Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
cleo78 spune:
nici azi nu am dat ochii cu Socrate. Da-mi pe PM id-u tau de YM, sau activeaza-ti PM-ul tu... ca poa asha ne sincronizam. Hai ca mai acusi o sa vina si Iasmina, pui de Inais
Dupa ce mai trece caldura, undeva pe la 5-6, bagam un alaptat si iar o runda de plimbare pe Anton bacalbasha pana la Aparatori si inapoi. Chiar de 2 ori turu asta. Mishcarea de seara,da?
Alysh, super ca ati intrat intr-un ritm. Sa o tineti tot asha..linistiti.
fug sa pap ceva...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
simonacip spune:
Getutza, frumusele pozicile, mi-au placut.
Iulia, nici lui Matei nu-i place calciul, si noua ni l-a recomandat dr tot cu baby drink, dar asa chiar nu-l ia, asa ca-l cam ia cu forta, cip il tine culcat si eu ii dau in mai multe transe 1/2 de foila...Asta e, trebuie luat. Sab simplexul e dulce acrisor, cred ca partea de acrisor nu le place...si MAtei se strimba, i-am dat si eu de citeva ori...
Oof, fetelor, ne-au ramas toate hainutele mici, sunt unele de vara cu care nu am apucat sa-l imbrac, daca a fost si vremea asta intoarsa pe dos, si vintul asta care ma dispera ...
Abia astept sa mergem sapt viitoare la vaccin sa-l cintarim si masuram, cred ca are vreo 6 kile, asa-l simt eu...Seamana lui frat-su care la 3 luni isi dublase greutatea de la nastere si avea 8 kg...Va dati seama ca(,) copiii astia NU AU CUM sa se invete in brate..
Azi tre sa merg sa-l iau si pe David de la cresa, pt ca ai mei nu-s nici unul acasa...Sa vedem cum m-oi descurca cu MAtei in brate (pt ca las carutul la scara) si cu imbracat de david si iesit mai repede din cresa...uuoof, bine ca gradinita unde va merge din toamna e chiar linga blocul meu. Dormitorul si bucataria imi dau in curtea gradinitei..

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:

Blue Angel

Felicitari si toate cele bune!!!
Sa-ti traiasca
Codrin Octavian, sa fie sanatos, papacios si necolicos!!
Se inmultesc baieteii, asa va vreau!!
Vai, am vazut poze de la primul botez al odiseei noastre, de la Bogdanelul Getutzei!! Ce ingeras scump si ce costum dulce i-ai pus! Si tu, Getutza, radiai total
Mi s-a inseninat de tot ziua!!!
Alysh, saru’mana inca o data, esti o scumpa!!! Mai trebuie sa-mi instalez eu acum niste fonturi, ca altfel in Word docomentu’ arata cu totul altfel… Acum ma descurc, tocmai mi-am mai luat mai multe fonturi de pe net si sa vad cum le pun si in Powerpoint-ul meu... Cand sunt gata, trimit si eu versiunea mea pe contul comun, poate se mai inspira cineva... Eu din pacate nu am inca poze cu bebe, asa ca am lasat spatiu gol...
Am terminat si eu in sfarsit de aranjat patutul lui bebe (nu voiam sa se adune praful), acum e totul pregatit pentru maiestatea sa. Acum vreo ora a venit Mutti de la plimbare cu bicicleta si mi-a zis ca a vazut ... o barza pe camp!!!! Am rezervat-o deja, sa nu va faceti sperante, ca oricum nu stie decat germana
Asa ca bagam tare 

Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Reallaura spune:
Alysh, sigur ne vedem, sun f nerabdatoare. te sun diseara daca nu poti raspunde ca esti cu bb, dai beep cand poti.puuup
Getutza, super pozele la botez.. ai fost f frumoasa si Bogdanel o dulceata!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Doloress spune:
Iulia
ma primesti si pe mine in club? Si eu am avut o noapte de cosmar, Patrick nu a dormit toata noaptea, cu mici intreruperi, pe burta mea, sau pe o parte cu burta lui lipita de a mea. Si eu i-am dat Baby drink ieri si tot am impresia ca numai cand ii dau ceai incepe sa faca asa urat. In legatura cu ce ti-a zis doctorul, mi se pare sa stii o mare prostie, poate si celelalte fete vor confirma, eu stiam (ca si tine) ca laptele de mama tine si de foame si de sete, nu exista sa se deshidrateze de la laptele de mama, daca mananca suficient, Aici mi-au zis sa nu ii dau nici un fel de ceai sau apa pana la 6 luni, laptele e bun pentru tot si asa scrie si in cartile mele.
Eu ii tot dau Baby drink ca ma preseaza maica-mea, ea mi l-a adus, desi nu i-am cerut
dar de azi nu ii mai dau deloc. Plus Bonisan ii dau cred de doua saptamani de cand a venit ea si nici un rezultat.
Mai am un remediu de incercat, o pernuta pe care o pun in microunde si apoi pe burtica lui bebe, sa vad daca da rezultate, practic e acelasi sistem ca scutecul de finet cald, numai ca sta mai multa vreme cald.
Oricum, trebuie sa luam exemplu de la mamicile cu experienta, adica Anca sa nu ne agitam si sa fim calme, sa asteptam sa treaca pentru ca nu e alta solutie. Numai ca mi se rupe inima cand il vad cum sufera mititelul!
Getutasuper-faine poze, pare ca v-ati distrat tare frumos la botez. Cel mic e simpatic foc in costumas!
Alysh am vazut invitatia, super! Imi pare bine ca v-am dat o idee buna de invitatie, si mie mi s-a parut tare originala. Eu nu reusesc sa il prind intr-o poza cu ochii deschisi, v-am zis ca doarme non-stop. Sau mai nou, plange non-stop.
Cred ca trece botezul si eu tot nu mai dau invitatiile la facut...
va las, poate dorm si eu putin ca a reusit si bebe sa adoarma,
HAI ROMANIA!!!!
Bagam o
si pentru echipa nationala!
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
Doloress spune:
Cleo trebuie de acuma sa avem grija cu bebe, pe unde il punem , si eu l-am pus pe o perna pe canapea si m-am trezit ca a cazut bebe pe canapea de pe perna, cu fata in jos, am crezut ca mi-a stat inima! Dar daca il puneam invers, cadea cred direct jos, nici nu vreau sa imi imaginez. Eu zic ca e mic, dar incepe sa se ridice, sa se intoarca, sa se fatzaie de colo-colo.
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
socrate spune:
Cleo a venit si sora-mea de azi, cred ca scoatem un nas si noi dar nu sunt sigura, ca sufla vantul foarte tare. Eu nu stiu cum sa imi activez PM eu stiu ca e activat...incerc sa iti dau yahoo mess, apare si pe profilul meu daca poti sa te uiti.
Noemi,
MissParker spune:
Mai fetele, eu ce fac diseara, ca nemtii dau doar meciul broscarilor cu macaronarii??? 
Unde ii vad si eu pe romani, ca noi nu avem antena-satelit si pe internet vad ca nu-mi merge nimic!!! A mai incercat si Bogdan aseara, dar nu reusim de nici o culoare... Ma oftic crunt... Si eu care ziceam ca Daviducul asteapta sa-i vada pe romani, insa abia aseara mi-a beculit ca nici nu avem unde sa-i vedem...
Poate tocmai asta le va purta noroc, da Doamne 
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Magnetism79 spune:
Fetelor acu sunt bine , MISS mi-a trecut raul de aseara , cert e ca ma ia doar seara si dim un pic in rest in timpul zilei nu am nik.........
De-abia stept ziua de joi sa vedem ce zice doct.Fetelor uite ca eu nu mai am scurgeri si nimic DAR, dupa ce fac pipi sau cand mai fac efort mi se uda chiloteii asa cateva pic, o fi lichid?Am pus nasucul acolo si nu are miros de detergent asa cum ar trebui sa aibe lichidul cand mai exista scapari.Aaaaaaaaaaaaaaaaa si apropos de asta poti avea scapari de lichid sau e musai sa curga tot odata, sa te uzi asa ca si cand ai face pipi pe tine?
De obicei dupa ce fac efort bibi asta al meu cred ca se joaca cu vezica mea ca v-am spus , imi curg cateva picaturi dar n u stiu daca e urina sau lichid.
Offffffffffffffff nu mai am rabdare si cred ca dopul ala ori la mine nu e ori mama masii ca m-am cam plictisit.
Tati zice ca sa mai astepte pana Duminica, la Naiba, vorba lui Mircea Solcan

, fie ce o fi Gemeni, Rac, orice numai sa vina odata ca nu mai pot.
Ma duc sa bag un somn ca sunt treaza de la 5 dim, azi tot zi adm a fost la mine, lungesc boala cum se zice, adica imi fac de lucru sa treaca timpul.
Tati nu mai vrea
, zice ca ii e mila de copil sa nu il streseza.
GETUTA esti o frumoasa si te prinfde bin emovul, UN BOTEZ REUSIT SI UN URSULET DE PLUS(Bogdaniciul tau),m ffff frumos si vesel
Pupici
Lavi+39 cu Bogdanici Pogonici
CamiM spune:
Miss P incearca sa vezi meciul aici: http://video.uefa.com/Video/Live/Competitions/EURO/Country=US/MatchList.html
Te asteptam sa comentezi.. ![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008