Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 4

Reallaura spune:
Neata, fetele!
Cleo, Bine ca pot sa rad si nu mi se mai rupe operatia... Ca dupa cezariana, citeam cu precautie posturile tale. Felicitari pt cacacioasa!
A facut si al meu azi dimineata, ca iar saream cu supozitorul la el!!!
Da, mai, s-a lungit baiatul, d-aia papa asa mult...a pus 5 cm in 3 sapt si un kg! Ce vrei, e leit ta-su, si tasu are 1,93.
Imi pare rau ca fromoasa potoroasa are colici... trecem noi si de asta..
Eu l-am gasit ieri pe Mircea chircit in pat, rosu tot, suferea in tacere. Cred ca il durea burtica, nu facuse kk...mi s-a rupt sufletul de mila lui...nu stiu ce e mai bine, sa planga sau sa sufere in tacere. . Nici una!
Nicole, merci de aprecieri la adresa baiatului/hainutzelor.
papam si noi si plecam in Drumul Taberei, la verisori.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Jackie spune:
quote:
Originally posted by cleo78
si daca tot nu am somn, sa ma mai laud cu ce a facut fifitsa noastra.
Un big kk!!ZCel mai big ever done. O schimb la 6 dim. La 8 juma, cand sa plecam la plimbare, hai sa o mai schimb 1 data- deshi era asha cuminte acolo... o miros, da, clar, a facut. Si cand sa dau jos pampersu... a facut un kaka - cacalau. A depashit parametrii pampersului, a umplut si body-ul, si pantaloneii!! Acu...cum sa o dezbracam? vine tati, si inepe sa rada..si sa rada...io dadeam din colt in colt, ca avea body de tras pe cap- daca respectam procedura standard, ii intindeam pe THE BIG peste tot: si pe cap, etc. Si vine tati cu foarfecu, si taiem body-ul...si declaram ca alea cu capse, parte peste parte (kimono) sunt mia practice in situatii cacacioase. Si uite asha, am fo nevoiti sa o spalam pe fifitsa in copaie, dimineatsa. Ca era murdara de la genunchi pana sub brats. S-a cacat pt toata famelia.
Si culmea, ea statea asha cuminte cacata la fund...de obicei caraiie, paraiie, mariie cand face si cand e murdara. Acum... era asha cuminte si de mandra
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Super misto faza! Bravo potoroasa! Adevarul e ca numai mamicile pot sa inteleaga importanta unui kk pentru fericirea familiei! Trebuia sa jucati la loto poate va aduce noroc ...
Miss, ceva

Magnetism79 spune:
Fetelor prezent la apel, beau o cacao cu lapte si niste fulgiode porumb si va urmaresc, mai stau o ora si ma duc la mama soacra sa beau cafeaua de zu cu zii, , ieri, mai precis aseara i-am dat bataoi de cap lui tati ca ma luasera nista contractii, cam la 20-25 de minute si durari de bazin(dureri ale oaselor), de amn zis ca ma desfac in doua.
Azi cred ca vin nasii pe la noi in vizita, apoi mergem si noi undeva, simt ca nu mai apuc si we viitor asa ca sa profitammmmmmmmmmmmmmmmmm
CLEO sarumana dec, la fel si lui LORICH si la toate fetele , sarumana de incurajare.
Mi-am pregatit inclusiv actele de spital( inca o data sarumana CLEO de informatii in acest sens)+ i-am luat lui bebe un album o chestie in care poti sa scrii si sa pui si poze cu el din prima zi pana la un an.
Gata va pupo mai bag niste pt mine si MISS dar si fetele care au mai ramas, nu stiu ce dracu ma apucat ca dintr-o data am un curaj nebun parca mi-a injectat cineva adrenalina asa ma simt.
Pupici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici
AMR 4 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MissParker spune:
biabaus
Felicitari si toate cele bune alaturi de copiii tai!!
Pupici pentru papusica Ana, sa fie sanatoasa si papacioasa!!
Neata si bine v-am gasit la Tot aici suntem si tot 2 in 1... Eu am adormit cu ideea si cu senzatia ca gata, pana aici mi-a fost, mai ales ca aseara in pat am mai avut ceva senzatii usoare de contractii, dar se pare ca tot de exercitii a fost... Ma bazasem asa tare pe acele senzatii incat nu l-am mai pus pe Bogdan sa presteze, fir-ar sa fie... dar azi nu scapa
mai ales ca sarbatorim 7 ani de cand ne-am cunoscut...
Asa ca bagam fetele iar la naftalina pana la urmatorul semnal... Cum zice Jackie, poate ca bebe asteapta emotiile de la meciul Romania-Olanda de marti, sa vada si el cine se califica
M-am pus pe cantar azi dimineata si am vazut ca m-am ingrasat exact 16kg in total, tot e ok...
DanaH, stiam eu ca esti pe-aproape Si eu ma topesc toata cand ii vad pe bebicii odiseei noastre, unul mai frumos si mai scump ca altul... Si te cred ca te fascineaza toate mutritele pe care le face mamutzica, asa imi imaginez ca voi fi si eu, la panda sa prind expresii mai deosebite, sa imi inchipui ce-o fi in capsorul lui in anumite momente... cred ca uiti de tine, de timp, de tot, in acele momente...
Laurita, eu in locul tau l-as pune pe bebe Mirciulica intr-o camera cu usa inchisa si apoi as face curent ca lumea in toata casa... Bebeii au la fel de mare nevoie de aer curat ca si noi, nu? Nu te teme, atata vreme cat nu-l tii in curent sau direct undeva cu aer conditionat, totul va fi ok
iulia, am vazut si pozutele noi cu mufitza: o incantare Mortala e aia unde doarme cu piciorusele incrucisate...
Cleo, chestia cu bagatul sanului cu totul in gura lui bebe este regula de aur, toate cartile si toate moasele pe aici spun ca majoritatea problemelor apar daca i se baga doar sfarcul in gura, el trebuie ajutat sa ia toata aureola sanului, numai atunci suge corect... Si evident e bine sa i se mai schimbe pozitia, sa suga cand in brate, cand intins spre spatele mamei si cu capsorul in fata etc. Experimente peste experimente... Cat despre fifitsa potolita in bratele lui tati, cred ca e ca si cu maseaua care brusc nu te mai doare cand mergi la dentist... Oricum, trebuie sa gasesti o cale de mijloc, adica s-o tii si tu in brate cand plange, daca simti ca asta vrea si mai ales daca atunci se linisteste... stii tu prea bine ca nu e vorba de rasfat, ci de o nevoie adevarata a bebeilor pe care ei nu stiu sa si-o exprime altfel decat plangand... Bestiala povestea cu big KK, si eu am facut rost de mai multe body-uri din alea care se inchid pe lateral, tot in ideea ca alea care se scot pe cap vor fi mai problematice uneori...
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

gabitzam spune:
Vai, Cleo, am ras de am simtit ca-mi plezneste operatia
Sabina, saru-mina de sfaturi. Asa mi-am zis si eu, daca face 2-3 kk mici pe zi inseamna ca mananca cate ceva. Am ajuns sa-l iau si eu spre dimineata in pat cu mine, bagat titi la botic si dormim amandoi bustean pina dimineata. Ca altfel n-as fi rezistat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

mihaser spune:
Salut!
fetele suntem ok...multumim de intrebare laura,simo si cleoNe-a trecut diareea si acum putem papa de toate. Eli e cumintica...i-au trecut si ei durerile de burtica si acum toata ziua ne plimbam. Diana79 ptr data de 13 cand a fost ziua fetitei tale cea mare!
Am vazut poze cu bebei frumosi de dordia, gabitza, iulia, china...tot nu am reusit sa gasesc poze cu bebe Robert de lorich!
Biabus si Lenca felicitari ptr bebelusi!
Sabina bine ai venit pe la noi! ptr fetele care trebuie sa nasca:ramona80, anuta-maria, andora, lavi, buburuzii, andreap, puputi, stefany_p, lcazangiu, miss Parker, nicole
Pupici si sarcina usoara prietenei noastre Alra!
Getutza petrecere frumoasa la botez!
Noi vom face botezul pe 12 iulie intr-o biserica noua nouta...saptamana trecuta a fost sfintita!
Am scris si eu povestea nesterii la Nasterea unei stele ptr cine are timp sa citeasca.
Vaccinuri o sa facem Pentaxim...mie pediatrul mi-a spus sa nu le fac pe alea gratuite. Lui Cristi decat pe ala de 2 luni i l-am facut gratuit.
Va pup ca treg baietii de mine sa mergem la zoo!

Lorich spune:
Mihaser ma bucur ca Eli e bine si cumintica, plimbarici placute ! Uite am pus pozici la semnatura.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert

Sabina spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Vai, Cleo, am ras de am simtit ca-mi plezneste operatia
Sabina, saru-mina de sfaturi. Asa mi-am zis si eu, daca face 2-3 kk mici pe zi inseamna ca mananca cate ceva. Am ajuns sa-l iau si eu spre dimineata in pat cu mine, bagat titi la botic si dormim amandoi bustean pina dimineata. Ca altfel n-as fi rezistat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Gh a dormit cu mine in pat din prima zi, pana la o luna jumate. Prcatic, el a preluat de la mine ciclul somn/veghe si a invatat sa doarma.
Pt bebelusi e f greu sa inteleaga despartirea de mama, si prin tinerea lui bb in permanenta langa tine reuseste sa invete ce si cum:)
Cleo

Procura-ti un wrap. (baga un google pt wrap, si e si un subiect aici la parintii intreaba, cu o fata care confectioneaza, Adita e nick-ul)
Tii fata lipita de tine ziua si gata, nu tu colici, nu nimica! Are dreptate sotul tau sa o tina in brate:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

gabitzam spune:
Cat e de dulce bebe Robert, Lori! Si ce vesele si frumoase sunt culorile care il inconjoara! Vad ca ati avut succes cu baita.
Iti vine sa crezi ca mai acum doua saptamani inca stateam cu burtile in sus si mancam capsuni?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
fetele suntem ok...multumim de intrebare laura,simo si cleoNe-a trecut diareea si acum putem papa de toate. Eli e cumintica...i-au trecut si ei durerile de burtica si acum toata ziua ne plimbam.Diana79 ptr data de 13 cand a fost ziua fetitei tale cea mare!
Am vazut poze cu bebei frumosi de dordia, gabitza, iulia, china...tot nu am reusit sa gasesc poze cu bebe Robert de lorich!
Biabus si Lenca felicitari ptr bebelusi!
Sabina bine ai venit pe la noi!ptr fetele care trebuie sa nasca:ramona80, anuta-maria, andora, lavi, buburuzii, andreap, puputi, stefany_p, lcazangiu, miss Parker, nicole
Pupici si sarcina usoara prietenei noastre Alra!
Getutza petrecere frumoasa la botez!
Noi vom face botezul pe 12 iulie intr-o biserica noua nouta...saptamana trecuta a fost sfintita!
Am scris si eu povestea nesterii la Nasterea unei stele ptr cine are timp sa citeasca.
Vaccinuri o sa facem Pentaxim...mie pediatrul mi-a spus sa nu le fac pe alea gratuite. Lui Cristi decat pe ala de 2 luni i l-am facut gratuit.
Va pup ca treg baietii de mine sa mergem la zoo!
Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
dar da si link ca ne e lene sa cautam unde ai scris

o

povestea nashterii