Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

a fugit mesajul singur! tot asa chinuit mananca.
fetelor, nu e foarte suspect ca raisa desi mananca in hopuri si maxim 10 minute seara, a dormit in doua seri de la 10 la 5? 7 ore la 6 saptamani?! ar trebui sa o trezesc si sa incerc sa-i dau? ziua mananca aiurea..la 1 h, la 2, maxim 3. depinde cat reuseste sa traga pana o iau crizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Referitor la cearta mea de aseara cu randunoiul...
A fost vina mea, ca intr-un puseu de isterie i-am zis ca el nu este ce mi-am dorit euSi cand m-a intrebat ce e de facut, eu i-am zis ca ori facem amandoi efoorturi sa reglam situatia ori il parasesc L-am ranit f. tare Azi mi-am cerut iertare, insa desi vorbeste cu mine se tine batos! Mi-a parut f. rau aseara caci l-am vazut f. afectat si nici n-a vrut sa doarma cu mine Trebuie sa-l apreciez si eu mai mult...face si el ce poate! sunt o cretina!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

vreau si eu in parc cu voi! m-am saturat sa ies singura! :( n-am nicio mamica cu care sa ma plimb lelea..o mai iau pe mama da ma capiaza ..ca ii e frig la bb, ca ii e cald, ca sa-i dau ceai intruna ca ii e sete...

Mergi la inceput

Mamarutza, eu nu as trezi copilul! Zi multumesc lui Dumnezeu! Alta mamici si-ar dori sa doarma si bebeii lor! Sora mea imi spunea ca amandouas fetele ei au dormit toata noaptea de la 9 la 6 inca de la 0 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai, mamele astea sunt obsedate de ceai, pe cuvant!
Mamaruta, fii serioasa, nu e deloc suspect, chiar daca are 6 saptamani! S-a mai tot scris pe aici, copilul in nici un caz nu trebuie trezit nici pt a-i da de mancare nici pt baie sau altceva. E neinchipuit de pretios somnul la varsta asta pt dezvoltarea creierului lor si chiar pt crestere!
Simonette, eu nici in cea mai neagra suparare nu cred ca as avea curaj sa-i spun lui al meu asa!...Figura esti...Fa si tu acum, usor-usor pe matza blanda

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

acum am aterizat si noi! am fost la tzaranoaia si printre picaturi asha am mancat si noi un gratarel (luny sa stii ca m-ne-am gandit la voi)! eu am inaugurat o noua etapa in incercarea de a-mi trata nesuferitele de dureri: infiltratiile! (nashpa) dar sper sa dearezultate, mai ales ca fac si laserterapie si mdf si electroterapie! daca nici asa nu cedeaza...il tai!

si fii-mea a dormit ieri neintoarsa, ca nu am mai trezit-o sa-i fac baitza, dormea prea bine pe o parte! si a dormit de la 21 pana la 3.30! deci i-a facut bine plimbarea cu prietenul Mufa prin Carol! sovi pai tu de ce nu ai zis ca vii in carol, ne intalneam si cu voi! sau tocmai d-aia n-ai zis nik....

am citit ce a patit nicol-conte cu puiul ei...destul de nashpa febra aia...

sa nu uit sa urez LMA puiutilor nascuti intr-o zi de 15!

ursuletza s-a distrat la teatru, a facut bine si la ex, ce sa mai o randunica smart! plus ca ma da gata, ea are orice s-a inventat pt bbei! e superdotata!

naty nu ne-ai mai zis ce mancaruri i-ai mai gatit randunoiului???

clau sper sa te simtzi mai bine cu piciorul ala, dar dak te doare du-te la dr, nu sta ca mine ca trece de la sine ca uite acum ce
patzesc!

bai pe mine ma batea gandul sa incep tot cu cereale diversificarea, dar dak simonette zise ca umfla copilul..cred ca o sa-i dau , dar cu moderatie!

maine mergem la medlife sa facem rotarixul, si apoi eu merg la fizioterapie...asa ca ne vedem mai pe seara!

roxana-claudia sa avetzi vreme frumoasa la mare si sa te distrezi!(si pt noi care stam acasa)! vreau si eu la mare!!!!!!!!!

luny nu mi-a mai iesit verzeala din , si ma oftic ca uite asa n-am eu parte de lucruri! d-abia imi cumparasem pantalonii aia...si o gramada de bani! in sfarsit, sa fim noi sanatosi!

cleme am eu cartea lui dr Spock dar mie mi se pare un pic neadaptata la Romanica sincera sa fiu, si pe alocuri depasita! oricum dak o vrei ti-o pot imprumuta!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

simonette m-am gandit ca nu e periculos, dar mi-e mila de ea, cand stiu ca sta la san maxim 5-max 10 min, ca doarme cu burtica goala..
violeta zice ca nu e bine pe burtica si fata mea doarme cel mai relaxat asa. si chiar dr a recomandat pozitia asta pt calmarea colicilor, da bac-uri si se incalzeste la burtica.

Mergi la inceput

Am vrut sa zic...de la 1 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

simonette si eu care ziceam de mine ca-s rea de gura cand ma apuca... tu ma intreci! eu sunt genul ala care e si cristinagoji: intai ma aprind bine si fac urat si apoi mai incep sa decantez lucrurile!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

da, naty..macar sa creasca de la somn, daca nu de la mancare...macar asimileaza cat de putin..
si io-s tare proasta de gura cand ma cert cu randunelu...vorbesc si ma arunc aiurea, ma dau smechera si viteaza, ma zburlesc de numa numa..si n-as recunoaste in ruptu capului ca fara el, sunt varzareanu! noroc ca el e muuult mai relaxat si mai ales, uita repede!

Mergi la inceput