Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 17
PIDANA spune:
buna seara!
Va pup si va multumesc pt sprijin si incurajari!
Nu mai reusesc de 2 zile nici sa citesc, dar sa va mai si scriu. Tare greu mi se pare cu biberonul si desi e mama la mine tot obosita sunt si nu reusesc sa stau in pat. Si azi mi-a spus dr ca 3 saptamani sa nu iau copila in brate. Azi n-am mai luat-o, toata lumea imi spune la fel sa stau cuminte dar parca nu pot. Tare greu imi vine si parca nici sa ma mulg nu mai am chef noroc ca se fabrica in continuare lapticul.
Nu credeam sa fie asa pacatoasa o operatie de apendicita.
Noapte buna!
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
simonette spune:
Va doresc noapte buna!
Am citit tot...n-am putere sa nominalizez, simt o moleseala de la vremea asta si de la faptul ca am mancat toata ziua ca o vaca Si ?Iannis sta atarnat de tzata mea de o ora si scriu cu stanga!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
nicol_conte spune:
Eu nu pot sa dorm fara randunoi ,nu-mi vine sa ma bag in pat.
Dar cel putin , m-am linistit ca a ajuns bine.
Naty pe perioada CIC se suspenda contractul de munca.Iar pentru asta se face o cerere catre angajator. Eu am facut si prima oara si acum si la locuri de munca diferite. Si mi-a cerut la primarie copie dupa decizie,asa cum spunea cuscra ca i-a cerut si ei in Tonga.
Tuchita iti sta super cu tunsoarea aia!Sa-ti fie de bine!Iar peisajul din poze e super si el!
Incerc ca sa ma culc si eu
Noapte buna
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
mihutza11 spune:
Luny super bb Mufa de dimineata!
Amira e o dulceatza!
Bravo Ursule de examen!
Naty multumim de Dr. Spock... chiar voiam si eu cartea asta!
acum scriu ceva pt Naty si Nicol... eu provin dintr-o familie despartita si cam inteleg ce simt bietii copilasi.. intr-adevar ei nu au nici o vina in toata povestea, pt ca inca sunt prea mici sa isi dea seama cam cum e situatia.. cand ai mei s-au despartit eu aveam 12 ani, m-a afectat enorm.. si vina o poarta cam asa: 1. actuala sotie, care e o mahalagioaca, de adevarat si a stiut sa il prosteasca rau de tot(profitand de criza lui de 40 de ani); 2.tata ca i-au cam placut femeile o viata intreaga; si pe undeva poate, biata mama, ca poate nu a stiut sa lupte mai bine pt tata (e si o fire mai pesimista).. poate pare nu stiu cum ce am scris de sotia tatalui, dar chiar asa e si nu a fost nevoie de influente de la mama sau mai stiu eu cine(desi va dati seama ca pt mama femeia asta e cel mai mare dusman pt ca ea a intervenit in familia noastra).. imi aduc aminte ca mergeam la tata in vizita si efectiv imi venea sa o iau la bataie pe tanti, imi vine si acum pt ca ii cam face zile fripte lui tata.. a devenit o alcolizata si vorbeste gura fara ea (vai! nu vreti sa auziti ce ii poate iesi pe gura).. e nebuna de adevarat! cred ca pe undeva lui tata ii si este frica de ea! (dar asta e alta poveste)
zici ca sa nu te bucuri de raul altuia, dar nu pot sa nu ma bucur ca ea nu a mai putut avea copii, asa ca singurii copii ai lui tata suntem eu si sora mea (sau o mai fi avand el extraconjugal?).. femeia asta e numai dupa avere, ca de aia l-a si luat pe tata ca era atunci dupa revolutie si a vazut ca ii mergea mintea.. si ea era casatorita si avea un baiat de 2 ani pe atunci.. dar cum va spuneam a vrut sa aiba avere asa ca si-a lasat sotul.. asta a fost la noi, asta nu inseamna ca va acuz pe voi de ceva.. departe de mine gandul asta!
in fine, ideea e ca acum copii o sa fie f mult influentati de mame si bunici, dar o sa mai treaca ceva timp cand o sa inteleaga cam cum sta situatia.. ca eu, desi tata ne-a lasat, va spun cu mana pe inima ca il iubesc enorm, si chiar daca a plecat am tinut legatura si ne-a ajutat cum a putut si cu ce a putut!
Sper ca nu v-am suparat cu ce am scris, am vrut doar sa va impartasesc ceva din experienta mea... Va si sper sa aveti rabdare si in continuare cu copilasii!
Vio am o intrebare ca tot l-ai bagat si tu pe Sean in piscina, sau pt. cine mai crede de cuviinta sa imi raspunda.. am vazut ca aici oamenii isi baga in apa copilasii cu pampers pe ei.. pana acum cand am mers la piscina am bagat-o pe Andra in apa si cu pampers pe ea si cateodata fara (ca uitam sa iau de schimb).. acum cum o fi mai bine? cu sau fara?
iar legat de diversificare asa am sa procedez si eu, cu cereale.. desi mama, cum e obiceiul la noi, ma cam toaca cu toate cele, mai ales sa ii dau ceai
si inca o data Naty si Nicol sper ca nu v-am deranjat cu postul meu!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
CristinaGoji spune:
Neatza! Haideti la , mama masii de canin incapatanat!!! Ma duc si eu s-o beau pe a doua pe ziua de azi. si sa ma calmez oleaca, de la 4 n-a mai dormit Vlad...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
La multe luni Andrei, Rebecca si Antonia (pentru ieri)!
La multe luni Matei Cristian, Sean Adam, Iulian, Amira!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
'neata si multam de , Cristina!
Numa' buna inainte de a pleca la treaba!( desi NU AM NICI UN CHEF!!!)
Imi pare rau dde Vladic si caninul lui!
De somnul tau...ce samai zic?! sa treaca!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Neata, vreau si eu cafea, mersi Cristina! Hai ca acus' iese si caninul ala si scapati!
Si noi am avut o noapte tare agitata cu treziri la 1, la 4, la 5, la 6 si apoi la 8. Cred ca burtica a fost, se pare ca mai apare cate-o criza din cand in cand!
Ursuleata, offf si eu vreau azi sa fac ceva curatenie, sper sa ma mobilizez. Nu-mi place ca s-a pus praful pe aici si nu-l suport...Dar intai, cafeluta bineinteles si putina forumeala si apoi la treaba!
Tuchi , servici usor, te cred ca n-ai chef, zilele de luni sunt cele mai nasoale. Ce ne mai vaitam noi luni dimineata la servici..., toata ziua ne vaicaream!
Simonette, bine ca te-ai impacat cu omu'!
Cum ramane cu intalnirea de miercuri. Ramane stabilita ora 11? Si ca loc de intalnire, spune-ti unde vreti, la biserica sau la fantani.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
neatza!
LA MULTI ANI AMIRA, SEAN SI IULIAN!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
AM IMPLINIT SI NOI 3 LUNI!! Doamne, cand a trecut timpul asta?...sunt cea mai fericita mamica si am cel mai bun bebe, pupa mama pe el, se face baietel mare!
CristinaG. multumim pentru urare!
azi mergem sa cumparam masa, scaune, gratar,etc ptr mers la picnic!..sper sa si gasim..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!