Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Turtu, nu am facut nimic in privinta talpilor, ca dupa cum am spus nu m-au mancat tare si doar noaptea, de vre-o 2-3 ori.

Dana, wow ce curajoasa ai fost . Lasa ca a trecut si acum sunteti bine; si eu sunt dornica sa aud povesti cu nasteri ca sa stiu la ce sa ma astept, plus ca daca stiu ca au mai trecut si altele prin acelasi lucru parca prind mai mult curaj .

Acu ma duc sa mananc pepene.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Danutza daca ai timp sa intri: pune copilul la sin!!! si daca nu vrea initial o sa vrea cind nu are incotro, ca asa asteapta biberonul ca normal ca suge mai usor. acum e inca mic si vei reusi cu rabdare sa-l reinveti la sin, daca continui cu bibe insa nu prea mai ai sanse! mulge un pic sa fie mamelonul moale sa-l poata apuca si apoi insista cu sinul.
laptele e galben din cauza grasimii, asa e normal, cel alb e laptele mai diluat, deci nu are nimica ca e galben, e bun! culoarea variaza f mult si de la un alaptat la altul. bb scoate mult mai mult decit poti tu cu pompa, dupa ce incepe sa traga bine. eu cred ca initial aveai canalele blocate daca nu te-au ajutat sa te mulgi in maternitate... ce idioti si acolo. (Fetele eu de ce va spun, pompa la mine a fost salvatoare!)
cit despre nastere, se uita repede, ai sa vezi . pacat ca nu ai facut epidurala, ai fi evitat partea aia neplacuta a travaliului.

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dana foarte impresionanta povestea ta, prin cate ai trecut, esti o mamica curajoasa. acum bine ca bb Alesio e sanatos si sper din suflet sa-ti vina lapticu' cat mai repede si sa intrati in normal.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 15 zile

Mergi la inceput

La Multi Ani Ruxandrelor si Roxanelor!

sun, boti multam de sfatul cu pozele, ca partea tehnica a creierului meu e limitata.

anka
eu te iau de mot cum urmatorul tre sa fie fata ...de la biri??? pai numai vina ta e daca isi schimba acuma sexul... te maninc!!!
anaxena poti sa pariezi tu ca eu tot rac vreau sa-l scot! turtu si tu brutus....

ma duc sa fac mincare...

38+

Mergi la inceput

mona si eu cred ca burta te doare de la efort. cu hematomul insa ai mare grija, au tendinta sa se infecteze, si oricum ar cam trebui facuta o tomografie sa vada pina unde se intinde in profunzime, daca e vreun abces pe undeva, asa doar clinic e imposibil sa vada. insista pe linga chirurg ca nu e normal sa mai faci febra dupa atita vreme. chiar si durerile ar trebui sa se micsoreze pe zi ce trece, ma ingrijoreaza ca nu e asa.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam si noi toate fetele dupa o mare pauza,dar efectiv nu reusesc sa tin pasul cu voi,citesc zilnic dar cu scrisul stau mai prost si cu timpul.Motive ar fi mai multe,cele care aveti insomnii stiti cum este,reusesc totusi sa dorm ziua mai mult desi nu ma pot intinde pt ca trebuie sa le fac macare baietilor si tot asa.
Vreau sa felicit toate prospetele mamici si sa va doresc multa sanatate alaturi de bebelusii vostri,sa creasca mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii de pe urma lor.Si tot odata mult curaj fetelor care se apropie de termen.Mie una parca mi-e putin frica fata de prima nastere cand nu stiam ce ma asteapta.Oricum sper sa fie adevarata treaba cu a-2-a nastere e mult mai usoara decat prima.Doamne ajuta.
Cam atat despre noi,asteptam controlul de sapt viitoare si vesti bune.
Sanatate tuturor si curaj!
+34

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - Mai, fetele te-au votat... Eu le-am pus primele pe Xena si pe SUN... Lasa ca la al tau nu se mai schimba sexul

BUJO - auzi, dansatoare... Bravo! Eu ma misc precum un elefant in reluare, abia ma ridic si ma asez, noroc ca danseaza fata si pentru mine...

Sunt obosita franta. NU am terminat de mutat acareturile din mobila veche in cea noua. Frateee... cate se aduna! Sticle, borcane, linguri, prostii.... Am aruncat deja doua cosuri de 60 L si mai am!

Nu mai vreau sa vad! De la toamna intru in razboi cu soacra-mea, sa nu o mai prind ca ma obliga sa car vreun borcan cu zarzavat ca o mananc! Nene, ne umple traista cu borcane... ba un bulion, ba un gem, ba un compot.... NU-MAI-VREAU! Uite acuma le arunc, ca am gem de doi-trei ani si nu l-a mancat nimeni!

Nu mai pun nimic la congelator!
Nu mai pun nici o conserva!
Nu mai pun nici un castravete!

Atata doar, o sa pun vinete coapte la congelator si cateva borcane cu zacusca si atata!!!

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Intrebare pentru fetele din Bucuresti

STITI VREUN ANTICARIAT CARE SA VINA SA ITI IA DE ACASA CARTI SI DISCURI VINIL?

Ca ma impiedic de ele si daca nu gasesc pe careva sa vina sa le ia de aici, eu le scot la ghena...

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

ELLA....Felicitari!!!Sa fie intr-un ceas bun si un bb sanatos si mancacios!!!Cand ai timp sa intri sa ne spui cum a fost!!

Danangie, si pe mine m-a impresionat povestea ta.Ai fost tare curajoasa!!...Acum partea cea mai importanta e ca bb Alessio e sanatos si ca voi sunteti parinti...

Sun- cum adica cum e cand se rup membranele??Adica ce vrei sa zici??

Eu pariez pe Anaxena, Sun si Biri, in ordinea asta...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (33+)si Vil asteptand o

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

FELICITARI MAMICILOR NATI SI ELLA !

Eu am mai locuit o perioada la soacra si acum sunt iar acasa ... dar casa arata din ce in ce mai bine.

DANA, am citit povestea ta cu emotie. Adevarul e ca la fiecare paragraf asteptam sa spui de peridurala si pacat ca nu ai facut-o, ai fi pastrat altfel in memorie acea zi. Oricum timpul va sterge partea dureroasa si nu iti vei aminti decat de emotia intalnirii cu Alessio.

Ah, si sunt total de acord cu Biri : laptele tau e bun ! Si insist si eu ca ea : luati-va la voi pompa de san si daca vedet-i ca bb nu trage cum trebuie va puneti pe muls si dati la bb laptele proaspat. Asta doar pt a evita o febra a laptelul f dureroasa si pt a stimula lactatia. Iar apoi nu ezitati sa-i puneti la san cat de mult.

Si oricum sunt si bebei care nu vor putea niciodata trage la san cum trebuie, insa la inceput dati-va cat de multe sanse puteti pt a putea alapta.

Sibylle saptamana 38

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput