Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
LA MULTE LUNISOARE SI APOI ANI pentru puiutii Matei, Amira, Sean si Iulian. Sa aveti vieti frumoase, implinite si cel mai important, sanatate ca-i mai buna decat toate!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
multumim la fel, clau
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mamaruta- spune:
neata!
La multi ani AMIRA, MATEI, SEAN, IULIAN!
Sa va traiasca ingerasii, sa vedeti lumea prin ochii lor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Neatza si de aici!
Bag repede un mesaj inainte sa scot copilu afara.
Simonette, sigur ca mai tin si eu bb inclinat pe bb ocazional prin casa, sta si in scoica de masina, da ma cam agasau mosii din parc ca insistau cu ridicarea spatarului, cand deja le-am zis ca am studiat problema, pai eu ma cacai ATAT sa gasesc carut care se lasa la orizontala si ei imi zic ca nu e bine? Abia astept sa faca 3 luni, sa incep sa il ridic mai mult.
Ma bucur ca te-ai impacat cu randunoiul. Cred ca e ultimul lucru care va trebuie acolo sa va certati.
Cristina, Sasha nu cred ca se va intoarce voluntar de pe spate pe burta muuuult timp, ca nu ii place. Da invers da, ca sa scape de statul pe burta. si e comiiiic ca s-a prins ca daca ridica capul mult si il lasa pe o parte are sanse mari sa se duca si restul dupa cap :)
Gudinde iar tragi gingerela la masea? Spor cu "body sugaringu" astept vesti despre asta ;)
Violeta, multumim pentru postul despre alaptat si alte sfaturi! Mai zic odata, imi plac mult mesajele tale
ARoxana, sigur ca mi-ar fi placut sa ma vad cu voi in Carol, da eu n-am citit pe forum inainte sa plecam din pacate. Numai bine s-ar fi bucurat randunoiul ca si-ar fi luat rolele, ii curg balele sa incerce aleile alea proaspat asfaltate!
Mamaruta, ma bucur ca ai postat articolul ala despre lampa veghe si melatonina, eu am mai incercat sa zic aici, dar nu eram o sursa f credibila, ca eu ziceam doar in baza ziselor profului de taoism.
Ioana, nu mai tin minte daca ti-am zis, si poate stii, poate nu. Despre carutz pe avion. Orice companie are obligatia sa transporte carutul fara a-l cantari ca si piesa de bagaj. Pur si simplu ti-l eticheteaza la check-in, ti-l ia la imbarcare si ti-l inapoiaza la sosire acolo. Deci carutul poa sa fie oricat de mare si de greu ;) (5 ani de munca in aeroport)
Ariel, sa va fie de bine cu bb crestinat! Ingerii sa vi-l pazeasca!
Eu in IOR nu stiu sigur daca merg ca e cumplit de departe pt mine si in plus n-am fost niciodata acolo. Da recuperez la parcul urmator :)
Si sa va zic de wok, ca posesoare a unuia imens, si a unui sotz care daca e sa gateasca, prefera sa o faca la wok. Va sfatuiesc sa va luati ca noi din fonta, ca se incinge f bine pe foc inainte sa puneti legumele. Mancarea se face f repede si e f buna. In plus, daca avem musafiri, facem o claca de taiat legumele in bucatarie si place la toata lumea. Ingredientele noastre favorite la wok: Bulbul de fenicul, ghimbirul proaspat, seminte de pin (iami),ciupercile, ardeii de diverse culori, bucatele de vinete, de piept de pui uneori... mmm ce pofta mi se face!
La multe luni/ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Ieri am fost la aer curat langa bucuresti la curtea unchiului. Sasha a doemit toata ziua afara! s-a trezit doar sa manance si sa kace (de 2 ori) desi nu eraa zi de kk ... inca odata ne-am promis ca vom face tot posibilu sa ne mutam de la bloc.
edit
Eu decand mi-am zis ca ma apuc de Monti, parca a dat strechea peste mine! mananc ca sparta, "ca dupa aia n-o sa mai am ocazia" bag prajeli, INGHETATA (eu nu prea mananc de obicei), clatite si alte mascari. Mentionez ca nu am tinut niciodata dieta de slabire, doar posturi negre, da alea sunt altceva. O mare joaca cu psihicul dietele astea!
Diseara fac cartofi fierti cu peste si cu mujdei. Ariel, stau naspa cu IG-ul, nu?
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
natynic spune:
celor 4 copii nascuti in aceeasi zi, de 16 martie, sa ramana la fel de reusiti si sa daruiasca bucurii maxime parintilor!
Ce mai cresc puii astia...
Clau, eu am zis ca vreau la ora 11 si la biserica, ca p-asta o vad sigur, trebuie sa mai zica si altele, nu?? Stela, mie Kya imi zisese pe Mess ca vrea sa vina, vezi poate va ia si pe voi
Ma duc in Carol, gata, azi nu mai aman!
Mey...m-ati bagat in ceata cu cererea aia de suspendare...m-am uitat si pe adeverinta de la angajator, scrie ca am depus cerere de intrare in CIC incepand cu data de, si atat! Oare sa nu stie cei de la mine de la personal? Daca dau telefon la primaria sector 5 iar dau la tel peste 3-4 persoane ce ma passeaza la rand si care habar n-au nimic; si ca sa fac iar un drum degeaba, ma impusc...mda, cred ca pun randunoiul sa se intereseze cumva.
Mihutza, cred ca se pune pampers la piscina ca sa se evite tocmai ce a comis deja Andra in cadita ei si cada voastra . Si stiu ca-s pampersi speciali, "costum de baie"; eu pt siguranta i-as pune.
Iar in ceea ce priveste povestea ta, Doamne fereste sa ma supar; eu chiar caut sa inteleg situatiile astea, mai ales ca s-a nimerit in liceu sa fiu intr-o clasa in care aproape jumatate din copii aveau parintii divortati si stiu ce traume raman. Ideea e ca nu mi se par deloc similare situatiile. Atat eu cat, sunt convinsa, si Nicol suntem departe de a fi niste spargatoare de casnicii; ci pur si simplu am aparut, norocos, in viata unor barbati ale caror casnicii nu mai existau, in fapt sau in drept, dar pt care copiii din prima casatorie conteaza si sunt iubiti de ei. Iar ca in cazurile noastre copiii sunt manipulati si folositi impotriva noastra e clar, a povestit si Nicol cat de bine se intelege Teo cu Alexia si apoi brusc zice ca nu vrea sa o vada; iar baiatul sotului, singura data cand ne-am intalnit s-a comportat absolut normal, am vorbit, am glumit etc dupa care i-a spus maica-sii ca m-a cunoscut si pe asta a apucat-o isteria, i-a zis randunoiului ca incearca sa-i fure copilul, etc etc si i-a pus copilului in vedere sa refuze sa se mai vada cu mine. Uite, acum peste vara randunoiul a rugat-o sa-l lase sa ia copilul intr-o excursie de cateva zile in Grecia (eu neavand nici o problema cu asta, pt ca nu vreau sa fortez o apropiere nedorita) si n-a vrut sa-l lase pt ca se teme ca va merge si cu noi, nu doar ei doi! In fine, am scris deja prea mult pe tema asta si n-are rost, oricum Mihutza situatia e cu totul alta dar in nici un caz nu m-a deranjat ce ai povestit.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Sovi, f util ce scrii tu de carutul in avion!
De unde sa iau fenicul si seminte de pin?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Yupii, sunt ?
Nu ies inca, Iulia doarme adanc, nici n-a mancat la 10 cum ar fi trebuit si o las in pace ca ieri iar a dormit maxim o ora adunat in timpul zilei, doarme extrem de putin ziua si poate de-aia o fi asa nervoasa seara.
Da' de ce imi vine CM cu 5 zile mai devreme?! Ca la mine era ceas...Ce-i drept, slava Domnului, nu mai am acele dureri cumplite de burta dinainte, sper sa raman asa!
Naty
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Naty , noi le cumparam de la raionul de legume-fructe-seminte de la Metro/Selgros. Se intampla si sa nu aibe. Feniculul e ok ca pret, pinul e mai scump, da e buuuun... si atentie ca pinul se maroneste repede in ulei incins, sa nu il puneti primul in ulei sau sa il tineti mult.
Pin se mai gasesc de multe ori si la magazinele arabesti de alimente, numa atentie sa nu fie rancede.
Am uitat sa zic ca noi avem si wok din cel de tabla cu teflon de la Ikea si nu se compara cu cel de fonta.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
clauclau spune:
Gata, Naty, am aparut si eu. Am facut ceva curatenie in casa , aspirat si sters praf cat a dormit pitica, apoi s-a trezit, a papat, ne-am jucat si sa vad daca se culca acum sau mai stam de joaca!
Vad ca fetele nu prea au tragere sa vina la intalnire in IOR, in afara de tine si Luny, nimeni nu si-a mai dat cu parerea de ora si locul de intalnire . Si Stela, care a zis de ora 18. Eu sper totusi sa ne strangem cateva sa ne vedem...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
S-a trezit iulia, se hlizeste toata, ii dau sa pape si fugim.
Clau, nu te necaji, asta e, IOR e cam departe de multa lume, fara masina nici eu n-as fi avut cum veni si de-aia nu vreau dupa-amiaza ca voi face peste o ora in trafic si ma imbolnavesc de nervi. Nici la Botanica nu se inghesuie lumea, desi au promis, probabil tot pe motiv de departe. dar tocmai de-aia e buna propunerea lui Mimonix (unde esti Mimo? ), sa facem parcurile prin rotatie si cine poate veni bine, cine nu, nu. Asa ca daca nu vrea nimeni altcumva ramane ora 11 si poate gaseste si Stela o solutie.
Naty
Iulia mea