Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc pt lamuriri! Dar s-a schimbat planul, am uitat ca maine sunt singura cu ei, nu am curaj sa merg singura cu amandoi.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihaela, noi mergem in Bulgaria la Albena hotel Gergana.
Mergem cu masina, nu am avut curaj sa ne aventuram mai departe.Poate la anu' prindem un pic de curaj.
Mihaela,Ioana multumesc petru urari.
Am intrat in febra pregatirilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

n-am apucat sa citesc. merge cineva la disney diseara la 18:00?

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Va multumesc ptr primirea calduroasa.
Da voi fi prezenta pe aici ca la mine la birou e liniste, asa ca imi caut de lucru,daca auziti de vreun job pe undeva trimit CV instant.Sunt tare deprimata.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, neaparat sa cauti cu piscina pt copii...noi am fost acum in Delta la un hotel cu piscina pt copii si a fost suuuuuper pt Milan. I-am luat si colac si s-a distrat de ziceai ca numai prin piscine a fost pana acum.....mie nu imi place deloc in Delta, dar aici a fost foarte fain si din cauza ca am fost in timpul saptamanii, si nu era aproape nimeni...

Sanatate multa puiutilor bonlaviori!!!

as mai scrie dar sunt cam haoticaVreau il iau cu mine pe Milan in urmatoarea delegatie, dar nu va spun ce aventura e sa ajungi de la Bucuresti la Slanic Moldova....aseara cautam trenuri pe ruta Adjud- Tg Ocna...nu am gasit nimic!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vio, daca lucrezi in IT, trimite-mi imediat CV-ul tau.
Bianca, ce fain ca ati fost sa va distrati. Sigur ca vreau cu piscina pentru copii, nici nu merg alfel. Scrie te rog localitatea si hotelul. Multumesc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

BiuMil Daca faci si o mica oprire in Tg. Ocna, du-l pe Milan la Salina. Poti merge pe jos de la gara pana acolo, doar intrebi pe careva incotro s-o iei. Nu-ti trebuie bilete dinainte, se viziteaza in grup la fiecare 30 min. Lui Peter i-a placut totul : drumul cu microbuzul in interiorul salinei, locul de joaca dinauntru, numarul mare de copii de acolo apa, frigul, faptul ca putea sa alerge cat vroia, sa tipe, ca tavanul era la 50m si avea ecou, s-a lipit de ziduri, eu vroiam sa-l las sa le linga, taica-su nu si nu Dupa ce am iesit la suprafata nu vroia sa se dea jos din microbuz, plangea ca mai vrea.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana_Lucia, ma bucur ca am fost de folos cu cantecelul cu ratustele.

Am facut aseara greseala sa ii arat Ancutei pozele lui Peter.
A adormit plangand: "Je vais aller a Thomas".
Deci, Diana, o sa te bazai la un moment dat ptr. adresa lui Thomas.
Ce scump e Petrut !!

Distractie placuta la spectacolul cu Disney si vacanta placuta tuturor.

Si noi vom veni in tara intr-o luna si vom merge in formatie completa la mare.. la bulgari la un hotel cu.. pscina ptr copii.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mary, Tonnia, Ioana, Cristina multumesc de aprecierea la adresa lui Peter. E al meu si-l iubesc neconditionat

Cristina pupicuri Ancutei si ca sa-i treaca uite ce adresa ii trimit www.ticketweb.ca/thomas.html" target="_blank">Traseul lui Thomas in USA si Canada

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pt cele care vreti impresii de la disney live: dragut, interesant. dar nu sa te dea pe spate. radu a stat f atent, a ras, a cantat, a facut gimnastica impreuna cu personajele, a sarit si-a strigat "surprizaaa!".
daca stati prin randurile de jos asteptati-va ca din cand in cand sa va mai cada confetti prin cap, bashk niste mingi uriase pe post de legume . dragut.

la ce sa nu va shocati: prima parte dureaza o ora, iar dupa pauza (care e miiica!), mai dureaza spectacolul circa 30 min (eu as zice chair mai putin). cel mai ieftin lucru pe care l-am achizitionat din incinta a fost o cutiuta cu floricele vechi de 3 zile care au costat 10 lei, dar deh, erau intr-o cutiuta cu tigru!

si pregatiti-va copiii sa inteleaga ca winnie the pooh este acelasi lucru cu winnie de plush.

o sa va intoarceti pe drum fredonand melodia "winnie de plush", eu una am senzatia ca maine dim ma trezesc tot cu ea in gand.

in orice caz lui radu i-a placut mult, iar eu m-am linistit cand mi-am dat seama ca tandarica e cam acelasi lucru, doar ca mai ieftin.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput