Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty, delicata situatia insa sunt sigura ca Iulia va avea fratiorul mult dorit si iubitor pana la urma!Ce scorpie fosta

Nicol apreciez sinceritatea ta! Ce misto si de tine ca ai soacra activa si in putere!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

hop si eu! vreau sa va salut si eu, ca desi sunt tot timpul prezenta, nu am mai scris nimic. asa cum ziceti voi..sunt intr-un butoi. dar va salut cu drag si va urmaresc cu nesat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu vreau sa merg maine in Carol, acum fiind si de una singura, in eventualitatea ca ploua chiar mi-ar fi aiurea sa ma chinui cu copil, carut, masina etc de pomana.
Apropo, hai mey sa hotaram odata cu IOR-ul! Ce, iar asteptati sa iau eu initiativa??? Exista 2 propuneri de ora, 11 si 17. Hai sa ne hotaram. Din motive de trafic si eu cred ca as prefera pe la 11, dar sa mai zica si altele! Iar cat priveste locul, le las pe Clau si pe Mimo sa hotarasca, dar v-am zis, eu habar n-am! Probabil ar trebui sa vin la biserica de lemn ca asta se vede bine de oriunde ai fi si nu risc sa ma ratacesc!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ce sa mai fac? bebe e afara cu mama si randunoiul calca hainutele lui bebe (eu m-am plans ca sunt obosita). si acum m-au sunat niste prieteni ca vin la noi.
Vio, eu am dispozitiv angel care care este super pt sindromul mortii subite. oricum bb nu doarme pe burta si nici nu o sa il pun sa doarma. Pe langa asta am si pernutza chicco si mai am si babyphone. .

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Mamaruta, iesi din butoi instantaneu!! N-au trecut inca uratii de colici?
Simonette, de cerealele astea e vorba: http://www.bebelusultau. ro/subcat.php?categorie=Cereale%20si%20piureuri&marca=Humana (fara spatiu, stii tu). Ei, problema e ca si astea se cam dau tot cu bibe, ca hrana groasa; bine, se pot da si cu lingrita dar cel putin pt inceput e dificil, ai vazut si tu de la sucul de morcov ca ei invata greu la lingurita din cauza reflexului de supt. Eu zic ca, fie ca incepi cu fructe, cu supa sau cu cereale tot iti cam trebuie bibe. Vezi si tu, schimba tetina, uite Iuliei ii plac cele de la Nuk turtite, Ioana zicea ca David nici sa nu auda de ele, vrea rotunde. Stiu eu??
Ursu, Luny, Simo, multumesc de incurajari, e o chestie care ma roade desi in fond nu e problema mea exact; dar stiu ca pe randunoi il doare si atunci si pe mine ma doare.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

F buna explicatia legata de sanii moi! Nu mai stiu cine a scris-o dar ii multumesc! Eu chiat ma stresam pe tema asta!
Mamaruta hai afara din butoi!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Ursuleato, esti mortala! da' zi-mi si mie, ce-i aia dispozitiv angel?
Vezi ca azi e sarbatoare mare, sunt Rusaliile, daca nu e ateu randunoiul sa o lase mai moale cu calcatul

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

nu, naty, n-au trecut..tot cate putin mancam, 5 min, apoi plimbar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.angelcare-monitor.com/

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

SALUT TUTUROR!

azi am dormit la pranz ca a dormit si Tudor

stela, ziceai de Tudor ca a crescut...dar mai mult in lungime

ma duc sa recuperez si revin

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput