Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am ajuns acasa!

Nu am citit nimic din urma, dar stiu sigur ca m-ati incurajat si va multumesc tuturor din tot sufletul. Majoretele voastre au fost de folos. Travaliul a durat doar 3 ore, cu dureri mai mult decat suportabile, dupa care, din fix 3 impingeri, Dragos a scos caputul in lume. Sunt extrem de fericita ca suntem sanatosi (bebe are putin icter fiziologic, dar asta nu se pune, nu?). Stiti ce e culmea? Nici acum, ca si la Cezara nu a fost nevoie de epiziotomie si nici nu m-am rupt. Asa ca, deja sunt ca noua. Dragos e un mancacios fara pereche. Deocamdata nu avem un program, asa ca mananca uneori la o ora si jumatate, iar alteori la 3 ore. Dar o sa ne revenim. Cezara tot repeta cat ii place sa aiba un fratior, dar e foarte agitata si maraita. Trebuie sa fim atenti cu ea.
Va las acum si promit sa revin cu poze, semnatura schimbata si mai multe detalii cand o sa mai am putin timp.
Vad ca suntem ultimii pe listuta cu nou-nascutii. Acum ca am venit acasa, am facut loc pentru urmatorul sau urmatoarea. Asa ca pentru cine urmeaza.

Poze
40+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Am ajuns acasa!

Nu am citit nimic din urma, dar stiu sigur ca m-ati incurajat si va multumesc tuturor din tot sufletul. Majoretele voastre au fost de folos. Travaliul a durat doar 3 ore, cu dureri mai mult decat suportabile, dupa care, din fix 3 impingeri, Dragos a scos caputul in lume. Sunt extrem de fericita ca suntem sanatosi (bebe are putin icter fiziologic, dar asta nu se pune, nu?). Stiti ce e culmea? Nici acum, ca si la Cezara nu a fost nevoie de epiziotomie si nici nu m-am rupt. Asa ca, deja sunt ca noua. Dragos e un mancacios fara pereche. Deocamdata nu avem un program, asa ca mananca uneori la o ora si jumatate, iar alteori la 3 ore. Dar o sa ne revenim. Cezara tot repeta cat ii place sa aiba un fratior, dar e foarte agitata si maraita. Trebuie sa fim atenti cu ea.
Va las acum si promit sa revin cu poze, semnatura schimbata si mai multe detalii cand o sa mai am putin timp.
Vad ca suntem ultimii pe listuta cu nou-nascutii. Acum ca am venit acasa, am facut loc pentru urmatorul sau urmatoarea. Asa ca pentru cine urmeaza.

Poze
40+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

felicitari!
multa sanatate si tie si flacaului, si speram ca Cezara va fi cat se poate de cooperanta! la mami si la copilashi!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cat despre laptele muls, io inca nu l-am refolosit. Incerc sa fol. tot ce e la purtator (ce mulg io e in cantitati industriale...>100ml pe tura..v-am zis io ca sunt Capra de la tsara, gena buna...).
Acum, cand judec la rece, la inceput mulgeam tot, sa golesc sanul de tot, sia sta provoaca mai multa lactatie, acum mulg pana vad ca nodulii nu mai sunt durerosi...brrr, la ce fel de dr sa merg sa ma pipaie la tsatse sa vaza ce fac cu nodulii?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hopa si noi !!!!am ajuns ieri acasa si ne cerem scuze daca nu am putut intra mai repede dar eu va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si pentru toate vorbele frumoase care mi-au dat putere si mai mare sa imi revin!!!despre nasterea me, cred ca toate stiti cam cum e dupa o cezariana, ma refer la cele care au nascut deja asa, recuperarea e super nasoala, ebia a 4 a zi mi-au scos sonda si m-am ridicat cu greu, repet cu greu din patu, dar a trecut . acu ma mai doare burtica cand ma mut de pe o parte pe alta dar sper ca va trece.aaa si la urinat pe la sf. doare ca naiba!!!bebele e bine, cuminte are icter ca si aproape toti bbei, papa o data la 3 ore uneori chiar si patru completare cand cum!!!mai multe detalii cand o sa pun si niste pozici ca acu nu prea is in stare!!!inca o datamultumim de toate!!!si pentru cele care urmeaza!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Am intrat si noi azi sa vedem ce mai faceti.

Felicitari lenca si biabus pentru piticele voastre. Sa aveti o refacere cat mai usoara si mult laptic, iar bebicii sanatosi, papaciosi si fara colici.

Noi se pare ca am intrat in sfarsit intr-un ritm ...sa dea Domnul. Ca acum avem program de papat o ora(cu intreruperile de rigoare), jucat jumate de ora apoi dormit vreo 2 ore. Se pare ca de ieri a inceput sa manance foarte bine, nu mai sta si molaie doar 5 minute...acum sta minim 15 minute la un san, apoi doarme vreo 10 minute timp in care trage partzuri, se intinde, se rasuceste, face mutritze, apoi se trezeste, ii schimb pampersul(strategia e sa il schimb intre felul 1 si desert,ca atunci il umple). Atunci se trezeste bine, se joaca, chitzaie la vacutze si la ce mai vede pe acolo. Apoi ii e fomica din nou, papa inca 10 minute si adoarme total satisfacut si bustean. Sper sa il tina chestia asta de acum incolo...ca pana acum era teroare,nu stiam ce sa mai fac cu el, cum sa ne facem un program.

cleo78 The BIG KK a fost dementiala...am ras cu puiul meu pe rupte... ne-ai dat idei ce sa facem in caz de urgentza. Si al meu a facut o faza similara, insa el avea body gen kimono, asa ca nu a fost nevoie de masuri asa de drastice
cleo, vroiam sa te intreb, tu nu ii dai san? Ca aveam impresia ca ii dai san...

La mine abia de o saptamana papa numai san. Pana acum am facut combinatie: san sticlutza pana cand mi-a venit si mie laptele mai bine, si sa vad si eu ca pune pe el. Iar de mai bine de o saptamana papa numai san. Ne-am chinuit ceva, ca deja facea mofturi la san, papa putin, adormea imediat si dupa jumate de ora se trezea ca ii e fomica din nou. Vreo 2 zile a durat asta, acum vad ca papa bine si nu mai e agitat de la fomica. Ne mai chinuie colicile, insa nu prea am ce sa ii fac la asta. I le-as lua eu , insa nu am cum.

MissParker si noi anul asta am facut 7 ani de cand ne-am cunoscut. DE fapt Gabitza s-a nascut la exact 7 ani si o saptamana de cand ne-am intalnit prima oara, care la noi corespunde si cu dragoste la prima vedere(nu am crezut niciodata in asa ceva, insa acum ca mi s-a intamplat...cred ca se poate intampla si asa ceva...sincer si acum tremur de emotie la amintirea intalnirii noastre). Iar puiul nostru e un ingeras care sudeaza si mai mult relatia noastra
Hai ca am deviat. Vroiam sa va urez o relatie cat mai fericita si armonioasa pentru alti 1000 de ani. Sa va bucurati de voi si de fructul iubirii voastre de acum incolo. Sa nu cunoasteti amaraciunea si tristetea, iar viatza voastra sa fie o continua sarbatoare.

ancaurn felicitari pentru puiul mic si pentru nasterea usoara. Refacere cat mai usoara si bebic sanatos, papacios si fara
colici.

gabitzam vazut pozici cu Raducu. O dulceatza de copil. Sa iti traiasca. Vroiam sa te intreb: tie nu ti-au facut cu fire resorbabile? Ca mie vad ca nu mi-au scos nici un fir...ba chiar operatia arata doar ca o linie...atat.

Oare la bb2 se poate naste natural daca ai facut o cezariana?? Daca(sau mai degraba cand) o sa mai facem bb2, tare as vrea sa fie natural.

Hai ca m-am intins.
Va pup si va doresc o duminica placuta la toate. Si multa odihna

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by cleo78

cat despre laptele muls, io inca nu l-am refolosit. Incerc sa fol. tot ce e la purtator (ce mulg io e in cantitati industriale...>100ml pe tura..v-am zis io ca sunt Capra de la tsara, gena buna...).
Acum, cand judec la rece, la inceput mulgeam tot, sa golesc sanul de tot, sia sta provoaca mai multa lactatie, acum mulg pana vad ca nodulii nu mai sunt durerosi...brrr, la ce fel de dr sa merg sa ma pipaie la tsatse sa vaza ce fac cu nodulii?

povestea nashterii

la dr ginecolog. pe mine m-a consultat la sani si dupa ce mi-a scos firele si la controlul de 6 saptamani si de fiecare data mi-a spus ca sanii nu sunt goliti si e obligatoriu sa-i golesc.........la inceput ii goleam, acum ii las si eu asa ca oricum dupa ce suge bebe mare lucru nu mai ramane.

fetelor, cred ca imi vine CM.....nu-mi era de loc dor, dimineta am gasit chilotii roz, mi-am pus tampon, vad ca incepe sa devina mai rosu...

Anca, bine ai revenit! Ma bucur ca ai avut o nastere usoara!

Miss P, pai daca vrei sa vina David mai repede, atunci sa scoatem niste , , , ......dar mai pastrez cateva pt cand va veni momentul cu adevarat! asteptam sa ne dai vestea cea mare.

Ah, am uitat sa va spun fetelor, am facut si eu invitatia coperta de revista, dar v-o arat maine ca nu o am in calculatorul asta. cine a vazut-o a cazut pe spate, asa ca ideea e geniala!!!

Laurita, ne vedem pe marti sau miercuri, ce zici? Iti dau sms sau tel ca tre sa ajung in una din zile si la servici la mine sa impart invitatiile si nu stiu inca ziua.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Fetelor am si eu nevoie de ajutor. Am facut herpes la gura. Voi ati patit asa ceva??? Aveti idee daca am voie sa mai alaptez????

Uf sunt disperata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Andrada79

Fetelor am si eu nevoie de ajutor. Am facut herpes la gura. Voi ati patit asa ceva??? Aveti idee daca am voie sa mai alaptez????

Uf sunt disperata!

Pai nu vad de ce nu. Atata timp cat pastrezi igiena foarte bine si nu folosesti aciclovir, cred ca nu ar fi nici o problema.

Ca idee poti utiliza plasture transparent pentru buze, ca sa izolezi zona sa zic asa. Cred ca sunt in comert, stiu ca aici sunt, insa nu stiu daca in Romania sunt.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, sunt si aici plasturi transparenti pentru herpes.
Herpesul este contagios cand e in stadiul de veziucule. Eu zic sa ai grija cum pui mana la gura, pastreaza igiena cat alaptezi.

Fecian, firele interne sunt din cele resorbabile, dar cele externe se pare ca nu, sunt din cele care se scot.
Teoretic, se poate naste natural dupa cezariana, dar in Romania nu prea se baga medicii la asa ceva, cred ca trebuie monitorizat mult mai atent tot procesul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc mult de raspuns! Ideea e ca eu sunt disperata sa nu ii transmit lui! Sa speram ca o sa fie bine ca sincer sunt la pamant cu moralul, poate si din cauza oboselii.Am momente cand plang asa dintr-o data , parca nu ma pot controla! Acum si cu herpesul asta m-am pus iar pe bocit! Parca sunt proasta!

Mergi la inceput