Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu ne plictisesti Bubule, intr-adevar nu vad nici eu alta explicatie, desi nu stiam sa se manifeste colicii in timpul suptului...Si eu as vrea sa inteleg ce-i cu plansul asta la ora fixa al Iuliei. INDIFERENT ce i-am face (ca o plimbam, ca-i vorbim, ca-i punem muzica, ca mananca,etc) pe la 18.30-19 incepe sa planga, intai matzaiala apoi tot mai nervos si o tine asa pana ii incep masajul dinaintea baitei si la baita (chiar daca baia o facem mai devreme sau mai tarziu); apoi cand o imbrac mai urla maxim 10 minute si adoarme tun. Si gata!
A iesit Oprescu, da. Previzibil...Mai nasol e ca la mine a iesit iar Vanghelieeee...
Tuchi, sa-ti fie de bine noua freza. Auzi, sa te epilezi la 5 dimineata...Of, ce bine mi-e de 4 ani de cand ma rad cu lama, n-am nici o treaba, nici un stres si, desi sunt bruneta si paroasa, in NICI un caz nu mi-a crescut mai tare.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Emisiune? . Ei, nu prea am chef la ora asta...
Ursule, a mers isterizarea?
Va cam pup si va cam zic Goodnight...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

nu am mai apucat...m-am apucat de spalat si sterilizat, umplut cu apa, apalat farfurii si randunoiul a adormit

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,eu mai sunt p'aci.VANGHELIEEEEEEEEEEEEE???Goodnight!
Mamaruta,hai sus din butoi.Si eu cred ca ea mananca des cateodata si din cauza nervilor de la colici,nu neaparat de foame sau mie mi se intampla uneori sa am lapte mult,uneori putin..si asta o fi.Si eu am problemele astea,dar nu o scol niciodatasa manance,si a stat si 7 ore noaptea,dar bine,asta acum la 2 luni.
tuchita,ce dama bine am vazut!Sa-ti fie de bine tunsoarea!
Bubu,stiu cum e cu probleme la bb.Dar lasa ca vor trece ele...ce sa facem?Asa e viata,trec unele,vin altele.Si sa stii ca ai dreptate cu suptul.Daca stau bine si ma gandesc,la fel facea si Teo,si acum doar cateodata mai rar,ca doar e fetita mare.
Cred ca ma duc sa mananc ceva!mai devreme am mancat cu randunoiul inghetata de nuci caramelizate cu vanilie.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

M-am uitat la al 5-lea element! Dragutz!
Maaaiii!!! L-am culcat pe Iannis pe o parte si el s-a intors pe burta, apoi l-am asezat pe spate si el s-a trezit si tot pe burta s-a intors...ce ma faaaac???

Merg sa citesc din urma dar nu stiu daca mai postez...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

cata treaba am maine de facut...curatenie generala.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si io pe aici..urmaresc emisiunea
Naty,uite asa am patit noi cu David..pana la vreo 5 luni,avea program de plans de la 7 la 8 seara ca ne capia...nu tacea orice ii faceam...cand se apropia ora 7 ,eram speriata de-a binelea!nu stiu nici acum de la ce,din ce motiv...cert e ca ne-a dat gata si pe noi si pe bunici!bine ca Iulia doarme noaptea,ca David nici nu dormea,eram sfarsita!!!in fine,acum Dumnezeu mi-a dat un copil model,nici nu simt ca am bebelus!meritam si eu
Cat despre "fosta"....e tare urat cand oamenii mari se folosesc de copii sa isi "regleze conturile",sa se razbune(ca eu cred ca asta face acum)nu isi dau seama cat de mult rau fac!e clar,ca tipa nu il iubeste pe copilul ei asa de mult incat sa nu il intoarca impotriva tatalui si a surioarei lui,ca ,cred ca pe tine nici nu are ochi sa te vada...urata treaba!nu pune la suflet,cand va creste mai maricel isi va da singur seama cum stau treburile,cine are si cine nu are dreptate si va decide el! pupicuri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ursuleaso,spor la treaba maine
Cuscra,inghetata cu nuci,na,ca-mi facusi pofta!
Va las si eu...maine il duc pe David la Gradi de Vara si tb sa fiu cat de cat odihnita!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

bubu, exact forma asta de colici in timpul suptului o are raisa mea! eu m-am plans pe aici ceva timp in urma si intrebam daca a mai patit cineva ca mine, pt ca e o forma manifestata mai rar. am intrebat 3 dr pt ca mi-a fost teama sa nu fie altceva..au zis ca sunt colici si ca se rezolva in timp, cu rabdare, kk des, caldura pe burtica si cunoscutele siroape. eu ii dau acu debridat si infacol. mi-au recomandat doerearmitul pe burta, dar uite pe aici se vorbeste ca nu e bine deloc. a mea numai asa doarme..
da,simo dar fetita mea e mult mai mica si cand se trezeste mananca maxim 10 min, nu ca la tine. asta imi e durerea..ca nu stiu daca e normal la 6 saptamani..sa videm in seara asta ce-o mai fi
naty, eu citisem ca e normal sa planga seara aparent degeaba..se pare ca asa se detensioneaza ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mamaruta, si el doarme numai pe burtica...uf, ma cam sperie Vio cu dormitul asa...dar ce sa fac daca el asa vrea...sa-l intorc??

Hai ca n-am mai apucat sa mai citesc...ma duc la nani...

Multumesc mult pt. sfaturi!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput