Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Biribu spune:
miky si eu sunt pe aici. nr leucocitelor - e rezultatul tau? e f mare, cred ca e rost de vreo infectie undeva, du-te neaparat sa te vada careva, neaparat!
38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
anaxena spune:
biri poti intra pe chat ca mickycris are contractii si dr nu vrea sa-i faca cezariana..e ok sa nasca normal?
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 5 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Tecky spune:
Acum am venit de la ziua sotului! A fost foarte frumos! Maine voi pune poze! Mainr merg la dr la control si este si ziua mamei mele de nastere!
V-am pupat!
Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 3 sapt
narcisa.s spune:
Micky, cum esti??Ce mai stiti de ea, e in regula??
Bravo Sun-ule, asta da atitudine!!Hai ca mai umpic si printre doua somnicuri, un ragaici si un tzitzi in gura ne povestesti si tu cum a fost.Daca te lasa fie-ta, bien sur
Tecky, la multi ani si pentru omuletzul tau si pentru mamica ta!!!
Ankule, ia lasati-o mai moale cu muraturile ca eu de cand sunt aici n-am pus gura decat pe castraveti murati.Si asa mi se lasa la niste gogosari si varza murataaaaaaa....
Biri si tu acusica acusica!!!
Didi nah, hop si tu cu gradina, cu bulionul, cu rosiile cu ciresii...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
vias spune:
Micky sper din suflet sa fii bine...atat tu cat si fetita
...speram sa primim cat mai curand vesti bune de la tine 

Anka mai sunteti criminale toate cu dulceturile, muraturile...si toate cele...ca daca ar fi fost invers...sigur ati fi dus lipsa...ca borcanele tot se strang de la cele cumparate, dar niciodata nu se compara gustul celor facute acasa cu cele cumparate..

..nu stiti voi ce norocoase sunteti...
eu nu pot sa dorm de durere...ma doare cumplit furunculul asta ce apare...
...si am si mancat mult...ieri a venit Cristi si m-a luat la gratar...maaaaaaaaama cat am putut manca...muuuuuuulti mici..
...a fost fain, apoi ne-am plimbat prin centru...am mers si la McDonald's..am mancat placinta de visine...si inghetata...am ajuns acasa si am baut bere
...
Mai...cu berea asta...eu am baut si cu alcool...nu am sarit calul...dar asta este...nu m-am putut abtine..si in seara asta la fel
..sper ac bebelusul sa nu pateasca nimic...
Tecky LA MULTI ANI sotuluisi mamei tale
..si acum asteptam pozele..
Merg la somnic...sper sa mai adorm macar putin...
Cami 35s+, cu
???????
pustai
Caprioara spune:
Neata fetele,
Io iar cu insomnii. Am citit din urma, ca in timpul zilei nu am reusit sa ma apropii de calculator de baietii mei...

Micky, nastere usoara si bb sanatos!

Dana, esti o mamica foarte curajoasa! Si eu te sfatuiesc sa mai insisti su sanul la bb.
Matei e mai bine, dar are de luat medicamente inca vreo cateva zile.
Ma duc in pat, ca nu mai rezist pe scaun. Va mai scriu de la birou.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 36+
AMR 4 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Tecky spune:
Se pare ca nici eu nu am somn.
Am pus cateva poze pe picasa de la ziua sotului.
Pt. Micky : 

Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 3 sapt
Biribu spune:
Xena, din pacate nu mai eram pe net!! sper ca Miky sa fie bine, in principiu nu cred ca e vreo problema sa nasca normal, dar depinde ce are exact, mi-e greu sa ma dau cu presupusul.
tecky sa-ti traiasca si mamica si sotul! vazut pozici frumoase - va sta f bine impreuna!
narci tu ce mai faci pui, ca nu spui mare lucru despre tine? nus de ce dar te simt un pic trista....
fetelor eu ma tot gindesc la Dana si problemele cu alaptatul si vreau sa va sfatuiesc pe cele care vor sa alapteze sa nu cedati, e un razboi al nervilor un pic la inceput pina se instaleaza si lactatia bine, pina invata bb sa suga, pina va acomodati amindoi etc dat merita! stiu ca in romania in general daca asistentele au pe mina copilul il umfla de lapte praf sa nu plinga sa le deranjeze, si ei apoi nu mai sug si mamicile au probleme cu sinii. acuma sistemul nu-l poate schimba nimeni, de aceea luati-va pompa cu voi si mulgeti la greu sa nu vi se infunde canalele, nu conteaza ca nu curge poate nimic la inceput, mai ales la fetele cu ceza dureaza mai mult, dar insistati! si cind sinii sunt tari normal ca bb nu poate scoate nimica, mulgeti pina se inmoaie bine si apoi il alaptati. mai e o greseala pe care multe mamici o fac, la muls cu pompa scot putin si de aici deduc ca nu au lapte suficient si baga formula in completare. cind bb suge se elibereaza mult mai mult lapte ca la pompa, ei stimuleaza practic secretia si asa vine si lapticul. la inceput ei nici nu au nevoie de prea mult la o masa, stomacelul e f mic, veti avea sigur suficient, si astfel se regleaza si secretia, dupa nevoile lui bb.
nu ca fac campanie pro-alaptat, cum am zis sfaturile sunt pt cele ce vor sa o faca, sa nu va descurajati rapid, aveti rabdare. despre pozitiile corecte de alaptat am mai zis, f importante ca sa nu aveti probleme cu sinii.
eu va stau la dispozitie cu sfaturi in caz ca aveti nevoie, chiar am fost o fericita la anna ca a mers nesperat de usor si va doresc la toate asa o experienta.
ma duc si eu la nani si sper sa mai fie vreo veste buna miine dimineata, poate pepenasa lui Miky???!
38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu