Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
DanaH spune:
quote:
Dana H, sper sa treci cu bine de zilele in care vei fi singura cu puiutii. super curajoase planuri iti faci , sa duci fetitza deja la bazin... si sa iesiti deja la mare...la drum lung. Eu nu as avea curajul sa ma departez asa de casa si nici sa duc copilul la mare.
ca sa nu mai zic ca nu am curajul nici geamurile in casa sa le deschid, ca sa se faca un pic racoare trebuie sa le deschid pe toate simultan...si stau curgand apele pe mine si cred ca si bb o suferi de cald..
Laura, la noi marea este cam la 20km. facem vreo 15-20 minute pana acolo (daca nu este trafic, evident). si sa nu te gandesti ca mergem la plaja, nuuuu.... acum este soare, dar bate vantul si este cam racoare. asa ca ne imbracam bine si mergem sa ne plimbam putin pe faleza, ne asezam la un terasa si bem o cafea, ce sa facem?
cat depre geam deschis, am dormit si noi cateva nopti cu geamul deschis peste noapte, dar il deschid in camera alturata si las usa intre camere deschisa. altfel, nici nu puteam sa respiram, ca sa nu mai zic de transpirat. iar pe fata o tin intr-un body cu maneca lunga si de cele mai multe ori cu picoarele goale. parca nu imi vine sa renunt la maneca lunga, ca indiferent cat de cald este, mi se pare ca manutele sunt reci.
hai ca imi beau cafelutza si va mai citesc si eu, dupa care ne imbarcam si plecam.
cleo78 spune:
si daca exista riscuri de desprindere de operatii din cauza mea, ma abtin sa mai postez chestii funny!! Culmea..numai noaptea ma apuca 'amuzamentul', cred ca de nesomn ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
gabitzam spune:
Cleo, azi inca nu sunt cu risc, ca mai am firele, maine ma duc sa le scoata. Asa ca poti baga ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
am gasit povestea nasterii lui bb2 de mihaser
nu era greu.
era lene
o
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Sabinaquote:
Originally posted by gabitzam
Vai, Cleo, am ras de am simtit ca-mi plezneste operatia
Sabina, saru-mina de sfaturi. Asa mi-am zis si eu, daca face 2-3 kk mici pe zi inseamna ca mananca cate ceva. Am ajuns sa-l iau si eu spre dimineata in pat cu mine, bagat titi la botic si dormim amandoi bustean pina dimineata. Ca altfel n-as fi rezistat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Gh a dormit cu mine in pat din prima zi, pana la o luna jumate. Prcatic, el a preluat de la mine ciclul somn/veghe si a invatat sa doarma.
Pt bebelusi e f greu sa inteleaga despartirea de mama, si prin tinerea lui bb in permanenta langa tine reuseste sa invete ce si cum:)
Cleo
Procura-ti un wrap. (baga un google pt wrap, si e si un subiect aici la parintii intreaba, cu o fata care confectioneaza, Adita e nick-ul)
Tii fata lipita de tine ziua si gata, nu tu colici, nu nimica! Are dreptate sotul tau sa o tina in brate:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
dada, acu luati-i partea lui tati

Voi cu cine tineti?a?
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Sabina spune:
Io tin cu bebelusu 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
iulia83 spune:
neatza si de la noi. am dormit multicel azi. fata mi-a cam marait ca nu putea sa faca caca pana m-am prins eu si am intors-o pe-o parte si a dat 2 besinite. s-a mai racorit si e numai bine. nu imi plange, e o scumpa. de la 8 pana la 10.30 o luai cu mine in pat si sforairam amandoua.
cleo, pozele sunt pe contul de picasa, dar nu-s facute publice. trebuie sa te loghezi. 

fifitza voastra e smekera nu gluma...mi-o si inchipui cu zambet triumfator ca a facut kk 

a mea a reusit sa faca pishulica aseara pe masa de infashat dupa ce i-am dat pemparshelul jos...da mami a sters, a pupat si nu s-a suparat. mi-a facut in schimb caca dupa ce i-am facut baitza si o tineam la tzitzi...nah!!
in cazul in care imi face fata colici, cum ii administrez sab simplex-ul? ca eu ii dau numai san 

gabitza[ inca nu ti-au scos firele? mie mi le-au scos de la iesirea in spital
si mie mi-e ca frica sa rad sa nu-mi plesneasca operatia ![]()
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

simonacip spune:
Buna fetele..urita vreme...A fost Sis pe la mine cu Mirciulica...Noi cica sa iesim cu bbii impreuna...
Nu va zic ce oki frumosi are bb Mirciulica, mori dupa ei, albastri, mari si visatori, iar parul razvratit , taare scump...Si de bine ce s-or mirat si ea si Bogdan de grasanelul de Matei, m-am mirat si eu fetele cit de dotat e bb Mircea...
Na ca s-au umilit reciproc, unul cu grasimea unul cu istetimea...
Abia astept sa ma treaca timp sa iesim impreuna...
Una peste alta sunt cam suparata cu cojitele lui bb din cap, oof, i-am dat cu ulei de corp dupa baie, ac am fiert de masline si incep din seara asta...Oricum mai e o sapt si mergem la pediatru , pt vaccin, sa ne spuna ea ce si cum...
Iulia, mi-a placut cum ai scris pov naterii.
Cleo, ramineti faliti de bodyuri dc fifitza isi face un obicei din a va face surprize dintr-astea cu big kk...Statea ea cumintica, scumpa, de teama ca-i taiati bodyul

Miss

, hai draga noastra ca vreau sa-l vad pe David al tau...Ce aventuri cu tinerelele de-acolo...Oof cite prostii apuca sa faca omul pana ii vine si lui nitzica minte...
DanaH, vreau si eu la mare, acum cu verge pe care le am mi-e si urit sa ma vizualizez pe plaja
Ah, Cleo, misto rochitze, erai cumva cea in rochia aurie cu rosu?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
biabaus spune:
cleo78 se pare ca am eu nevoie de ajutor, chiar daca am mai trecut o data prin asta :)
am si eu nevoie de un sfat de la voi; nu stiu exact cum sa fac cu laptele muls. Nu iese prea mult la fiecare muls: aseara m-am muls de 2 ori, nu mai stiu exact la ce ore (ultima oara pe la 12 si ceva) si l-am pus pe tot (20 ml) intr-un biberon in frigider. Acum tocmai am terminat iar mulsul(inca 20 ml) si l-am turnat peste cel din frigider.
Cand se trezeste bebia as vrea sa i-l dau. E ok? Il incalzesc pur si simplu?
Multam fain 
MissParker spune:
Fetelor, stiti cine a disparut in ceata? andora, care pe pariu a continuat tratamentul cu
si acum a nascut deja, va spun eu... am asa o presimtire de zile mari...
Drept urmare, azi am serbat si noi prin
cei 7 ani de cand ne cunoastem (Doamne, cand or fi trecut?). Sunt mandra de mine, am gasit in sfarsit o pozitie in care aproape uitasem ca am burta cat un butoias...
I-am zis lui Bogdan ca acum aplicam motto-ul "Tu mi l-ai bagat in burta, tu sa mi-l scoti" 

38+ mami under construction pentru
- David