Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
Tecky spune:
Kimmy am vazut o burtica frumoasa care mi s-a parut destul de lasata,poate ne faci vreo surpriza placuta!![]()
V-am pupat si va doresc o zi placuta tuturor!
Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 3 sapt
Kimmy spune:
Tecky La Multi Ani! Sotului si mamicii tale!
Cristina da,sa stii ca s-a mai lasat.Doar ca bebelina se lasa asteptata.Dupa spusele dr mele toata sarcina ne-am rugat sa stea acolo cat mai mult,sa nu se nasca ba la 28 ba la 32,si tot asa,si uite ca acuma nu mai vrea sa iasa de la caldurica
.Drept ca mai este pana la termen,dar e ciudat deja pentru ca nu credeam sa apucam 38 saptamani!Poate azi daca se joaca putin cu nea colu dr mea,se razgandeste si vine totusi,desi am impresia ca o sa ma doara si o simpla palpare la cate figuri face noaptea.
Contractiile BH tot mai dese si mai lungi,nici o durere,nici o scurgere...pfuu

pentru fetele norocoase care foarte curand o sa-si tina comorile in brate la tzatzuca ![]()
Kimmy
38+
Timeea Kristina
AMR 2 saptamani 
vias spune:
'neata fetele....am vazut pozele...foarte frumoase!!
mai am inca o zi..si gata...raman si eu acasa...yupiiiiiiiii!!!

...Galerie pt fete 

..ma bucur ca va place numele ales pt bebe baiat...![]()
Cami, 35s+, cu
???
pustai
MissJJ spune:
Vazut si eu pozele cu burticile. F frumoase.
Asteptam sa vina si pepenasii sa ii admiram.
Vai eu nu mai am rabdare sa vina astia odata cu livrarea plus ca pt ca m-am trezit asa de dim mi se pare ca e asa tarziu dar cand ma uit la ceas e 8 si 27 abia.
Mama bineteles ca s-a apucat de frecat prin bucatarie si etc., doar zilele trecute am spalat si eu, da ma rog sa spele daca asa are ea chef.
Ma enerveaza ca nu stiu o ora la care vin astai adik intre ora si ora ci au toata ziua de dim de la 7 pana seara la 7 si nici nu putem iesi la o plimbare sau ceva ca na tre sa stam in caz ca vin astia.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
MissJJ spune:
Kimmy da macar la tine daca mergi la control face si intern si poate poate da la mine astia nu vor sa faca.
Si vreau si eu sa fie vreun semn ceva mai concret, nu tu dop nu tu apa nu tu contractii mai dese. Si eu nu mai am rabdare.
Miercuri facem si noi 39 de sapt si acuma pe ultima suta de metri mi-am pierdut si rabdarea de tot.
Abia astept sa vina bebitza sa vad cum reactioneaza Ari sa ii dau laptic sa o imbrac in hainutzele alea mici si scumpe.
Edit: Wow acuma am vazut am 4 stele albastre
si 3000 de mesaje, mama mia mult mai scriu.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
M&M spune:
..ce nerabdatoare sunteti sa va vedeti bebeiii!!! Eu mai am atat de asteptat!!!...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Cristina sa stii ca da, sarcina trecuta nu eram asa, adik na normal ca abia asteptam sa vad pe bebe da era si frica aia de necunoscut si etc da acuma stiu ce si cum si sunt asa nerabdatoare de numa.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
anaxena spune:
offf,mai am 15 min si am plecat spre Buc..sa-mi iau bagajul cu mine??sigur o sa uit sa-i pun muuulte intrebari dr-ului dar sper sa nu uit esentzialul!
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
violeta29 spune:
MADA ,ma sperii, si eu cand am avut contractiile alea la un moment dat am simtit ca bebe a coborat jos de tot, asa de jos ca imi tineam burta cu mana, aveam senzatia ca acusi il scap. Azi vad ca sunt bine, cel putin pina acum, daca se mai intampla ceva sun doctorul, ca incep sa ma ingrijorez...
Si eu , ca si tine sunt "blocata" in casa, astept sa vina un unchi de la tara cu bagaje de la mama!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
violeta29 spune:
ANAXENA , eu data trecuta inainte sa plec la dr imi facusem o listuta cu intrebari si inainte sa intru, am tot recapitulat, si tot am uitam sa intreb ceva

CRISTINA, inca doua luni mai avem, si mie mi se pare ca mai e atat de mult!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei