Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anaxena bafta azi la control, poate vii cu vesti , eu zic totusi sa il iei cu tine, mai stii?

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 9 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mada felicitari pentru stelute !Pai asa a zis ca acuma face si intern.Ca asta o sa fie a 3-a ocazie.Mi-a facut la 6 saptamani,la 5 luni,si acuma pe ultima 100 de metri sa vada cum stam.In legatura cu mama ta,las-o sa tot frece daca ea asa se simte bine.Asa eram si eu cu soacra care daca venea la noi in vizita se apuca sa faca ba una ba alta si eu ma simteam super naspa,de parca nu era curat,sau nu as fi in stare sa sterg un praf sau pe jos...si ma mania si mai tare ca nu-mi placea cum face treburile,adica ramaneau urme pe jos dupa ce stergea,vasele la fel,nu erau destul de curate...Abia asteptam sa plece sa refac tot .Acuma nu mai vine deloc.Asta e...cu ea nu m-am inteles deloc de la inceput.Am facut tot posibilul,dar vazand ca nu are rost,m-am dat batuta si pur si simplu nu o mai bag in seama!
La monitorizari sunt curioasa cum e acuma,ca eu aveam contractii de 40% de la 33 saptamani,numai ca nu erau destul de lungi...deci nu erau alea adevarate
Am inceput si eu sa ma dau cu Garmastan ca parca de vreo 3 zile mi-s mai sensibile sfracurile.Echiar buna crema...nu ma asteptam

A si mai vroiam sa intreb mamicile daca au observat cumva ceva schimbare in activitatea bebeilor inainte de nastere?Se miscau mai mult sau mai putin?Ca a mea de vreo 3-4 zile paraca e bagata in priza

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am intrat si eu ca am fost plecata sambata si duminica si nu mai termin de citit.
FELICITARI ELLA PENTRU BEBE SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI TU SA TE REFACI REPEDE.
Mona imi pare rau ca inca nu ti-au trecut durerile si inca mai ai de tras ,sa speram ca tit trece chestia aia .
Dana am citit povestea nasterii ,impresionanat ce sa zic, bine ca este bebe sanatos, poate in curand va accepta si sanul.
Eu am fost sambata dimineata la control ,este ok colul ,inchis.Dar la eco grafie fetita era tot in prezenbtatie pelvina. Eu nu vreau sa imi asum nici un risc in ce priveste copilul,asa ca o sa nasc prin cezariana.Urmatorul control este pe 27 iunie, cand vom programa cezariana undeva la inceputul lui iulie ,oricum DPN-ul meu este 10 iulie. Daca intre timp ma apuca nasterea ,il sun si facam cezariana. Sper sa nu ca sa mai creasca fetita.Avea 2600 grame.
Apoi am fost la mama care a facut parastas de mosii de vara.
Ma intorc sa mai citesc si mai scriu.
Pupici.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anaxena bafta la dr .Eu zic ca poti sa-ti iei linistita si bagajelul,just in case Asteptam vesti bune!

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, da, ai dreptate, ca teama asta de necunoscut te face oarecum sa nu fii asa nerabdator sa ajungi la momentul respectiv..
Ana, pai ti-ai luat tu bagaju acu 2 sapt si nu ti-l iei acu ???Te asteptam cu vesti bune

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna dimineata.
ptr fetele care tre sa nasca
Fetele care mergeti azi la doctor bafta si va asteptam cu vesti bune.
Abia astept si eu pana saptamana viitoare sa merg la control sa vad ce mai face bebelu meu impingaret.
Am o rugaminte:imi puteti spune la ce anume este folositor ceaiul de zmeur,stiu ca sa mai scris dar nu am mai gasit capitolu.Ms

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

buna dimineata mamici cu pepenasi,

acum am iesit din dus, cred ca in curand o sa nasc am firicele de sange amestecate cu o secretie gelatinoasa cred ca este dopul
cam cat o dura pana sa-mi apara contractiile, stie cineva?
de dimineata am avut cateva dureri asa ca la ciclu, dar acum chiar nu am nimic, nu ma doare nimic, noroc ca aseara am ajuns in buc...maine am prg la dct la 15.15, nu stiu voi ce ziceti sa-l sun deja pe doctor, sau sa astept pana maine?

acum ma duc sa citesc din urma si am sa revin

Lori38+David

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

buna dimineata mamici cu pepenasi,

acum am iesit din dus, cred ca in curand o sa nasc am firicele de sange amestecate cu o secretie gelatinoasa cred ca este dopul
cam cat o dura pana sa-mi apara contractiile, stie cineva?
de dimineata am avut cateva dureri asa ca la ciclu, dar acum chiar nu am nimic, nu ma doare nimic, noroc ca aseara am ajuns in buc...maine am prg la dct la 15.15, nu stiu voi ce ziceti sa-l sun deja pe doctor, sau sa astept pana maine?

acum ma duc sa citesc din urma si am sa revin

Lori38+David

AMR 8 ZILE

lorena eu zic sa suni dr,vezi ce zice..acum shti si tu ca faza cu dopul e realtiva,contractiile pot veni in 24h sau in 2 sapt

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Am venit si eu la cafeluta cu voi.

Gallyb- si o zi si un an superbe!
Tecky- La multi Ani mamicii tale sibafta la doctor azi! Ce de-a sarbatori la tine in familie! Super!
Kimmy- stiu ca Dana in noaptea in care au inceput contractiile sublinia faptul ca bebe se misca intr-una. Eu nu stiu de legatura...
Am vazut poze frumoase de Tecky, Didi, Kimmy- sunteti niste gravidute superbe, ce mai!
Sun- ce groaznic trebuie sa fi fost ce povestesti tu- tibie sfaramata. Offf.Bine ca au trecut. Sa stii ca e mai rau sa nu povestesti- asa fiecare isi imagineaza alta poveste mai mult sau mai putin horror. si te asteptam cu vesti bune de la doctor.
Ana- tinem pumnii pt. doctor, sa fie asa cum iti doresti tu.
Mada- felicitari pt. stelutzele albastre.

Pupicei tuturor

Ralu
35+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ana xena bafta la medic si aspteptam vesti buna .
De Micky stie cineva ceva ????? Sa speram ca este bine.
Biri am citit ce ai scris de alpatat sper sa imi aduc aminte atunci de toate astea ,oricum mi-am luat pompa si este in bagajul pentru spital.Mai ales ca fac cezariana.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput