Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ma ca a fost feumos din ce povestiti, oricum ceva mai reusit in Romania nu pomenim!

Da, confirm ca Ioana e o slabanoaga!

Sonia, La multi ani!!!!!

Kid, vacanta placuta!!!!

Ege, felicitari!!!! Simteai tu ca e baiat!

Ioana, razi de mine, nu? Cum sa aleg scoala? Deocamdata ma gandesc daca fac ei (M) si scoala, adica ma gandesc la sisteme. La sedinta a fost OK, nu mi-am pregatit intrebari, a fost liber, l-a laudat un pic, moderat asa...Adica sa-mi iasa fumurile din cap, haha!

Noi am fost la niste prieteni cu o curte imensa si a fost mare distractie ca aveau si caini si testoase si papagali si furtun si piscina si o gramada de tentatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, vazandu-ti trupul remodelat mai mai c-as veni si eu! Aia dau si de mancare acolo?
Serios acum, chiar m-ar tenta, tu pe la ce ore mergi? Dupa ce-o s-o duc pe Ana la Vulcana chiar o sa am timp. Mamaaaaaaa, ce slaba o sa fiu si eu!
Esti tare cu scoala dar sa stii ca ai dreptate!!!
Kid, cand ma gandesc la impachetat ma ia cu calduri...Tu cate geamantane ai produs? Zbor lin maine si distractie placuta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Mihaela, putem merge sa mincam ce vrem noi dupa, abordarea mea e sa dau jos la sala mai mult decit depun la restaurant. In principiu merg simbata si duminica de la 10 sau de la 11 in piata alba iulia (e o tipa care ne munceste rau); in august cred ca o sa fie copiii la bunici, si as putea merge in timpul saptaminii de la 6 la plaza, daca vrei (dar e ingrozitor de scump la plaza). Distractie placuta!
Antonia, am crezut ca ai un short list de scoli, vroiam sa mi le zici si mie. Eu sint sigura ca o sa faca si scoala m, zicea la un moment dat ca aduce invatatoare de afara.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

'neata

Si mie mi-a placut la spectacol, mai putin ca a fost ingrozitor de cald. Sala aia ma scoate din minti la capitolul asta. Matei a fost fascinat, nu a prea participat, dar se uita cu niste ochi ... Cred ca totusi e pt. copii un pic mai mari, dar a fost interesant. Si nu, nu as compara cu tandarica, pai aici a stat copilul meu o ora jumate fara sa vrea sa plecam, la tandarica dupa 10 minute vroia out Am cotizat si la un winnie de plus pe care il iubeste, a abandonat foca in favoarea lui.

Ioana, deci tu nu te duci la plaza la sala. Eu asa am crezut. Oricum, rezultatele sunt spectaculoase . As vrea reteta pt. convins sot sa stea cu 2 copii in w/e
Tu chiar vorbesti serios cu alesul scolii?

Ege, felicitari pt. flacaul din burtica! Sa fie sanatos!

Eu o sa fiu saptamana viitoare fara bona si perspectiva imi da fiori. Deja obosesc destul de repede, nu stiu cum o sa fac fata fizic si sa nu ma enervez etc. cu Matei. Ma gandeam sa merg cu el la mare, daca tot sunt consemnata, dar nu stiu daca e o idee atat de buna. Sotul nu stiu inca daca poate sa-si ia liber, deci probabil ca as fi singura, la 33+ sapt de sarcina.

Nu mai pot de caaaaald.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, Miflore, Tonia, mersi frumos pt urari, am fata mare si frumoasa, da!

Sarmisa, multa sanatate Mayannei in continuare.

Agri, bine ai revenit. Bafta sa-ti gasesti job nou cat mai bun.

Ege, felicitari pt bb-el si bafta cu emigratul; incercati sa mergeti undeva unde aveti prieteni si/sau rude, e mai usor asa.

Miflore, Kid, Casiana, drum bun, vreme frumoasa si copii cuminti in vacanta.

Diana, ce scumpic e Peter. Frumos parcul acela pt copii.

Ioana, felicitari pt remodelare, esti .

Noi am sarbatorit-o in we pe Sonia cu un gratatarel, prajituri si cativa musafiri, nu multi ca nu facem fata. Dar nu a fost prea usor ca au fost ambii copii bolnavi, Victor e mucios iar sor-sa a facut ieri o diaree de am schimbat-o de 5 ori de haine. Noroc ca spre seara s-a linistit si am putut sa-i fac poze imbracata in rochita frumoasa.
Azi trebuie sa-i ducem la cresa, asa ca nu pot decat sa sper ca nu se imbolnavesc si mai rau.
Pup fetele si va urez o super-saptamana.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, bafta multa, sa rezisti bine. Am fost si la plaza la sport, am avut free pass-uri de la colege, dar s-au terminat. E convenabil doar vinerea, costa 35 lei si poti sa stai toata ziua acolo; din pacate nu se poate plati cu sedinta.
Anto, ce frumos ca v-ati sarbatorit. Sanatate multa la copii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello piticodrom!

Tocmai ce am citit ceva de subiectul "scoli" si va pot spune ca noi chiar din septembrie vom merge sa vizitam ceva scoli caci.....de la 4 ani copiii incep aici scoala si chiar am primit acasa informatii despre sistemul de invatamint si ofertele de scoli ca mai avem 1 an si un pic si gata, Alberto incepe scoala! E incintat de idee si ne tot spune ca vrea la juf (invatatoare)!

Uram concediu placut celor care pleaca in vacanta, noi voi fi in vacanta primele 3 saptamini din august si facem anul asta o Franta ca Alberto vrea sa isi serbeze 3 ani la Disneyland Paris.

Ege, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare!

O saptamina buna tuturor.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Era sa uit, Anto, "La multi ani!" Soniei si multa sanatate pentru ambii copilasi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma bucur ca v-a placut la disney.

uau, deci exista persoane care slabesc totusi, nu? bravo, felicitari!
eu chiar cred ca am o problema. am tras din greu 3 luni (si aerobic pe bune, si regim...) si nimic!

ege, felicitari pt baiat!!!

sonia, la multi ani!

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetele.
Noi am fost sambata in parc la IOR ca a castigat tati bicicleta la concurs la radio itzi&bitzi.Eva a fost impresionata de spectacol si de ce a mai vazut pe acolo.A inceput sa-i curga nasul, cred ca de la acc din masina sper sa nu raceasca iar ca de abia am scapat.Cea mica e bine, iar eu sunt in continuare deprimata.
Ioana nu sunt aitista, destul unul in fam.( e tati), dar multam de oferta.Pup.
Anto La multi ani! Soniei parca mai ieri ne pregateam sa nastem al II lea copil si deja implinesc anul pui mici.
Ege felicitari ptr baiat.
Asa ca va pup pe ziua de azi.

Mergi la inceput