Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
Dana Lucia, Kristinutza, Agri, multumesc mult pt urari, .
Agri, mai e un pic si sarbatoriti si voi primul anisor. Cine sta cu Ioana cand esti tu la serv? Mai vino si pe la Strumfi. Iti trimit o sa-ti treaca deprimarea.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
kristinutza spune:
agri, tot deprimata?
baga un cv, o istorisire ceva, gasim noi...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
diana_n spune:
Vreau sa va intreb daca ati mai auzit asa ceva?
Peter deabia acum isi da drumul la vorba, dar poticnit, are cam 200 de cuvinte, in schimb citeste pe litere.
Ieri conduceam si dupa ce trec de un stop aud "S-T-O-P", pronuntat in engleza, of course, in ritmul in care ar pronunta un adult. Aseara ne-am dus intr-un parc sa-l alergam. Fugea pe un teren de basket dupa minge, transpirat si fericit si dintr-o data se opreste sa citeasca un "Ionel o iubeste pe Marioara" desenat pe jos.
Baiatul asta e mai interesat de partea tehnica a limbii decat de partea umanista banui ca vreodata o sa se mute si la clasa de umana, nu?!
Diana si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Ege felicitari pentru baiat. Banui ca ii puneti un nume frumos care sa se potriveasca cu printesa voastra?
Sonia La Multi Ani ! sa cresti mare, frumoasa si cu noroc in viata ! ce-ai luat de pe tava?
Ioana75 spune:
kid, intrebare pentru cind ai sa te intorci din concediu: de unde ai luat leucoplastele cu Nemo?
Dana Lucia, concediu placut! Cred ca si mirunei i-ar place la Disney.
Diana.
Vio, am la firma si joburi in departamentul de hr (dar firma e tot de it, ca sa stii cu cine ai de-a face). Zi domeniul si facem rost de joburi faine cu recomandari.
Vineri ma duc la iasi la intilnirea de 10 ani, si nu am gasit coafor, vai de capul meu (la propriu). Cu concediul, avansez in cautari; cica si vox maris-ul ar avea piscina pentru copii, dar nu indraznesc sa sun sa intreb cit costa. O sa incerc totusi sa caut si la turci.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
diana_n spune:
Ioana, parca sotul lui Gabi (mama celor 3 iezi) are coafor in Iasi. Roag-o sa faca lobby pentru tine
simodina spune:
Salutare,
Ioananoi merge sapt viitoare la Mamaia,la Fantasy Beach actual Golden Tulip. Cica au piscina pt copii si e perfect pentru familiile cu copii, iar sotul a fost in recunoastere dar nu incepuse sezonul si parea OK. N-am mai fost de 3 ani la noi pe litoral si habar n-am cum mai e dar iti dau detalii cand ne intoarcem.
Ruxandra, daca te hotarasti sa mergi tot la Mamaia sapt viitoare cu Matei spune-mi sa-ti dau PM cu nr de mobil, poate ne intalnim. Noi mergem cu Serban, cu burta de 31+ si cu niste prieteni care au o fetita de aproape 2 ani si putem face gasca de pitici pe plaja- o sa fie mai usor daca se joaca impreuna.
Fetelor care nasteti in curand, recoltati celule STEM? Daca da, la ce firma v-ati oprit?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Ioana75 spune:
Nadina, distractie placuta! Fantasy Beach e primul si pe lista mea, dar in poze am vazut o piscina pentru copii f mica; abia astept sa te intorci sa-mi povestesti cum e.
Diana, multumesc de idee, am vorbit cu Gabi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
monicabo spune:
Ioana Ce mai faceti voi?
Nu mai dai o tura si pe la strumfi ? ce mai face Sma?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+ Ana Maria