Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anka ce hazlie esti cu muraturile & stuff. Da' te inteleg, ca asa faceau si la mine. Pana cand am darmat camara si le-am zis ca n-am unde sa le mai tin...ca sa nu mai vorbim ca am o casa super-ultra-calduroasa! Da' hai ca mai aveti putin si terminati si voi!

Bey si sa stii tu de la mine, ca poti sa faci ce lista vrei, da' io nu ma simt nici surpriza. Si nu consider nici o fata care are 38-39 sapt si ar naste azi, surpriza. Suntem la termen, totusi. Inseamna ca Nati, Dana si Ella sunt surprize??? Nope, zic io:) Numa' ca v-am zis sa nu ma puneti pe nici o lista pt ca fii-mea este extrem de incapatanata si parca vad ca depasim termenul. Noh, cum o vrea ea..gemeni/rac, tot plodutul meu iubit si asteptat e!

Dar daca tot e sa pariem, io as paria pe Ana si pe Andreea! Ar fi si pereche mixta, tocma' bine!:)

Ma'c sa balotez caise...

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ankule, tu nu mai vrei muraturi si gemuri, io cind vin de-acasa vin cu slanina in geanta si cu borcanu' de gem, ca astea de aici mi se par fara nici un gust. Iar muraturile sint moartea mea, da' nu le poci cara pe avion, asa ca le maninc la greu cind vin in Ro.

dana, impresionanta povestea ta, sa stii ca mie mi-ai dat curaj, ideea e ca pina la urma se supravietuieste. Mie nu mi-e teama de momentul nasterii, cum trece restul lumii, asa o sa trec si eu prin asa ceva.

biri, io te pusei pe lista, dar n-am zis ca nu iese cupchilu' rac
Hai ca mai e doar o saptamina pina se intra-n zodia respectiva. Apropo, c-am vrut sa te-ntreb, cum reactioneaza fiica-ta la vestea unui fratior? Sint curioasa cum o sa reactioneze cind o sa-l vada.

bujo, mersi de sfatul cu pb picioarelor, o sa-l mai intreb pe doctor. Eu cred ca mi se usca pielea pe acolo si de-aia apar simptomele astea.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dana felicitari inca odata mamico!!! am citit cu sufletul la gura povestioara voastra!!!! important e ca sunteti bine si sanatosi amandoi!!! asteptam si pozici..sau ai pus si nu le-am observat eu!?

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO ai innebunit, mama, cu cintractiile????pai ce facem aici? sari randul? stai tranchila, ca mai avem pana in augist. Pe mine cui ma lashi????
ANDREEA, BIRI mult si

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, nu radeti de muraturile mele ca eu vorbesc serios!
Turtu, tu esti departe, dar eu am o solutie, ca daca am chef de muraturi, iau un borcan si atata! Nu sa umplu dulapul. De slana sa nu mai aud! Ca soacra-mea si vara imi da slana cu forta!!! Da' acuma sper sa scap, ca au capatat interdictie la crescut porci, de la proprii lor copii... Ca nu mai pot nici ei, mai, sunt batrani, bolnavi, porc si vaca le trebuie??
Nu va spun ca aveau 2 vaci pana mai ieri, acuma mai au numai una,... 2 porci, acuma i-au taiat, si CAL si vreo10 oi, plus ograda plina de pasaret!!!... Acuma i-a convins cumnata-mea sa dea calul si au ramas cu 3 oi care sunt la stana, si speram noi sa nu le mai aduca la toamna!!!! Pasaretul a ramas pe pozitii!
Si stati sa vedeti, ca au in gradina vreo 7 meri si vreo 10 pruni, vreo 4 peri, vreo 2 ciresi, vreo 4 nuci, vreo 5 corcodusi!!!
Bai si ar vrea sa ne trimita mere cu sacul!!! Dar la noi nu tin, asa ca prefer sa imi iau 3-5 mere cand imi trebuie...
Acuma am aruncat 5 borcane mari de gem, ca de la cate mere si pere ne-au dat, am facut gem ca ce era sa fac cu atata!
Plus ce au in gradina... si fac borcane cu zarzavaturi... Nu maica, iau de la piata cate un fir, o rosie, un ardei, cu gust, fara gust... aia e.. Traiasca congelatele, ca iau niste pastai bune congelate... verzi... super!
Nu mai pun la congelator, sa stau sa oparesc conopida cand pot sa o cumpar!
BULION??? Nici vorba!

Dar nu stiu ce o sa ma fac cu ei, am discutat si cu Ovidiu, am zis ca trebuie sa punem serios problema cu ei...

Casa nu e mare, e calduroasa, balconul nu mai are usa, ca am largit sufrageria, si o sa il umplu de flori, nu de dulapuri cu borcane goale si sifoane ca pe vremuri... Camara am daramat-o ca am facut dressing...

Intrebarea e:
Sa iau ca sa nu se supere ei, dar mai putin, si sa ajung sa le arunc??
Sau sa nu iau si basta?

Ca de o pofta, avem de unde... De depozitat insa, NU MAI SUPORT!

Altfel, zona e de vis... Cand sunt pomii in floare si zumzaie albinele, nu va pot povesti cat e de frumos, si cand se coc fructele, sa treci pe sub copaci si atarna crengile pline pana pe umerii tai, si rupi un mar zemos din copac si il mananci dupa ce il stergi pe bluza..

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

ANKA eu propun sa le iei si sa mi le trimiti mie. platesc cheltuielile postale!!!de slamna zici tu??? pai eu care am poftit toata sarcina slana de nu stia taica'miu de unde s aimi mai ia. si merea??????????????? mama mia !!! cate un kil odata sunt in stare. nu mai zic de restul. si noi am mai facut mofturi anul trecut ca ne-au tot opus multe si nu am apucat sa le mancam. muraturi ma refer. da parca vad ca la bugetul de austeritate de anul asta....o sa cautam si ce am avut anul trecut. asa ca...eu astept!

bebe Andrei

Mergi la inceput

aaaaa
si ma tot uit la pozele astea cu SUN de ma roade invidia. pai nu ai decat burta ,soro, atashata la acelasi corp de cand lumea. eu nu vad nicio balenschi. mai bine nu mai fac comparatii cu mine ca mi-e rau! eu am fund pro-fund inapoi si burta pro-fund inainte. daca intelegi ce vreau sa spun. aaaa... portocala de pe picioare uite asa o storc! deci... ma gandesc daca sa imi tai o vena sau...sa mi-o las lunga!. stai sa-l mai prind pe acest sotz al meu intr-o pasa buna ca sa imi mai traga niste pictures de noutate asa... si sa imi refac albumul. ca a trebuit sa-l sterg, nu stiu de ce.

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

muraturi yammy

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

nici eu nu sunt pro depozitare borcane si alte acareturi, noi de ex cand ne-am mutat acum 2 ani ne-au adus matusile, bunicile, mamle etc o groaza de borcane cu zarzavat, compot, gemuri & stuff de parca am fi avut 5 copii de hranit. in schimb muraturile facute acasa le ador, anul asta mi-am propus si eu sa pun niste castraveti asa de pofta. aaa si eu mai sunt pro compoturi, mai fac si din astea ca noua ne plac.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Dana m-a cam speriat un pic povestea ta..mai ales faza cu contractiile de intensitate mica si tie iti venea sa urlii

ia nu mai pariatzi pe mine ca pierdetzi!!bb meu nu vrea sa iasa in curand,va asigur eu!doar dc dupa intalnirea de maine cu dr ma decid la inducere,altfel avetzi de ashteptat!!

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 5 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput