Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
natyuite cum arata un wok: www.eurocosm.com/Application/images/Hotwok/hot-wok-md.jpg" target="_blank">wok! e un vas chinezesc, ma rog,o tigaie din tabla-teflon, o chestie usoara care se incinge repede! de fapt asta e problema ca ii trebuie flacara d-aia speciala, ca si cum ai scoate duza de la aragaz! si ideea e ca nu trebuie sa lasi legumele sau carnea mult timp acolo tocmai ca e flacara puternica!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaruta- spune:
naty, woku e o oala chinezeasca magica care cica face mancarea mai rapid si mai sanatoasa...da de unde sa cumparam asa ceva?
mamaruta- spune:
m-am trezit tarziu..:) roxana, tigaia o gasim sub o anumita denumire la magazin? pare interesant de gatit, rapid si bun.
gudinde spune:
Naty,
prima persoana care mi-a vorbit despre faptul ca painea neagra nu ar fi asa cum se spune ca este, a fost dr-ita mea endocrinoloaga. Ea nu este pe principiul scoaterii painii din regim. Si mi-a spus sa mananc o felie de paine alba, pt ca cea din comert nu e chiar paine neagra. Ca de multe ori se adauga coloranti pt a parea ca e neagra.
Apoi, cand mi-am cumparat masina de paine si am inceput sa studiez retete de paine am vazut cu stupoare ca apar atat faina integrala cat si cea alba. Proportiile difera in functie de reteta. Explicatia este destul de simpla: painea alba ajuta painea sa creasca. Daca s-ar pune doar paine integrala ar iesi un caramidoi.
Oricum painea facuta la masina nu este atat de pufoasa ca cea din comert tocmai pt ca cea din comert contine ingrediente pt afanare.
Daca vrei sa citesti mai multe despre acest subiect si despre experienta fetelor cu varii masini de paine:
Paine de casa cu masina de paine (2)
Paine de casa... cu masina de paine
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by mamaruta-
naty, woku e o oala chinezeasca magica care cica face mancarea mai rapid si mai sanatoasa...da de unde sa cumparam asa ceva?
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
noi am gasit la ikea! acum mai nou ar vrea randunoiul sa-si ia www.casafree.com/modules/xcgal/albums/userpics/20241/normal_tajine-1.jpg" target="_blank">tajine ca avazut el pe travel o emisiune din maroc cu aia care gatesc in asa ceva si in care poti sa pui de toate: orez, cus-cus, carne, legume si cred ca e f delicioasa mancarea pregatita asa!
edit: tigaia aia exact asa se numeste si asa am gasit-o la ikea!
ROXANA, mami de AMIRA
![](punk.gif)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Da, acum ca am vazut poza mi-am amintit ca si mie mi-a sarit in ochi la Ikea...Dar eu daca scot duza de la aragaz nu se mai aprinde focul...e de-ala care se aprinde la buton si e setat sa nu permita aprinderea asa. Mmm, dar ce pofte mi-ai starnit!
Gudinde, dpdv caloric nu stiu cum o fi, dar dpdv al indicelui glicemic sigur faina integrala e mai buna. Nu stiu, ne mai gandim, uite o sa citesc si link-urile tale...deocamdata m-am hotarat sa-i iau leagan puiutei, ala de la Primii Pasi, ca sa fac domnule ceva cu plansul asta al ei...care de la 10 seara s-a mutat la 7, chiar 6.30 si tine pana la baita...am citit si in Dr. Spock, cica astia-s "copii iritabili periodic"
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
mamaruta nu trezi copilul! as vrea su eu sa doarma Mufa asa...
simonette, ai cam comis-o aseara..sper sa va fie bine si sa va impacati..
cuscra, ce poze frumoase are nor-mea, camasa de noapte e super!!!..ce papica era acolo??WTF is wok?
oailiii, am vazut acu poza, asta e si visul lu' tata si iub tare ar vrea si el una, am auzit ca e mare smecherie!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
Am disparut ca m-a scos randunoiul in oras
Ca sa vezi ca a dat roade istericala mea!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
a iesit Oprescu!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
in seara asta ma isterizez , poate, poate.
quote:
Originally posted by simonette
Am disparut ca m-a scos randunoiul in oras
Ca sa vezi ca a dat roade istericala mea!
mami deLuca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
![](foto.gif)
![](foto.gif)
tiker
Mami de ursulet