Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 6
locca spune:
Antonia, nici mie nu-mi place acum la circ din aceleasi motive. Cand eram mica imi placea. Insa imi aduc aminte ca doar tata ne ducea la circ, mama nu venea niciodata, nu ii placea deloc. Acum eu l-am trimis pe Matei cu bona. Cica in Moghioros nu sunt clovni. Am zis ca saptamana viitoare il trimit si la Izvor.
Povestesc cum e la disney, sigur.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
roxi23 spune:
Buna fetele!
Un pupic dulce pentru bebeii bolnaviori.
Am vazut poze frumoase cu flacai si domnisoare.
Noi suntem bine, abia astept concediul sa stau la soare la mare...dar pana atunci...
V-ati facut programul pentru concediu?
pupici
Ioana75 spune:
Salut, ma bucur sa vad mai multa lume pe aici. Chiar ma bucur. As vrea sa scriu un rind pentru fiecare dar momentan nu am timp, sper ca saptamina viitoare cind va fi maica-mea la noi sa pot intra si seara pe net.
Diana, v-am admirat. Daca ar vedea si Miruna pozele, cred ca m-ar nauci de cap sa mergem si noi - super loc de joaca!
Mihaela, drum bun si distractie placuta! Vreau si eu neaparat sa o duc pe Miruna la mare pentru prima oara; am identificat niste posibile zile dupa 25 august, acum caut un hotel cu piscine pentru copii. Te rog frumooooos, mai zi o data unde mergi. As merge in romania doar pentru ca e aproape si in caz de ceva ajungem imediat in bucuresti, dar nu prea exista (sau se ascund de google bots:)).
Vio, ce mai faceti?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Antonia, daca vrei sa mergi cu copiii, am vazut ieri ca a mai aparut un spectacol maine la ora 11, la care cica ar mai fi locuri. Intra pe bilet.ro.
Daca stiam de la inceput as fi mers la asta, asa maine cred ca o sa-l trezesc pe Matei din somn dupa-amiaza.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Tonnia spune:
Locca, multmesc mult, cred ca merg dar nu stiu zonele in sala, care sunt mai bune. Din zonele bune (centrale, in fata) oare se poate iesi usor la nevoie? Trebuie sa il iau si pe Sa ca nu am cu cine sa-l las, ar trebui sa stau strategic pe langa o iesire...
alexuta2005 spune:
Si eu sunt de maine in concediuuuuuu!
Si tot marti plecam si noi!!!!!
Unde pleci Miflore?
miflore spune:
Multumesc!
Ioana, Casiana, noi mergem la mare in Antalya, Belek, hotel ElaResort. Am inteles c-ar fi f. bun pentru familiile cu copii. Au piscine pt. copii, gradinita, mancare speciala, phone daca vrei sa-ti lasi copilul pe mana lor (il poti urmari pe eccrane in cadrul complexului, am inteles). Va spun mai multe cand ne intoarcem, sper sa fie ok.
Casiana, tu pe unde? Concediu placut!
Ruxi, daca stiam de spectacolul de la ora 11 mergeam si noi tot atunci...si eu o s-o scol pe Ana din somn...asta e. Interesant daca spectacolul din Moghioros e fara clovni... dar nu stiu cand s-o mai duc si-acolo, nu prea am timp.
Tonnia, noi ne-am luat bilete in sectorul 8. Eu zic ca dupa A sunt cele mai bune, 8 si 5.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Mihaela, multumesc.
Casiana, distractie placuta si voua!
Antonia, noi avem in zona 8, la sfatul Ramonei.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei