Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani, Gallyb! Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare, un bebe sanatos si o nastere de vis!
Narcis, si eu ca si Biri, te simt nitel supi. Parca esti asaaa...un zid al tacerii. S-a intamplat ceva? Putem ajuta cu ceva? Cat despre raspunsul meu, crede-ma, e mai bine pt toata lumea sa nu dau detalii uneori. Asta pt ca eu nu sunt panicoasa dar poate alte fete sunt. Si atunci n-as vrea sa se iste vreun iuresh fara fundament...pt ca, momentan, nu nasc.
Biri esti o comoara, sa stai prin preajma. Si tu si toate mamicile care au rabdarea sa ne ajute. Mie bebe imi va fi pus la san imediat (eu am si nebunia aia cu bondingul si o are si dr mea) iar apoi il voi avea in camera. Asa ca sper ca macar aceste conditii fiind indeplinite, sa avem un start bun.
Tecky foarte frumoase pozicile. La multi ani mamei si succes la doctor. Sa vii cu vesti bune!
Didi hihihi, ai pantaloni ca ai mei.:) Iti sta super frumos asa galbeioara! Si mie mi se pare ca a mai crescut garsoniera Aidei si cred ca si bebelina o face...mai incetuc dar o face!
Ana tin si pt tine pumnii azi la dr. Sa vii cu vesti...alunecoase!:)
Mada, Vic v-au ajuns mamicile in regula?
Bag o
pt Miky si inca una pt AlinaM
!
O zi buna si o saptamana frumoasa si pepenoasa, sa avem!
SUN
38+ 

violeta29 spune:
Bunadimineata! Am dormit in sfarsit ca un prunc, pe la 9 deja dormea si patul sub mine, sper astazi sa ma simt bine, desi bebe vad ca e cam agitat de dimineata.
ANAXENA ,m-a amuzat rau de tot patania ta cu partida de sex, si eu am o problema pe creier cu zodiile, nu vreau fecioara, vreau o leoaica, nu ca as avea vreo problema cu fecioarele, dar prefer leoaica...
CAMY ,foarte frumos numele ales pentru baietel, sunt tare curioasa ce va fi pina la urma. Si eu sunt putin stresata, si abia astept sa ajung la echo, sa mi se confirme ca minunea din burtica mea e intr-adevar fetita!
MALINKA, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara in continuare, si o nastere si mai usoara
DIARUX ,super si poezioara ptr Ella
MONALAC, doamne cate-ai mai tras, off ,pina la urma o sa fie bine si o sa uiti de toate chinurile si o sa te poti bucura in liniste de baieteii tai!
DANUTA, impresionanta povestea ta, esti o mamica foarte curajoasa! Doamne prin cate trece o mama ptr a-si putea tine puiutul in brate!
MIKYCRIS , daca au inceput contractiile facem galerie atunci: HAI MAMICO!!!

SYLVIUTA, bagam un rand si ptr tine?

Ma duc sa-mi fac o cafeluta, apoi sa-mi pun castravetii la murat ca stau de ieri in chiuveta...Sunt prin zona, va astept cu cafeluta
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
violeta29 spune:

GALLYB , LA MULTI ANI , SA AI O SARCINA USOARA IN CONTINUARE, SI O NASTERE SI MAI USOARA,SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
oanasm spune:
neata buna!!
miky 

nastere usoara si refacere rapida iti doresc! iar bebelului sa fie sanatos!!!!
fetele care ati chat-uit cu miky ... care era de fapt situatia!? adica avea contractii..regulate? la cate minute? ceva detalii?![]()
![]()
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
sursula spune:
BEBE ALEXANDRU BINE AI VENIT PE LUME!!!!!!!!
LA MULTI ANU GALLYB!!!Multa sanatate si sa mearga toul perfect pana la capat pentru tine si bebe!
SUN-Felicitari nasico!Esti hotarata sa il tii pe bebe cu tine in camera?Am inteles ca poate fi obositor...
MONA_ufff..Vor veni si zile mai bune!!!
CAMY-Darius Eduard e un nume f frumos,imperial!
DANA-Ce curajoasa ai fost!Eu nici nu-mi pot imagina nasterea fara anestezie.Abia astept sa ma intalnesc si eu cu anestezistul si sa ma asigure ca nu am nici o contraindicatie pentru epidurala.Asta pt ca am avut meningita cand eram mica,iar la curs,o dr. de la Giulesti spunea ca asta ar putea insemna containdicatie .:(
TECKY-LA MULTI ANI pentru mamica ta!
BIRI-Multumim de sfaturile cu alaptatul!F utile!!
Sursula
32+bebe Tudor
the_andreea spune:
Micky 

Gallyb 
Oare Sylviuta si A.cicel sunt ok?isi tin deja bb-ii in brate???
Doamne,ce putin mai e!Am emotii,dar incerc sa nu ma gandesc prea mult,mi-e frica sa nu ma apuce ceva.Mai am 2 zile de stat aici in Sb si miercuri n-are decat sa se declanseze travaliul,ca voi fi pe drum si ajung eu cumva in Piatra.Deci,Anaxena daca Sun a declarat ca bb-ii nostri vor fi pereche,mai stai linistita un pic,cel putin pana la sf sapt ca nu iese bb.Am eu un feeling ![]()
Mada,ce faci?A ajuns mama ta cu bine?
la fete si o sapt usoara
Andreea 39+4
si Theona (27.08.2002)
Gabriela82 spune:
'morning girls!
Mykycris Doamne Ajuta sa fie totul bine 

Gallyb La multi ani! sanatate multa, nastere usoara si bb sanatos!
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
14 zile
Gabriela82 spune:
Didi, Tecky frumoase burticile.
Tecky La multi ani ptr mamica ta, sa-ti traiasca!
bafta tuturor care merg azi la medic, sa veniti cu vesti bune.
Biri multumim ptr sfaturi, ne ajuta foarte mult. referitor la pompa, exista si posibilitatea sa nu ai nevoie de ea, adica bb sa suga cum trebuie sau este neaparat necesara ptr desfundarea canalelor. eu inca nu mi-am luat, m-am gandit ca poate n-o fi nevoie (scuzati ignoranta).
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
14 zile
anaxena spune:
m-atzi innebunit cu nishte feelinguri!!!pai atunci eu cand nasc?la 42sapt???
azi este din nou "ziua colului":sun la dr,tecky la dr..se mai anuntza cineva??
mikycris a plecat la spital azi noapte...deci fetitza a venit sau vine azi pe lume,urmaza baietelul Alinei si apoi o fetitza
eu azi vb cu dr de inducere,avantaje si dezavantaje..cine shtie despre acest sb sa-mi spuna si mie ca sa shtiu si eu ce intrebari sa-i pun sa nu cumva sa pierd esentzialul..pt ca eu sincer nu shtiu ce-mi doresc
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
marimar spune:
Anaxena, intreaba-l pe dr cit de necesara e inducerea la tine inainte de 42 de sapt? Intreaba-l cum e placenta, cit e colul, cum stai cu lichidul...Daca placenta nu da semne de imbatrinire, lichid ai destul nu te grabi la inducere. Tine-ti sotul pe linga tine si pune-l la treaba dimineata la prinz si seara , cum zicea si Sun. E cea mai placuta metoda de inducere..
Plimba-te mult, mainca picant si fa bai lungi si calde.
Sunny, tu esti asa o curajoasa si o mamica minunata deja !
Bebelusii nu ar trebui despartiti de mama dupa nastere, imaginati-va cum e pt ei, care 9 luni de zile s-au cuibarit la caldurica in corpul mamei, obisnuiti non stop cu vocea si mirosul ei , cum e sa fie brusc luati, smulsi de linga sursa lor de viata si siguranta. Pe linga faptul ca trec printr-o experienta destul de traumatizanta nascindu-se ( natural sau prin cezariana-care de fapt face trecerea pt ei si mai brusca) sa mai fie si luati de linga mama. Cel mai bine pt ei e sa stea cit mai aproape de mama iar cind mama vrea sa se odihneasca, sa doarma, sa roage pe cineva sa stea cu bebe ( asistenta, sotul, etc).
DANA, FELICITARI MAMICO, AI FOST EXTRAORDINARA, POTI SA FII FOARTE MINDRA DE TINE !Sa nu regreti ca nu ai facut cezariana, poate epidurala care ti-ar fi lasat o ultima impresie frumoasa! Ai suferit mult dar ai fost atit de puternica si curajoasa incit ai adus natural pe lume o minunatie de copil si nu oricine e in stare de asa ceva !Eu abia la al 3-lea am acest curaj...
Ai o poveste foarte frumoasa !
FELICITARI ELLA ! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ,SA AVETI O VIATA MINUNATA IMPREUNA! ASTEPTAM CU NERABDARE POVESTEA NASTERII!
Ceva vesti de la Silvia?, Micky?
......
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !