Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am o problema, poate m-ajutati cu un sfat.
Stiti ca Ana tuseste din cand in cand, tuse expectoranta, parca s-ar rupe ceva in gat. Ei, ea nu stie sa tuseasca ca lumea, pana la capat sau sa inghita la timp ce-are acolo prin gat...si mi-a vomitat de vreo 3-4 ori zilele-astea. Tusea si pac, hac....uf. Cum s-o ajut? Sau tusea asta trebuie sa-si faca damblaua oricum? Ii dau sirop in continuare care cica ar fluidifica secretiile. Nu-mi place ca vomita, stiti voi cum e cu deshidratarea...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

What? Ce vorbesti acolo de cadou?
Bine ca ai zis, trebuie sa ma duc si eu sa ridic biletele.
Intrarea la circ nu e libera, haha, as vrea eu. Costa 40, 60 sau 80 de roni, plateste numai adultul. Se iau pe loc biletele.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Ruxi, eu le-am scos la imprimanta. Biletele. Nu e nevoie sa te duci sa le iei, la intrare se scaneaza codul.
Nici noi nu i-am luat cadou lui Winnie...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna mamici si pitici.
Ma mai primiti???
Nu am mai intrat de un an pe forum asa ca nu mai stiu nimic de voi.Am reinceput serviciu si acum voi fi si eu activa. De noi ce sa va spun...Eva merge la gradi si ii place la ea la "serviciu" cea mica creste repede, au fost racite si au dat-o in otite, dar acum slava cerului sunt bine.
Sanatate bebicilor cu probleme.
Le pup in special pe Ioana si pe Denis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sarmisa, Miflore sanatate multa copiilor, eu nu stiu sa dau nici un sfat cu tenta medicala. Nu ma pricep...
Vad ca apar si alte mamici , ma bucur . Mai important vad ca au aparut si alti copilasi

Pun si eu niste poze , poate incep o moda ca vad poze tot mai rar pe forum.
Sambata am vrut sa-i facem o surpriza lui Peter si pentru asta ne-am dus in statul vecin.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Waw Diana, ce poze frumoase.Cred ca IAris l-ar invidia de-a dreptul pe Petrut, noroc ca nu e acasa.Noi avem la semnatura tot timpul poze noi, am chiar si poze din scoala, cu elevii mei, si cu colegii.
Agri, bine ai revenit la piticodrom.Si te asteptam cat mai des pe aici.
Sarmisa, ma bucur sa aud ca MAyanna e mai bine.Cum spuneau fetele in astfel de cazuri, regimul si hidratarea sunt sfinte.
Miflore, IAris tuseste de cand a dat frigul si inca nu s-a oprit.Si el vomita cand secretiile erau prea multe.Doctorul lui mi-a spus ca e normal sa vomite din cauza secretiilor.Eu la IAris ii fac luni un test pt TBC, ni l-a dat sa il facem de ceva vreme dar nu am reusit pana acum, ca e greu cu programarile la noi.
Dana_lucia ce frumos ca ati invatat copilasii olandezi un cantecel romanesc.Imi dau seama cam cum suna, ca si eu am facut chestia asta cu copiii mei, de aici.A fost foarte amuzant, dar interesant.
Ege, cum e ecograful?Cat despre emigrare, va dorim mult succes si noroc, e tare important s aai un pic d enoroc in astfel de cazuri.
Noi azi avem programare la pediatru.Vrem s avedem evolutia, precum si ce ne mai spune dr nostru.
Iaris e foarte fericit fara pampers, e asa simpatic cum alearga repede la baie, sau cum tipa in magazine ca face pisu.Nu stiu cum vom scapa de biberon, pentru ca lapticul il bea inainte de somn, in pat, am incercat toate canutele posibile, mai mult de 50 ml nu bea din cana.Singurul mod in care bea o canuta d elapte este daca il amestec cu Nesquik,ceea ce nu s epoate zilnic.El nu mananca branza d enici un fel, iaurt, doar la gradi, si nu constant.Sunt zile in care il accepta, altele in care refuza,acasa nu mananca niciodata, deci laptele e important pt noi.Ma streseaza un pic chestiaasta cu biberonul din simplul motiv ca ar putea face carii de biberon, dar deocamdata e singurul mod in care bea lapte.
Deci, poze cu noi la semnatura.....iar eu sunt cu ochii pe voi.Ca deh,acum am si timp.Va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, ce locuri frumoase de distractie aveti!!! Peter e tare frumusel, imi place mult de el!

Agri, bine ai revenit! Cum sa te uitam?!

Am fost la circ azi, in Parcul Izvor. Eu cred ca nu sunt pe treaba mea pt ca nu pot suferi circul, anul trecut am zis ca nu mai calc 5 ani si acum am comis-o iar...mi-am zis ca Sa nu a fost. In primul rand ma nauceste zgomotul, e coplesitor pur si simplu, apoi nivelul mi se pare de balci, nu-mi plac clovnii, mi-e mila de animale, ma plictisesc jongleriile, doar caii mi-au placut...dar nu conteaza, le-a placut copiilor.

Marinela, m-am uitat la toate pozele. E Iaris asa de frumusel, cred ca e istet foc, ii joaca ochii si e haios si expresiv.

Azi am fost la prima sedinta cu parintii, ce ciudat mi s-a parut, parca ieri veneau parintii pentru mine la scoala, am ramas in urma rau.
Sa povestiti cum a fost la spectacol!

Mergi la inceput

De luni intru in concediuuuuuu!!!!!

Marti plecam.
Chiar, Tonnia, tu cand pleci?
Mary, multumesc pentru raspuns!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bine-ai revenit Agri!
Acum c-ai inceput serviciul nu mai ai scuze asa ca te-asteptam la taclale.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Plec in iulie pana la urma, ne-am incurcat in programe si concedii, dar nu stiu inca unde.
Concediu placut, Mifloricico!!! Dar mai intri pana pleci.

Mergi la inceput