Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
simonette spune:
Roxana, poti sa-i dai...nu e lege dar, moderat!Bafta cu infiltratiile!
Mamarutza, in alea 5-10 min ea-si umple stomacelul...fii sigura!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amira_roxana spune:
mamarutza dar tu pe unde locuiesti de nu ai cu cine sa te lalai?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
underqueen spune:
gata! i-am dat suculetul de morcov, cu primele picaturi de mar . sper sa fie bine! i le-am dat cu bibe si a mers mai bine decat cu linguritza...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
mamaruta- spune:
la focsangeles, roxana. vrancea. nici parcuri nu prea sunt in zona..mai degraba niste alei cu arbusti mai desi..
simonette spune:
quote:
Originally posted by mamaruta-
la focsangeles, roxana. vrancea. nici parcuri nu prea sunt in zona..mai degraba niste alei cu arbusti mai desi..
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
Super tare! eu sunt din Tecuci, dar sunt plecata de acasa din `89!
mami de
![](bonjovi.gif)
![](bebic.gif)
simonette spune:
Roxana, manca-o-ar mama pe ea cum isi suge degetzelul Si ce perisor lung are! Si ce frumoasa e! Sa stii ca nu deochi
Dar...ia zi...ce sos e ala ?
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
natynic spune:
Maria, sigur ca a mers mai bine decat cu lingurita dar ai grija sa nu renunti la lingurita, ca nu va manca la bibe toata viata!
Roxana, sa-ti traiasca frumusetea cu freza beton! Si ce aveai mama pe masa in pozele 69 si 70 parca?
I-am mai facut randunoiului mancare de conopida cu pui
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Am revenit si eu ...
Randunoiul meu a plecat, nu a mai fost nevoie sa-i duc eu la aeroport,i-a dus un baiat.Am asa emotii pana aterizeaza acolo...of,of, mai,mai...
Ursu felicitari ca ai stiut la examen! Cu asta chiar m-ai dat pe spate:randunoiul tau calca si rufe?Unde i-ati gasit fetelor? Si super interesanta chestia aia angel care , n-am stiut ca exista asa ceva!
Naty te inteleg in privinta baiatului randunoiului.Si cealalta fetita a lui Bogdan o are pe masamare o acritura care-i baga numai prostii in cap, e mai atacata si mai ofticata ca ex-a. Chiar ieri a venit cea mica la noi, hotarata sa nu se joace cu Alexia,sa stea doar cuminte pe scaun,dar dupa 10 min a zis :"m-am razgandit, ma joc cu Alexia".Asta dupa ce, acum doua saptamani la botez s-au jucat nemapomenit de frumos,Teo a avut grija de Alexia, ba chiar la un moment dat l-a intrebat pe Bogdan daca el e si tatal Alexiei. Cand Bogdan a raspuns ca da a tras ea concluzia ca Alexia e sora ei si nu mai putea de bucurie.Dar a tinut sa-i spuna ca "mami si mamaia nu le plac pe Nicol si pe Alexia".La care el a intrebat-o"Tati, dar tu le placi?" "Daaaaa". Cred ca ar fi important ca randunoiul tau sa-l aduca pe baiat la cea mica...zic si eu..
Tuchita bine ai revenit de la Breaza!Frumos acolo!I s-a pus si randunoiului meu pata sa facem o cabanuta acolo sus pe munte,sa stea el singuratic.
Mamaruta iesi din butoi imediat! Ca daca nu , ma tragi si pe mine!E prima oara cand pleca randunoiul si nu-l vad cateva zile.
Roxana mami de Amira- sa va fie de bine gratarelul!
Simonette cum ai putut ma sa-i zici asa ceva randunoiului?Cred ca l-a durut tare..vezi cum repari
Subscriu si eu la faza cu sanii moi, chiar fleoscaiti uneori ,iar cand se apuca de supt i se umple gurita de lapte..
Am vazut si poze de Amira in camasa de noapte, super! Si ce mancarica acolo
, mai fetelor ma innebunititi ce gospodine sunteti!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Antonia doarme de la 3 si eu astept sa se trezeasca poate ,poate om reusi sa iesim afara cat mai e soarele pe cer...
Am si eu o intrebare:cat de des putem sa-i aspiram pe bebei cand au secretii?Exista o limita?Parca stiam de undeva ca din ce ii aspiri din aia prodc mai mult, dar nu o pot lasa asa ca ma zgarie pe creieri cand o aud asa sforcaita..Voi ce ziceti?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi