Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
MissParker spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Miss P incearca sa vezi meciul aici: http://video.uefa.com/Video/Live/Competitions/EURO/Country=US/MatchList.html
Te asteptam sa comentezi..
Cami - mami dede mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Cami, saru'mana, o sa incerc!!

Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
mihaser spune:
quote:
Originally posted by cleo78
mai fetelor, sunt mama denaturata.
Am alaptat asta noapte fifitsa, si ca sa fac o pauza sa ii mai dau o runda, o pun in pat. Pe marginea patului nostru. Si ma duc sa deschid geamul... si am pus copilul pe perna, de unde s-a rostogolit, am prins-o cat pe ce sa cada in miinile mele.
UOF!! is dusa.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Joci la pitici fata de mine...Azi i-am cerut o carte cu pinochio lu` cri...ca o tineam pe aia mica pe picioare...si vroiam sa majoc si cu el...si a venit si a aruncat-o direct in capul sora-sii...asta dupa ce aseara plin de entuziasm i-a prins si o palma pe fata...
Eu sunt in pragul depresiei...cum naiba nu pot sa previn astfel de momente de kk...Asta mic nu o face intentionat...ca dupa ne-am jelit toti trei ca prostii si ne-am culcat super tristi!
Felicitari mamicilor Danutza77 si Blue Angel ptr baietei! SA va traiasca!
Getutza felicitari ptr proaspatul crestin! Sunt dragutze pozele!
Va pup!
monik16 spune:
BLUE ANGEL felicitari pentru baietel! Sa-ti traiasca! Sa creasca mare si sanatos, sa fie necolicios (acum apreciez si eu valoarea acestei urari
) si tot ce va doriti voi!
E cam frustrant cand ai un copil mai mic. Te gandesti ca trebuie sa treaca cateva saptamani ca sa ajungi la o greutate pe care altii o au inca de la nastere... Dar important e sa avem copii sanatosi ca recupereaza ei!
Puiul meu cred ca e cam fomista azi. O fi un puseu de crestere? Ca se tot trezeste si vrea mancare...Iar eu incerc sa nu-i dau mai devreme de 2 ore ca sa nu o doara burtica... Azi i-am dat de 2 ori mai devreme...A mancat acum 40 de min si vad ca iar da semne de trezire...Doarme acum cu foehnul dat drumu', daca il opresc se trezeste...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Lorich spune:
Bine ati venit pe lume bebici de Danutza77 si Blue Angel! Sa fiti sanatosi si mamicilor recuperare rapida!
Noi avem zile si nopti grele, suferim la greu cu burtica, azi am cumparat si debridatul ala, nu mai stiu ce sa incerc, ce merge azi, maine nu mai merge, am observat ca-i place la fundicul gol, l-am lasat si asa cand a inceput azi o criza, tati l-a luat in brate, nu va zic fetelor ce s-a intamplat... decat ca toate hainele lui tati, lenjeria de pat, totul e in masina de spalat acum. Si tati nu vrea sa mearga la loto.
Incerc, cat pot sa ma tin tare, dar are un plans de om mare, mai, parca a patit asa o nenorocire, cu oftaturi si o moaca care ma umple de lacrimi.
Eu de mancat aproape ca n-as mai manca nimic, stiu ca nu e bine, da-s speriata rau, ciorba si carne (azi cu paste)...
Hai ca m-am plans destul, sa va intreb si eu ceva :DE unde se ia negatia cu pricina, si la ce foloseste ea? Vreau sa-l pun pe tati sa se ocupe de alocatii, dosare, daca tot mai are timp.
Cleo apropo de tabacit timpanul, mi-a zis tati azi ca nu mai reactionez foarte rau la plansul lui... oi f realizat si eu asa cu tabacitul? Oricum, imi pare rau ca suntem in clubul asta, mai bine eram in celalalt, nu?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
alina_anto spune:
Blue angel Felicitari!!! Sa fiti sanatosi si bebe sa creasca mare si voios!!

Lorich, Monik Fetele scumpe, imi pare rau ca sunteti si voi in clubul mamicilor cu bebei coliciosi... La Sara a avut rezultate foarte bune debridatul si sab simplex concomitent!! Sanatate multa!!
Fetele, am mai pus poze noi cu Sara.
Azi am fost cam trista...am fost iar in vizita la prietena mea care a nascut sambata un baietel si de data asta l-am vazut si pe el..mititelul era conectat la tot felul de aparate si avea atatea fire pe el si manutele intepate peste tot(pt ca s-a nascut prematur)..offf Doamne
Si azi trebuia sa-l decupleze de la aparate si de la masca cu oxigen, dar se pare ca inca nu e asa bine...deci mai sta acolo..Iar mamica lui plange si e trista ca nu-l poate tine in brate.. mi-e asa mila de ei amandoi.. Ma uit acum la Sara si ii multumesc lui Dumnezeu pt minunea de copil pe care-l am. Nici nu mai conteaza ca e plangacioasa, ca are colici sau mici bubite pe fata...imoprtant este ca e perfect sanatoasa!! Este cel mai important lucru !! Toti bebelusii ar trebui sa fie sanatosi si sa nu cunoasca durere..Doloress, Simonix
mamicile curajoase care au trecut prin asta. Aveti tot respectul meu! Pai eu ma vaitam pt o banala durere de burta sau pt alt fleac, dar voi ce sa mai ziceti...
hai ca nu am vrut sa va intristez si pe voi, dar am vrut sa punctez inca o data cat este de important sa ai copilul sanatos. 
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Lorich spune:
Alina draguta cum ii dai ambele? 10-15 pcaturi simplex si o doza de debridat? I le dai inainte sau dupa masa?
La spital alea ii dadeau simplexul dupa masa, de aia intreb
Pupic
Poze Robert
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Alina draguta cum ii dai ambele? 10-15 pcaturi simplex si o doza de debridat? I le dai inainte sau dupa masa?
Pupic
Poze Robert
Lori, eu ii dau sab simplex cate 10 picaturi cu lingurita, inainte de fiecare masa, iar debridatul de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dizolvat in 20 ml apa, inainte de masa (pt ca asa sunt sigura ca-l bea findca ii e foame..)
Succes!!

Alina
alina_anto spune:
a
quote:
Originally posted by Lorich
Pupic
Poze Robert
Debridat ii dau 0,25 dimineata si 0,25 seara.
Alina
Doloress spune:
Alina pupici si incurajari prietenei tale, stiu ce inseamna sa iti vezi puiul atat de mic conectat la aparate in spital! Intr-adevar e greu, plangeam de ma uscam in fiecare zi cand plecam de la el, insa am fost o norocoasa, a stat numai 3 saptamani. Am vazut acolo puiuti de 800 de grame care aveau de stat cate 4 luni acolo, cu manutele vinete de atatea perfuzii, cum li se faceau interventii chirurgicale zilnic, puiuti pe care ii luai in palma si totusi, ca printr-un miracol viata continua sa pulseze in trupusoarele lor minuscule. Plangeau si dadeau din manute ca orice copilas. Of, asa as vrea sa fim capabili toata populatia pamantului sa dam nastere la copii, cred ca nu ar mai exista rau si razboi pe lume, cand vezi cat de fragila si pretioasa e viata asta!
Eu consider data de 19 mai, cand a venit acasa, ca o a doua nastere pentru mine si pentru el, atunci parca am inceput cu adevarat sa traiesc, primele trei saptamani au trecut ca in transa.
De aceea nici nu am insistat prea mult cu sanul, mi-era frica daca nu trage cat trebuie, mai ales ca nu avea destula putere, abia acum incepe sa semene cu un nou-nascut. Daca ma mai si chinuiam si nu lua in greutate cred ca ma dadeam cu capul de pereti. Abia acum de exemplu ii cresc genele, eu credeam ca va ramane mereu fara gene, insa abia acuma au crescut.
Fetelor, a mers treaba cu pernuta calduta pe burtica, a dormit bebe frumos vreo 3 ore, eu mai putin, nu reusesc deloc sa dorm ziua. Acuma am citit ca la prematuri perioada de colici poate dura mai mult de trei luni
, sper ca nu pana la varsta corectata, adica 5 luni...
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
melly23 spune:
buna seara si de la noi!!!in primul rand vreau sa felicit si eu noile mamicute si sa le urez BAFTA MULTA celor ce urmeaza in special lui Miss ca ea e picut mai ingrijorata si nerabdatoare!!!crede-ma draga ajungi tu clipa aia!!!ti se pare o vesnicie dar una doua trece!!!acu ma auzeati si pe mine cu nerabdare si acu iata-ma!!!cu fifitza mea!!!care e scumpa si cuminte!!!mananca si doarme dar binenteles mai are si ea dacurile ei!!!apropo de laptic si san!!!si eu ii dau san cat vrea ea!!!deocamdata nu sta mai mult de 20-30 min!!!si fie laudat cel ce a inventat mameloanele de silicon !!!azi le-am incercat si eu!!!si sunt multumita!!!sper sa fie asa la fiecare supt!!!i-am dat tzitzi la 16 30 si de la 17 tot doarme!!!a stat picut si la soare in geam sa-i treaca icterul!!!apropo!!!m-am muls si eu pana azi cand m-am hotarat sa o las la san cat vrea si mi-a golit sanul!!!!
deci nu l-am mai muls iar astalalt nu l-am muls ca nu era asa teapan!!!iupiiiii !!!!sper sa nu ma mai mulg ca ma termina operatiunea!!!si inca o lauda!!!azi noapte a adormit la 22 30 si pana la 5 dimi a dormit dusa si ea si mamica!!!
no hai ca va pupic

ca ma duc sa pregatesc camera de baita!!!ce bine ca e mama cu mine saptamana asta ca inca ma mai supara operatia!!!aaaaaa si real Laura m-ai intrebat de ce mi-au dat sonda jo abia a 4 a zi! pentru ca ma durea operatia si nu ma putea-am da jos din patuc!!!
si un rand de agitate pentru gravidutele toate 

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008