Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcis intrebam si io. Nu mai dau explicatii suplimentare, ca sperii fetele mai sensibile:). Cert e ca am un pui cu un pic cam multa personalitate, care ma...uda si in public. Noi sa fim sanatosi!

Anutzo pai noi pariem ca poate o facem pe Maria sa alunece, sa scapi si tu!

Bai, acum nu ca fac pe gigi duru, da' pe mine nu m-a speriat povestea Danei. Mi se pare impresionanta, dar asa e povestea fiecarei mamici, pana la urma. Ea s-a chinuit cam mult, intr-adevar! Cred ca depinde de foarte multi factori, de nivelul pragului de durere, de cooperarea organismului in procesul de dilatare, de epidurala...in fine.

Imi aduc aminte doar de momentul in care mi-am facut tibia praf si de cum aveam realmente laba piciorului intoarsa spre spate...in fatza era calcaiul. Si ma uitam, creierul isi dadea cate un shut-down, o luam de la capat si tot asa. Si daca n-am murit atunci si daca n-am murit cand mi s-a pus cel mai crunt dintre toate diagnosticele din lume, sigur n-o sa mor acum! Pana la urma am 3 aliati pe care ma bazez: doamna dr, corpul meu si iubi, il am pe DD mereu in gand, o am pe Galu ca premiu suprem...asa ca...dincolo de durere ma asteapta VIATA...VIATA si SUFLETUL nostru!

Ma'c la tv, sa vaz exit poll-ul si sa balotez pepene rece!

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT DEJA IAR PUIUTII LOR SA CREASCA MARI SI MANCACIOSI!.
Fetelor,vin si eu cu o intrebare:cat de grav este ca leucocitele au iesit in nr de 20.000? dauneaza la cezariana? dar la nastere naturala? poate fi afectat bb de aceasta infectie?
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mikycris oricum nr lor creste in sarcina( dar totusi e cam mare) si stiu ca nr mai creste si in emotii f puternice
depinde f mult cauza(numai dupa stabilirea exacta a cauzei, tipul infectiei)poti afla daca afecteaza BB

29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dana ai fost foarte puternica sa rezisti fara epidurala! Imi pare rau ca nu te-au ajutat in spital cu Alessio asa cum ar fi fost de datoria lor...Povestea ta mi-a amintit de prima mea nastere, cind am avut niste dureri foarte mari desi ma dilatam foarte incet...
La a doua nastere vaginala se scurteza de obicei durata la jumatate, dupa cartea mea, insa adevarul este ca o nastere nu se poate prevedea niciodata cum se va desfasura...

Dma2007 iti multumesc mult pentru raspunsul la intrebarea mea si ma scuz ca nu am vazut de prima data...

Biri multumesc pentru lamurire.
Aici in carte scrie ca adesea prima nastere depaseste termenul.Nu stiu exact pe ce statistici s-or baza, chiar ma cam indoiesc de acuratetea lor...

Cind a vorbit cu doctorul mi-a spus ca ar exista o tendinta de a naste peste 40+ daca la mai multe sarcini s-a intimplat asa...si de a naste inainte de termen daca la nasterile precedente a fost la fel...La mine pare ca nu se poate face nici un prognostic, ba la 40+, ba la 39+, ba la 38+, ba la 39+...(acu' o fi rindul lui 40+ sau al lui 38+?)

The_Andreea, cind am citit ca doresti sa nasti acasa, am inteles la inceput ca nu la spital, ci la domiciliu.
Chiar ca nu mai stiu sa citesc!

Ankalaura as zice totusi ca poate vor intelege si vor accepta sa iei mai putin...Si soacra mea ne da tot felul de bunatati facute de casa cind ne ducem sa-i vizitam...(paine, mere, miere, carne vinata de socru-meu, tot felul de suculete din fructe de padure, cozonaci...) De multe ori nu pot sa gust din toate "tratatiile" ei si ce imi ramine pasez sotului...

Mona aici dupa operatie primim o fituica cu pomelnicul de simptome la care sa ne prezentam la medic...Febra inseamna o infectie probabil... Ar fi trebuit totusi sa-ti dea niste analgezice sa iei o perioada...aici ni se da o saptamina intreaga dupa operatie...Sper din suflet sa se termine cu problemele.

Eu zic ca prima e Andreea, apoi Sun, apoi Anaxena si Biri...

Mariana 36+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, si eu sunt asaltata uneori cu borcane cu dulceturi si gemuri, si noi nu prea mancam asa ceva, decat poate mai gustam uneori cu papanasi, dar nici vorba sa terminam un borcan intreg . In rest, suntem amatori de muraturi. Ai mei s-au mutat la casa de aproape 3 ani si sunt extrem de entuziasti, nu stiu ce sa isi mai planteze. Au o gradina superba plina cu flori, dar si o zona de zarzavaturi, si toata ziua stau sa le ude si sa le ingrijeasca. Mie imi pare bine, ca sunt foarte bune rosiile din gradina lor , si toamna fac o gramada de bulion si ketchup. Din fericire nu ne obliga sa luam mult odata, mai laum noi ca vrem, cate o sticla-doua de bulion cand ne mai ducem pe acolo, ca tare bun mai e. Oricum, si noi am daramat din start debaraua, asa ca doar in frigider putem tine strictul necesar, ca oricum nu ne place sa stam cu mormanul de borcane.
Ieri seara am facut un chec foarte bun, am pus intre cele doua zone - alba si maro - un strat de nuci si bucatele de ciocolata care s-au topit si au format un amestec delicios. Si azi am bagat in mine ca sparta...

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am pus o poza facuta azi in parc.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mai am putin si termin si ciulamaua! cred ca va iesi buna. nu am mai facut demult. vad ca activitatea s-a cam stins pe aici, asa ca ...ma retrag si eu de acum. cred.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

fetelor,este vreuna dintre voi acum prezenta pe forum?
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

eu inca mai sunt. ce ai partit?

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

poti intra putin pe chatul asta de la odisee?

MIKYCRIS

Mergi la inceput