3-4 ore legate noaptea si somnul meu numai odihnitor nu-i!

Suntem singurele mai toata ziua si e destul de greu.
Felicitari andreea si Anis pentru sarcini...ati aflat ce aveti in burtici?
Mie nici acum nu-mi vine sa cred uneori ca am un nou bb in casa.....mai ales cand doarme ziua si n-o simt 1 ora 2 ![]()
Daria s-a reintors la suzy din pacate...i-a furat-o Antoninei si i-am lasat-o...decat sa se apuce de facut in pat sau sa se reintoarca la bibe.....asta e ...o scoatem noi din schema ...de maritat cu suza in gura nu s-o marita.
Am citit ca la aparitia unui nou bb in casa copilul mai mare inregistreaza chiar si inconstient semne de regers.....la noi fuse decat suza....offfff
Diana....la voi cum e....cum se comporta Iulia fata de perioada anterioara venirii lui Andrei?(chiar ma gandeam...Antonia si Andrei sunt nascuti in aceeasi zi, dar la 1 luna distanta
)
Anca...am vazut poze cu Oani (La multi ani si ei!) taaare scumpa si frumoasa e!....Distinsa asa.....are o aura aparte!
Pupicei tuturor

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria si Antonia 
Katink spune:
S-au trezit mandrutele mele. Poate reusesc sa va scriu maine cateva cuvinte despre ele.
Sa auzim de bine,
Katink spune:
Buna Irda
, scriu rapid, si Emma e de o saptaman cu "nu vreau" de ma omoara
nu stiu cum sa o mai iau, am incercat si cu frumosul, si cu ignoratul, si mai cu amenintari.. parca nimica nu da rezultatul dorit...
Emma are in jur de 98 cm si vreo 15 kg maxim.
Fetele sunt bine amandoua, doar eu cam obosita ca sunt cu ele 24/24 ore, nu am cu cine sa le las nici macar o secunda... dar rezist
inca 
![]()
Sa auzim de bine,
Irda spune:
Offf, Katink....stiu ce inseamna, dar or creste ele si atunci sa ne vezi...mamici mandre pe strasse cu domnisoarele "de toarta"

!
Asta cu "nu" e de jale.....de ziua ei a facut 2 crize de "isterie" pur si simplu....urla din toti plamanii .....am lasat-o sa se calmeze ca nici in brate nu puteam s-o luam...1 tura cand sa-i luam cadou la Auchan....de am intrat in masina si am plecat acasa....ca n-aveam cu cine merge in magazin....si o tura la Verisoara-sa Irina...unde am mers cu tortul!

N-a vrut sa sufle in lumanare si a plecat pur si simplu....pe urma a inceput sa urle ca e anu sufla in nimic...offf
Am zis ca la anul poate avem mai multe sanse s-o vedem sufland in lumanarea de pe tort!
Am mai pus cateva poze cu fetele....sa ne mai vedeti si pe noi daca doriti! Sunt la semnatura in albumele Dari la 3 ani si Antonia luna a2-a
Pupicei fetelor!
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui Irda
Felicitari andreea si Anis pentru sarcini...ati aflat ce aveti in burtici?
Anis zicea ca are fetita.
Eu inca nu stiu ca mi-au facut la Medsana incurcaturi la programari si n-am mai prins eco morfologica de trim. I, am facut doar normala.
Apropos de aflat: imi aduc aminte ca povestea Cin la odiseea noastra despre o mamica care plangea de mama focului la dr. pentru ca aflase ca are fetita si nu baiat. Si parerea generala era ca era nebuna.
In ultima vreme ma gandesc des la asta. Eu voi fi la fel de nebuna, pentru ca prevad o criza de plans daca mi se va spune ca e baiat. Vreau si eu o fetita si cum alt copil nu mai fac, e ultima mea sansa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008