Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
Kimmy spune:
Buna dimineata!Haideti la cefeluta ![]()
Valeu...zisasi eu ca or sa vina pepenasii ca pe banda 
Nici eu nu mai am rabdare.Deja tot mai groaznice mi-s noptile.Am niste dureri de CM care nu ma slabesc deloc.Ma doare ingrozitor spatele...tot ca si la CM.Sa nu mai vb de col...Si culmea,dimineata parca dupa ce ma ridic din pat,trece.
Azi am si eu programare la dr,dupa-masa,sper din suflet sa-mi zica ca nu mai am mult ca deja disper
.Vreau s-o tin in brate pe printesa si sa-i pap chishiorusele cu care ma tot inghionteste draga mamii
.
Fug sa pun o pozica cu burtica de azi pe picasa.
Va 
Kimmy
38+
Timeea Kristina
AMR 2 saptamani 
Didi81 spune:
Neatza burtici!
La multi ani, Gallyb!!!
Inca un rand de majorete pentru pepenasii pe cale sa se coaca: 

Ruxandra, am visat azi-noapte ca scriai pt mine un soi de parodie la Scrisoarea a III-a
.
Acum va si imaginati Scrisoarea a III-a adaptata a.i. sa fie vorba despre o nastere 
Didi
35+ 
catilin2008 spune:
Buna dimineata, ce harnice sunteti...
felicitari, ela, refacere rapida si sanatate multa pentru tine si bebel.
Galyb, la multi ani, nastere usoara si bebic sanatos!
ma duc sa citesc din urma...intr-o zi cat nu v-am citit, ati facut un capitol nou...si al doilea mai bine de jumatate!![]()
30 + cu
Bebicu Andrei
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Gallyb
La Multi Ani
nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Tecky
La Multi Ani
sotului si mamei.
Miky 

Silviuta mai bagam un rand? 

La noi toate bune momentan, the eagle has landed, so far so good.
Azi asteptam livrarea de la tesco si diseara cand vine tati sa ne punem pe instalat.![]()
Bafta fetele care mergeti la doctor azi asteptam vesti bune.
Eu aseara am avut senzatia tare ciudata cum ca bebe a coborat mult mai jos decat pana acuma. Is curioasa cand merg miercuri la moasa ce zice cat de jos e bebe. In rest la fel, nici o schimbare.
Fata azi dim s-a trezit la 5:40.
Ma termina cu orele astea serios.![]()
Na cam asta de la noi sunt prin zona.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
marimar spune:
DANA, laptele care vine acum e de nepretuit pt bebe, e plin de anticorpi, pune copilul la sin cit mai des, tine-l cit mai mult lipit de sinul gol sa simta mirosul de lapte. Tine-l ridicat pe o perna in asa fel incit mamelonul sa fie in dreptul nasucului si asteapta sa simta mirosul si apoi sa deschida gurita cit mai larg. Cind a deschis destul de mare gurita ii pui sinul in gurita, dar ai grija sa intre in toata areola, nu numai mamelonul. Ofera-i sinul inainte de biberon intotdeauna. Ai grija la inceput sa nu fie foarte infometat cind il pui la sin ca s-ar putea sa nu aiba rabdare sa suga de citeva ori cu putere pina vine laptele si sa inceapa sa plinga dupa biberon.
MULT SUCCES !
http://www.breastfeeding.com/helpme/helpme_images_latchon.html
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Didi81 spune:
Sun, si mie imi plac pantalonoasii galbeni 
Bafta multa fetelor care merg azi la doctor; sa veniti numai cu vesti bune ![]()
Didi
35+ 
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Anaxena pot spune ca mie mi s-a indus prima nastere la 38 sapt.
Mi-a zis sa vin intr-o anume zi de joi (ora 14) la control ..... ca asa a vrut domnia ei....si mi-a fortat putin colul (adica a bagat ea un degetel prin el sa-i de-a startul).... si a zis 'du-te acasa ca nu mai ai mult, ma suni daca apar contractiile".
Nu am ajuns bine acasa ca au inceput ceva durei ca la menstruatie...cat m-am mai plimbat prin casa, am incercat sa stau intinsa...nimic...au inceput mai des asa ca pe la 17.30 am plecat la spital.
La 18 eram internata, pe la 19 a venit ea, mi-a rupt membranele si de-atunci au inceput contractiile alea maaaari si dureroase.
La 21.20 ma pune asistenta sa o sun sa vina (ea plecase sa-si faca un ceai) iar la 21.30 iesise Alex...dormea ca si mine (imi facuse un mialgin si ma blegise, efectiv)....nici nu stiu cum a iesit ca eu mai mult dormeam pe mine si am impins de vreo 2 ori....
Norocul meu a fost ca am colul scurt de la natura.....ei bine, dar nu am avut probleme sa fie deschis sau altceva.
De la inceput a spus ca o sa nasc usor dupa conformatie.
Acum , parerea mea este sa te consulti cu dr. tau si ve-ti ajunge voi la o concluzie....Multa bafta!
Tecky o tii numai in petreceri!
pentru mamica ta!
Galyb
nastere usoara!
Multa bafta celor care beneficiaza de "ziua colului"! sa veniti cu vesti bune!
pentru viitoarele mamici!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu 
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
Neata!!!
Gallyb,
LA MULTI ANI!!!!
Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si cumintel!!!!
si pt Mikycriss, sa aiba parte de o nastere usoara si bebelina sanatoasa, cuminte si papacioasa!!

De Siviuta si de Andreea( A. cicel) nu stie nimeni nimic???
Ana, Kimmy, Tecky, Sun...bafta azi la doctor...
Tecky, vazut poze..
esti o scumpa!!
sotului si mamei tale!!
Kimmy, vazut burtica de 38 de saptamani...s-a mai lasat parca un pic...sau mi se pare mie??!!
Sunt in zona...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Va multumesc mult fetelor pt urarile atat pt mama cat si pt sotul meu.
Am vb cu dr mea si ma duc la cabinet abia la ora 18:30 si cand ne intoarcem o serbam pe mama.Acum ma duc la serviciu sa-mi iau banii pe concediu.
Astept vesti de la MICKYCRIS :

Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 3 sapt
marimar spune:
Tecky, Succes la dr si Felicitari pt sot si mama !
Fetele care merg azi la dr succes si sa veniti cu vesti bune!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !