Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
Alysh spune:
Buna fetelor,
Eu nu prea scriu ca nu am noutati: Vladut e cuminte, doarme, zambeste cu gura pana la urechi din ce in ce mai des, n-avem pb decat doi muci mari pe care i-am scos cu un bat de urechi ca tare mi-e urat de batista aia a bebelusului si cam atat. Il ador si-i multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat un bebe asa cuminte. Sper sa nu fie prea cuminte cand e mic si prea nabadaios cand s-o face mai mare.
Miss, trimit acum invitatia pe mail comun
Laurica, ne vedm maine, da?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
simonacip spune:
oof sis, ce te mai chinuiesti si tu...n-are nimic bb, dar pentru linistea ta merita...intreaba si de cojitele de pe cap, ca acu in soare mi s-au parut mnult mai multe si mai urite.I-am luat unguent salicilic si sampon mustela, schimbam un pic, ce sa facem...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Alysh, bestiala invitatia!!! Transmite-i complimente
sotului tau, e un artist!! Numai ca nu e in Word, e in .pdf si n-o pot prelucra
O ai si in Word? Saru'mana anticipat si scuze pt. stres!
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
BLUE ANGEL spune:
Salutare gravidutze , mamici si bebici !!!
Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista ...am nascut pe 12 .06.2008 , mai devreme cu o saptamana decat era programata cezariana , deoarece mi s-au rupt membranele ..pe bb il cheama Codrin Octavian si a avut la nastere 2600 g si 47 cm .
Suntem acasa si ne chinuim cu starile de somnolenta cauzate de icter ...cu lactatia , etc ...
acum ii dau si supliment ptr prematuri ..deoarece a scazut in greutate la 2450 g cand am iesit din maternitate ...si incercam sa recuperam ... offfff ,
o sa incerc sa citesc si din urma ...
va pup si va doresc multa sanatate ..
ma duc sa-l trezesc pe pitic sa pape ...
Simona , mami de Luca si Codrin
Getutza81 spune:
Buna fetele !!!
Am apuca sa citesc si eu dinurma, mersi fetele pt urarile de bine si sa ne distram la botez !! a fost frumos, a trecut, am avut emotii !!! si pozele vin abea pe sf sapt :((((. dar am cateva sa va arat,m sa va faceti o idee !! Bebe a fost toata noaptea cuminte si cu ochii benoclati, purtat din brate in brate, caw lam tinut jos langa noi ... in prima parte a zilei a fost tare agitat, la biserica a plans, cand la udat pe capsor a tacut, apoi iar a plans,... a fost botezat cu un pui de tigan,. va fi norocos, si nu o sa fie mula ca a plans la biserica, o sa isi spuna pctul de vedere tot timpul....puiul lui mama scump !! si sa nu va spun ca a fost atat de frumos cu costumasul ce i lkam luat !!!!!!!!!!!!!!! un dulce, imi venea sal mananc !!! si cat a fost purtat in brate, iau rupt si costumasul, animalele !!!
poze incepand de aici
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Pozele sunt la privat ac, trebuie sa va logati sa le vedeti... pupici fetelor...
Felicitari mamicilor care au nascut, sa aveti bebei sanatosi si fara colici, iar voi sa va refaceti rapid !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Alysh spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Alysh, bestiala invitatia!!! Transmite-i complimentesotului tau, e un artist!! Numai ca nu e in Word, e in .pdf si n-o pot prelucra
O ai si in Word? Saru'mana anticipat si scuze pt. stres!
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
o am
in 10 min sa termin de alaptat
pup
Alina cu iubirea noastra, Vlad
GATA, AM TRIMIS-O IN WORD!!!!
iulia83 spune:
am avut colici azi noapte! i-am dat pe zi baby drink d-ala si mi-a facut fata colicei. n-am dormit toata noapte. saracuta, nu plange, dar se foieste si se screme si se chinuie si da din picioruse si nu pot dormi. dar pana la plans nu cred ca mai e mult
am inceput de azi cu vit C si 5 ml calciu(abia am pacalit-o sa ia calciul ala gretzos), pun vigantol si juma de lingurita de gripe water zilnic...am un pomelnic intreg, numai ca, de ieri de cand i-am dat toate blestematiile astea, mi-a facut fata colici...baby water my ass..cik pt colici..de unde. sunt asa de ofticata...acum am reusit sa dorm putin ca eram cheauna. sa vad daca apuc sa citesc ceva ca da semne de trezire..macar ma lasa sa dorm ![]()
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Buna fetele !!!
Am apuca sa citesc si eu dinurma, mersi fetele pt urarile de bine si sa ne distram la botez !! a fost frumos, a trecut, am avut emotii !!! si pozele vin abea pe sf sapt :((((. dar am cateva sa va arat,m sa va faceti o idee !! Bebe a fost toata noaptea cuminte si cu ochii benoclati, purtat din brate in brate, caw lam tinut jos langa noi ... in prima parte a zilei a fost tare agitat, la biserica a plans, cand la udat pe capsor a tacut, apoi iar a plans,... a fost botezat cu un pui de tigan,. va fi norocos, si nu o sa fie mula ca a plans la biserica, o sa isi spuna pctul de vedere tot timpul....puiul lui mama scump !! si sa nu va spun ca a fost atat de frumos cu costumasul ce i lkam luat !!!!!!!!!!!!!!! un dulce, imi venea sal mananc !!! si cat a fost purtat in brate, iau rupt si costumasul, animalele !!!
poze incepand de aici
===============
Getamami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
getutsa, sa va fie de bine botezul, sa fiti cumintsi, si sanatoshi, si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.
P.S. Pozele sunt superbe. Si tu mamico, si puiul tau aratati f. bine. Si daca nu am sti ca ai nascut... nu ne-am da seama!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
am avut colici azi noapte! i-am dat pe zi baby drink d-ala si mi-a facut fata colicei. n-am dormit toata noapte. saracuta, nu plange, dar se foieste si se screme si se chinuie si da din picioruse si nu pot dormi. dar pana la plans nu cred ca mai e multam inceput de azi cu vit C si 5 ml calciu(abia am pacalit-o sa ia calciul ala gretzos), pun vigantol si juma de lingurita de gripe water zilnic...am un pomelnic intreg, numai ca, de ieri de cand i-am dat toate blestematiile astea, mi-a facut fata colici...baby water my ass..cik pt colici..de unde. sunt asa de ofticata...acum am reusit sa dorm putin ca eram cheauna. sa vad daca apuc sa citesc ceva ca da semne de trezire..macar ma lasa sa dorm
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana![]()
brrr..urat moment. Sa stii ca tot ce se ia contra colicilor nu isi fac efectul instant, mai dureaza 1-2 zile. Asha ca persevereaza. Dupa inca 2-3 zile...daca nu merge..suna dr.
Cat despre calciul gretos, noua nu ne-a dat. Dar noi suntem pe dos, vigantolu- uleios il ia! Sab simplexu, care e dulce, scoate limba
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii