Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, multumim!
Nu cred c-a mai fost cineva astazi. Eu, Ioana, Ruxandra, Simona si probabil Ramona mergem maine.
In ce limba s-a vorbit? Banuiesc ca romana daca Winnie era de plus.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Maria Ramonei si Vladut al irinei sint deja in concediu la mare, asa ca le doresc vreme buna si distractie placuta.
Dana lui Antoine, burta mea a ramas cu mine, degeaba o plimb la sala; doar la celelalte parti ale corpului se vede ca am lucrat. Asa ca daca vrei, iau si burta ta la sala, sa stea la o cafea cu burta mea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Numa ce am citit de Ana ca e bolnavioara si hop si noi. De marti au inceput mucii si apoi tusea (fara febra). Si la noi a venit dr. si nu are nici gat rosu nici la plamani. I-am dat sirop de patlagina si 1 pliculet pe zi de fluimucil iar pentru nasuc Vibrocil. E bine, doiar continua cu tusea. Iar eu normal ca am luat raceala asa ca sunt si eu de 2 zile (doar ca pe mine m-a piscat gatul...brbrbr)
Sanatate copiilor bolnaviori, care sper ca sunt deja bine
Concedii faine

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ce faceti fetelor! Oooh, am vazut chipuri noi, Simodima si Agri! Bine ati revenit in sanul Piticodromului!

Repede, Ege, ce-ai facut la nea Iosup? Ce e? Cum e? Hai zi-ne ca suntem curioase!

Eu am vandut biletele la Disney asta din doua motive: unul ca sotul meu a dat bir cu fugitii dupa spectacolul de la circ a zis ca nu e Alex de spectacole si s-o lasam numai cu gradinita sa mearga ca poate aia o strunesc mai bine...(va reamintesc ca a fost calvar la circ, noi am fost la circul circ...nu in parc- apropo nici mie nu imi place circul asa tare dar acest spectacol de la circul circ e bunutz, nu are clovni si nici muzica tare sau cine stie ce efecte cu fum sau animale jigarite si triste)...

Al doilea motiv pentru care nu am fost la Disney a fost ca azi am rupt turta finutei noastre si nu am fi putut sa ne intrerupem ziua ca sa fugim la Winnie. Dar amatori de bilete au fost la mine la serviciu, am facut licitatie, dar le-am dat la pretul real, acum ma gandesc ca macar de-o bere sa-mi fi ramas

Mifloricico, cand pleci? Luni? Si noi plecam luni, in Grecia...si e cu cantec Ca eu, Alex, nasa mea si fetita ei plecam cu avionul, iar sotii respectiv tatii fetelor pleaca cu o masina...ca asa sunt ei aventurosi. Si eu as fi mers cu masina daca nu aveam burta atat de mare...anul trecut am facut acelasi drum, pana departe haaat...cu oprire de o noapte si a fost super-ok si pentru copil. Dar anul asta nu ma incumet.

Dar tot ma incumet sa plec la drum De ce nu? Mi-am luat dispensa de la ginecolog cum ca pot sa ma ridic in aer si gata. Nu stiu de ce va faceti probleme sa plecati mai departe cu puii, sa stiti ca ei se adapteaza cel mai usor. Pariu. Iar la mare mai greu cu racitul...e aerul bun si chiar le face bine!
In Romanika nu, nu m-as duce. Oricat ar fi de mare piscina...Ioana, mai bine te duci in Turcia sau in Grecia, cu piscina cu tot. Adica e un hotel unde m-as duce cu copilul, la Europa in Eforie Nord, ca e super...au si piscina si au si un parc imens ferecat bine (poarta se deschide doar cu cartela de la camera). Dar zau, ca la bani nu merita. Cat dai acolo pe 3 zile, dai in Turcia pe 7 cu tot cu avion!

Hai ca sunt vorbareata! Dar nu v-am mai "vazut" de mult si va las o saptamana! Va pup tare si tineti-mi pumnii cu burta si cu trambalatul prin aeroporturi (zborul e cu escala de 6 ore la Atena, brrr, apoi spre Corfu, dar in alea 6 ore deja am localizat gradina zoologica f aproape de aeroport asa ca vom merge acolo)..charter nu au vrut sa imi dea, ca sejurul e rezervat de mine online, pupa-l-ar mama pe Internetul asta ca tare bun e si ma salveaza de "rechinii" agentiilor turistice an de an!

P.S. Sa stiti ca am facut temele, am citit tot si am vazut poze superbe cu Petrut si cu Iaris. flacai frumosi de peste Ocean!

bb2

Mergi la inceput

Salut! Mie mi-a placut spectacolul cu winnie. Mirunei asa-si-asa, dupa ce a racnit si a tremurat un sfert de ora, a inceput sa danseze cind au cintat 'winnie de plus' (noi avem dvd in romana cu winnie si stia melodiile). N-as putea spune ca i-a placut spectacolul ca un tot unitar, i-au placut doar anumite lucruri (cum ar fi padurea). M-am vazut cu Mihaela si Ruxandra; Ana arata foarte bine, si e atit de cuminte, statea pe scaun, aplauda (ceea ce miru nu a facut deloc). Iar Ruxandra arata foarte bine graviduta.

kid, vacanta placuta! Eu n-am mai fost pe litoralul romanesc de 5-6 ani, am o parere foarte proasta despre el. Insa pentru mine e foarte stresant mersul cu masina (chiar si fara copii, si chiar si pina la Bulgari - am fost acum 2 ani). Ar ramine varianta cu avionul, dar asociez riscuri mari la mersul cu 2 copii mici cu avionul undeva departe (defect profesional asta cu evaluarea riscurilor, nu pot sa ma abtin). Ramine romania ca cea mai putin stresanta alegere pentru mine. M-am uitat pe site la hotelul europa si nu mi s-a parut ca ar avea piscina pentru copii, sau facilitati pentru copii.

Astept sa se intoarca Mihaela de la turci, si daca e fain, o las pe sma acasa si mergem doar cu miruna.

Anto, la multi ani Soniei, sa va traiasca, sa creasca mare, frumoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor,am un baietel.am fost la dr iosup si am fost multumita.se pare ca bb e bine dezvoltat.i-am zis ca o sa plec in sept in turcia in vacanta cu masina,si s-a uitat cam ciudat la mine.sper sa fie totul bine.
deocamdata nu am net acasa,asa ca intru de pe unde apuc.sper sa imi puna netul sapt asta sa intru si eu mai des.
pupici si multa sanatate bolnaviorilor iar celor care pleaca in vacanta ,vacanta placuta!

ege 22 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Ege, felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare si vacanta placuta.
Codruta, sanatate la Petra.
Simona Maiei si a Erikai, ce mai faci, sinteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce caldura, ce calduraaaaaaaaaaa!!!
Si mie mi-a placut la Winnie, intr-adevar, nu te da pe spate spectacolul dar oricum, e frumos. Mai ales momentele cand arunca in sala cu confetti, mingiute si ninsoare.
Fi-mea a fost cumintica, Ioana-i martor. Si Miru a fost cuminte cu exceptia primului sfert de ora.
Sa va zic de Ioana??? Eu aproape n-am recunoscut-o! Deja sunt geloasa pe ea, a slabit nu stiu cate kg la sala, arata superrrrrr!!!
Si la fel de bine arata si Ruxi, gravidutza!
Ioana, cum ma intorc de la turci, cum dau raportul. Multumesc pentru carticica, e fff. frumoasa!
Ege, felicitari pentru flacau!!! Tu parca-i mai fost asa cu masina si-n prima sarcina, nu? Bafta la drum!
Kid, si tie bafta la drum si concediu frumos! Gata bagajele?
Noi plecam marti in Turcia.
Petra, sanatate, sa te faci repede bine!
La multi ani Soniaaaaaaaaaaaaa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mihaela, sper sa-i placa bingo-ul Anei, nu doar cartea de umplutura. Te invit sa vii la sala cu mine.
Antonia, cum a fost la sedinta? Am si eu marti, ar trebui sa-mi fac lista cu intrebari; Miru imi povesteste aproape zilnic de 2 baieti, si nu stiu daca ea chiar se joaca cu ei, sau doar i-ar place sa se joace cu ei. Ai ales scoala pentru Dinu? Eu ma gindeam ca cine ia clasa 1 acum, o sa ia si peste 4 ani cind o dau pe miru, deci e timpul potrivit de cautat invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sa va fie de bine spectacolul, dragelor!

Ege, sa iti traiasca flacaul, super! Sa ne spui cum ai reusit (daca ai reteta)! Chiar asa, ai ceva curaj, in septembrie vei avea binisor peste 30 de saptamani!

Gata, am impachetat Totul e in masina si masina a plecat cu baietii! Ma relaxez deocamdata, maine dimineata avem avionul, noi fetele! Am impachetat juma de casa

Ioana, au o piscinuta pentru copii si intr-adevar la leagane si d-astea nu au f multe, au tobogan si leagane. Insa, mie ce mi s-a parut cel mai tare a fost pajistea uriasa care era inchisa cu gard si cartela (am zis). Cred ca sunt eu mama denaturata Dar am stat 3 zile si a fost bine sa lenevesc pe terasa cu bautura in fata si fata sa alerge de bezmetica pe pajiste, sub ochii mei, asta mi-a placut.

Vezi ca la Vacante si Calatorii sunt niste recomandari f bune pentru Litoral cu piticii...am citit si eu si erau niste recomandari pentru Mamaia!

Va pup zanelor! Zbor!

bb2

Mergi la inceput