Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ursuleata spune:
Ati fugit toate sa va isterizati???
ha ha ha ha ha ha ha
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mstela spune:
Azi am fost la cumparaturi cu familionul in Carefour baneasa si prin Ikea,de unde am luat niste jucarioare,cu Teo in carucior.Si a fost f cuminte,a dormit mai tot timpul.
Bitza,si noi am facut tot Infanrix hexa,dar pe Teo a durut-o piciorul dupa si a fost agitata,nervoasa si maraita toata ziua.
Am vazut pe bb Matei zambaret!
Ariel,sa va fie de bine cu bb crestinat!!
Referitor la randunoi,al meu STIE sa faca treburi prin casa,stie sa faca si mancaruri,fiindca s-a intamplat sa faca si ciorbe,fripturi etc,dar,cum am mai spus,se culca pe o ureche ca o avem si pe socrela si eu il las in pace ca-i obosit,si face f rar.
A iesit Oprescu.
Bravo,Ursu.
Naty,ce sa zic?Chiar ca ne trebuie rabdare multa.Eu cred ca atunci cand vor fi maricei copiii,sigur se vor apropia,fiindca "sangele apa nu se face",si se vor imprieteni ei.
Naty,si mercic de info.Chestia cu "dovada eliberata de angajator ca solicitantul se afla in CIC (adica are contractul de munca suspendat pe perioada asta)"am gasit-o in fisierul salvat pe cand eram insarcinate,cu info de la kya (daca nu ma insel).De asta intrebam.Dar daca zici ca tie nu ti-a cerut primaria asa ceva,e ok.Uite ca Ioanei i s-a cerut.Mercic
Merci nicol,IoanaCuscra.
Ursu,eu am fost p'aci citind.dar acum fug la baitza..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gudinde spune:
Eu mai sunt pe aici ursule.
Tocmai am pus la facut o paine cu banane si scortisoara ca mi-a facut Vio pofta. Sa vedem cum iese.
Vio sa sti ca nu am facut reteta data de tine ca nu ma simteam in stare sa ma apuc de lucru serios la bucatarie. Am gasit in retetarul masinii mele de paine paine cu banane si scortisoara.
Acu' sa vad daca am aproximat eu bine ce inseamna golden syrup.
tuchita spune:
Sara buna!
Am fost la vot ( nu spui cu cine, e secret!), am spalat si culcat copchii, si n-am reusit sa citesc decta ultimile 10 pagini!
Sper ca nu va suparati pe mine ca nu mai poci sa recuperez!
Cat am citit am vazut poze cuAmira care e foarte frezata si frumoasa, am inteles ca Clau are ceva la picior dar daca a fost la plimbare ma gandesc ca nu e grav, ca mai toate v-ati nemultumit de randunoi ( eu ce sa mai zic dupa ce a sta 2 zile singur cu copiii?!) ...
De epilat m-am epilat vineri la 5 dimineata si tot atunci mi-am facut manichiura, apoi am plecat la munca, de la munca la coafor de m-am tuns si aranjat, apoi mi-am facut un bagaj in 10 minute si am fugit repede ca ma asteptau fetele de juma' de ora! Am facut 4 ore pana la Breaza ca era coada de la Romanesti, am ascultat meciul in masina, ne-am bucurat si am suferit!
Cand am ajuns acolo eu am constatat ca sunt imbracata in rochie cu bretele si incaltata in sandale( nu apucasem sa ma schimb!!!) si ca afara ploua si erau 12 grade!
In plus uitasem sa-mi iau un pulover la mine , desi in timp ce imi aruncam lucrurile in rucsac Alina ( nasa lui Seb care venise sa stea cu el pe motiv de randunoi ocupat cu trebi!-asta e alta poveste!) imi tot zicea sa-mi pun si ceva gros!
Anyway, n-am murit de frig ca am baut suficient vin rosu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Hai ca am pus niste poze cu noua mea freza
N-am apucat sa zic ca era cat pe ce sa nu mai plce pentru ca randunoul avea niste trebi de neamanat( desi am spus de o luna ca pe 13 eu plec!), bona avea la fel niste trebi extrem de importante si n-avea cine sta cu copii pana termina el treaba!
Pana la urma a luat-o bona pe Ilinca iar cu Sebul a stat nasa lui!
Mentionez ca ea nu are copii si nu a stat niciodata cu unul!
Mi-a fost teama dar daca ea a avut curaj nu m-am putut indura sa nu plec!
a iesit cu el la plimbare, i-a dat bibe, l-a schimbat..s-a descurcat! ma intreb daca o mai vrea vreodata!
Evident ca eu vorbisem cu ea pentru doua ore si a stat vreo 5!
Gudinde, m-am gandit la tine, o sa-ti povestesc de ce cand oi apuca!
Vad ca iar au inceput discutii despre masina de paine, eu inca nu am avut bani sa-mi iau una dar sper sa reusesc in curand!
Va pup pe toate si ma duc la nani ca Ilinca e ingrozitoare si nu se culca daca nu inchid eu calculatorul!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
tuchi, sa-ti fie de bine plimbareala!!! poze, ceva?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Hai ca mai stau fix un pic, Ilinca s-a certat cu taica-so si a plecat la nani!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Mama, ce mult ati scris azi...
N-am apucat sa citesc nimic...am fost dupa-masa la nepotica mea, a facut 2 anisori. M-am dus cu copiii din dotare, Vlad cumintel, s-a jucat cu copilasii invitati, chiraiciu plangacios, ca de obicei. A avut doua momente de hlizeala, in rest a dormit o ora si apoi a plans
Azi a papat doar o data o completare de 70 ml, la pranz, si apoi a dormit 3 ore!
Eu sunt convinsa ca plange si refuza sanul pt. ca are colici! Cand se trezeste si ii e foame, dupa ce il schimb si il pun la san, nu protesteaza, papa bine in alea 3-4 minute, fara pauza si trage tare. Apoi dintr-o data incepe sa urle tare de tot si nu mai vrea nimic...se calmeaza cu suzeta si stand pe burta...
Of, ce sa fac...
Noaptea dorme super bine, papa in liniste si adoarme imediat la loc.
Miercuri mergem la controlul de 2 luni si o sa ma sfatuiesc cu pediatra.
Am si eu un of acum, sper ca nu va plictisesc...
Incerc sa mai citesc din capitolul asta, sa vad daca reusesc ceva...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Vai,Oana cum sa ne plictisesti???fi serioasa!imi pare rau ca ai probleme..e clar ca are colici,dar din cate stiu trec pe la 3 luni!eu zic sa te linistesti....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!