Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
am facut yupyyyyy.
Am scris si eu ce imi mai aminteam de la master...ca eu am facut masteratul in marketing si am bagat de la mine..
super truper
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
bravo, felicitari!!
![](icon_smile_wink.gif)
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luny spune:
off, ma Naty...dar cati ani are baiatul?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Felicitari, Ursu! Vezi ce bine prinde sa faci la viata ta carte multa?
Gudinde, m-ai intrebat de masina de paine...Nu prea sunt convinsa, pt ca eu mananc numai paine neagra...si de unde gasesc faina pt asa ceva?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
simonette spune:
My show..., nu inchideti televizoarele si nu schimbati canalul...va rog!
Ai mei baieti dorm cu clabusi la gura!
Ariel, felicitari ptr una bucata bb crestinat! Sa fie intr-un ceas bun!!!
Tuchita, bine-ai revenit de la breaza!!! Sa ne pove cum a fost...ai reusit sa te epilezi pan` la urma inainte de a pleca?
ClauAi grija cu piciorul ala...unge-te sa treaca
Luny, am vazut filmuletul cu frumosul si razaciosul Mufa! Ma distreaza tare caci exact asa face si Iannis, v-am zis ca e sensibil la lobul urechii si la gat! Cred ca vor fi niste adolescenti care vor aduna lumea in jurul lor cu voiosia si spiritul comic! Sa va traiasca ranjitul!
Violeta, de acum incolo o sa culc copilul numai pe o parte, dar mi-e teama ca se intoarce cu fata in sus! Eu ma scol de cateva ori inainte sa adorm sa ma uit la el... El se odihneste f. bine pe burtik, totusi nu vreau sa risc! Merci mult! In legatura cu cerealele... Poate vb de cereale diferite, eu de la pediatra stiu ca cerealele nu hranesc ci umfla copilul! Si am un caz intre prietenii apropiati care si-au hranit copilul cu cereale si este obez, acum incearca sa-i impuna copilului un regim dar este f. greu! Si eu i-am dat cereale lui Luca dar limitat, doar la masa de seara si doar 2 masuri in biberonul cu lapte! Si asta fiindca Luca a fost rau de foame, se trezea f. des noaptea sa pape si ma capia! totusi, m-ai facut curioasa...despre ce fel de cereale este vorba, caci puiul mmeu nu prea agreaza sucul, am inceput de 5 zile sa-i dau si n-am reusit sa cresc cantitatea de la 10 ml? Nu inteleg de ce... Cum se incepe diversificarea cu cereale? Eu pe asta n-o stiu!
Elara, iarta-ma ca-ti raspund aici dar daca tot am fereastra deschisa... Legatura e ca am nevoie sa merg la scoala sa invatz limba si cursurile incep in sept. Pana atunci trebuie sa-i inlocuiesc macar masa a 2-a si pranzul, caci altfel sunt legata de el! Daca primea bibe, era ;perfect, ma mulgeam frumusel si ii lasam lapticul in bibe! Dar asa? Oricum, trebuie sa fac o pauza si sa reincerc cu diversificareapeste o saptamana, doua!Inca ceva...eu am citit ca de la 6 luni sa introduci hrana solida, dar suculetz si supitza poti sa-i dai si la 4 luni!!!!! Nu mai spun ca in unele articole scria ca unele mame incep diversificarea la 2 luni???
Roxana-Claudia, de ce esti supi? Ca dupa cum am zis nu pot sa cetesc sfarsitul cap trecut
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
luny spune:
simonette multam fain, la fel si voua!
simonette spune:
Pana sa scriu eu a crescut ratingul...
Bravo Ursuleatzo! Felicitari!!!
Si ziceti ca la pag 2 gasesc cap trecut?
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
natynic spune:
quote:
Originally posted by luny
11, Luny. Prietena mea psiholog specializata pe copii zice ca e varsta cea mai dificila din punctul asta de vedere. Si e si un copil care toata viata a stat sub fustele mamei, si acum mai doarme cu ea deseori; deci, iti dai seama...Randunoiul spera ca va creste si va incepe sa judece unele lucruri cu capul propriu si atunci va reconsidera si problema asta. Sper si eu la fel, pt ca eu mi-am dorit mult 2 copii, nu copil unic cum am fost eu; si cum din cauza problemelor mari avute nu voi mai putea avea alt copil, chiar ma bucur din suflet ca Iulia are un frate, fie si vitreg. asa ca ar fi tare bine sa-l aiba cu adevarat!
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
multumesc fetelor , sunt descurcareata
.
Naty, intr-adevar este cam dificil ca e la varsta critica si tot va fi de acum incolo. . Importamt este ca randunoiul tau sa vb f mult cu el despre fata si sa il faca sa o indrageasca macar din povestiri.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
mda, s-a nasolit vremea, nu mai mergem in Herastrau si la meci, mergem in Carol..mai vine cineva?
luny spune:
quote:
Originally posted by natynicquote:
Originally posted by luny
11, Luny. Prietena mea psiholog specializata pe copii zice ca e varsta cea mai dificila din punctul asta de vedere. Si e si un copil care toata viata a stat sub fustele mamei, si acum mai doarme cu ea deseori; deci, iti dai seama...Randunoiul spera ca va creste si va incepe sa judece unele lucruri cu capul propriu si atunci va reconsidera si problema asta. Sper si eu la fel, pt ca eu mi-am dorit mult 2 copii, nu copil unic cum am fost eu; si cum din cauza problemelor mari avute nu voi mai putea avea alt copil, chiar ma bucur din suflet ca Iulia are un frate, fie si vitreg. asa ca ar fi tare bine sa-l aiba cu adevarat!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
asa este, e rau sa fii singur la parinti, eu as vrea inca un pui, dar randunoiul e sceptic rau, din considerente materiale...offf..nu ma gandesc inca la asta...
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)