Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor, sunt mama denaturata.
Am alaptat asta noapte fifitsa, si ca sa fac o pauza sa ii mai dau o runda, o pun in pat. Pe marginea patului nostru. Si ma duc sa deschid geamul... si am pus copilul pe perna, de unde s-a rostogolit, am prins-o cat pe ce sa cada in miinile mele.
UOF!! is dusa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cleo78

mai fetelor, sunt mama denaturata.
Am alaptat asta noapte fifitsa, si ca sa fac o pauza sa ii mai dau o runda, o pun in pat. Pe marginea patului nostru. Si ma duc sa deschid geamul... si am pus copilul pe perna, de unde s-a rostogolit, am prins-o cat pe ce sa cada in miinile mele.
UOF!! is dusa.

povestea nashterii

D-aia ma feresc de patul nostru - desi are 1,80x 2,20..
trebuie avut grija mare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

noi avem 2 x 2.20, pat de uriashi. Si deobicei o puneam in mijlocul patului, nu stiu ce o fo in capul meu asta noapte. Cred ca nimik

Gata. Ieshim afara. Venim in 2-3 ore...daca e cuminte si nu plange.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragutzelor.
Cleo, ai grija, eu mi-am promis ca Matei n-o sa-mi mai cada din patul mare cum mi-a cazut Dav de citeva ori bune...Sa vedem si cum voi face treaba asta. Matei sta insa si in patutul lui spre deosebire de david care nici sa nu simta sub el patut de bb...

Doloress, oof imi pare rau de colicii vosstri, dar lasa ca trec ei, se face baiatul mare...La noi primula fost in we care a trecut. A fost ok, parca mai strimt, cred ca dr asta m-a si facut virgina la loc, nu s-a putut abtine..

Alina, Cleo, si voi cu colicii. Eu am inceput de vreo 2 sapt sa pap de toate. Nici o schimbare in rau la bb...
Cleo, lamiie ai voie, mie dr cind mi-a spus sa tin regim a zis salata acrita cu lamiie...Bors n-ar fi insa voie...Asta pt cine chiar vrea sa tina regimul

Fetele din Dr Tab, nu punem si noi de-o intilneala, haaa?elenuca, Andora (n-avem nici un semn de la ea, stim noi de ce..)

Ahh, mi-am luat costumatie de botez, mi se pare ca ma face grasuna, o sa-l pun pe barbate-miu sa-mi faca niste poze azi...as vrea sa mai dau jos vreo 4 kg macar..in 3 sapt...as putea dc m-as ambitiona...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!

Multumesc Ylari si Laura pentru raspunsuri! Si eu cred ca nu ii ajunge de la sin - de fapt oricum el suge la fiecare sin maxim 15 minute - probabil ca dupa asta jetul scade in intensitate (oricum si eu simt ca sinul devine foarte moale) si el e frustrat, asa ca tot cu bibe il potolesc - uneori nici nu mai vrea sa serveasca sinul nr. 2 asa ca trebuie sa ma mulg si ii dau laptele la masa urmatoare...
L-am cintarit ei eu si a luat cam 1 kg in greutate de cind am venit acasa - eu zic ca e bine, sa vedem ce va zice si pediatra. Pe de alta parte - Laura tu zici ca al tau mai bea 120 ml dupa sin?? Mie mi se pare tare mult - ai facut proba suptului - cam cit suge de la tine de la sin?

Vad ca vorbeati de slabit - eu mai am acum 10 kg de dat jos din cele 24 adunate in sarcina - sunt destul de multumita, nici nu ma asteptam ca dupa o luna sa ramin doar cu atitea, dar am o presimtire ca astea vor fi cel mai greu de dat jos...

Ma duc sa-i dau si eu sa pape ariciului si sa iesim dupa asta afara!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata la cana zilnica de ! Ce mai faceti voi, fetelor dragelor? Noi aseara ne-am uitat la meciul de paparude dintre nemti si austrieci, am avut senzatia ca joaca baietii de mingi ai olandezilor Pai daca nemtii vor sa treaca in sferturi de portughezi cu prestatia de aseara, atunci nu pot spune decat gute Nacht cand va cadea capacul sicriului

Am prestat si aseara la greu , dar inca nu vad nici un rezultat (in afara faptului ca dupa aceea Daviducul m-a boxat in stomac de m-a zapacit)… Of, si zodia Gemenilor se apropie amenintator de sfarsit, mai sunt 5 zile… Ce ma fac? Ca Bogdan s-a speriat cand i-am zis ca trebuie sa presteze zilnic, a zis ca dupa ce l-am pus la regim drastic in ultimele 2 luni, acum il dau iar peste cap… Mai mananc gris cu lapte si scortisoara, o sa mai fac si o baie fierbinte diseara… iar de joi incolo ma gandesc si la ulei de ricin, zau!

Eu am dormit binisor, doar ca ma dor soldurile mai tare noaptea de cand s-a facut mai racoare, ca ma incalzesc rau sub patura, dar in schimb raportez picioare dezumflate la dimensiunile vechi – si Doamne, tare bine e De maine se face iar ceva mai cald, dar oricum sper sa nu mai apuc arsita aia mare pana se decide domnul Daviduce sa-si paraseasca vizuina Am visat multe si amestecate, dar parca eram si pe forum la un moment dat… iar dimineata, inainte sa ma dau jos din pat, am simtit asa vag un fel de ceva care semana a contractie, dar nu s-a repetat…

danutza77 - Felicitari si sa-ti traiasca puiul Andrei Catalin!!!!

Abia asteptam detalii! Asa, fetelor, sa mai vina baietei, ca prea conduc detasat fetele!

Alysh, ai fi o comoara daca ai trimite invitatia in format Word pe mailul comun, poate ma inspir si eu putin din ea In schimb va pot spune ca am facut si eu una in Powerpoint, usor asemanatoare (inspirata dupa o invitatie gasita pe un site nemtesc), dar mai am s-o prelucrez si s-o mai completez putin si apoi o pun si eu pe contul comun…

Of, fetelor, ce va invidiez ca va puteti intalni deja cu bebeii la aer curat, prin parcuri… Ar trebui sa ne facem niste ecusoane speciale, ceva care sa ne identifice cu DC-ul, o insigna cu o ratusca, in felul asta va veti recunoaste si voi intre voi prin Bucuresti… Chiar ii spuneam lui Bogdan ca eu din pacate am mai ramas cu vreo 5 prietene mari si late prin Romania, dar in schimb m-ar tenta sa vin odata in Bucuresti numai ca sa ma intalnesc cu voi, dragele mele colege de odisee Si poate chiar am s-o fac candva in urmatorii doi ani, daca tot voi sta acasa…

Lavi, asa stiam si eu, ca greata si starile de voma in finalul sarcinii prevestesc nasterea! Cum iti mai e acum? Ceva semne?

Doloress, ce ma bucur cand ne mai vizitezi! Eu zic ca la Patrick totul merge putin mai incetisor, dar oricum el recupereaza la greu, asa ca nu intra in panica! Iti doresc la cat mai multe big KK-uri ale lui Patrick, intr-adevar cred ca numai mamicile pot intelege importanta lor de-a dreptul magica pentru linistea sufleteasca… Of, Doamne, oare la noi cum o fi?

Cleo, of, mare bafta ai avut ca ai prins-o pe fifitsa la timp sa nu cada din pat! Lasa ca-ti prinde bine lectia asta, cred ca te-ai speriat cat sa-ti ajunga pe doi ani! Acu’ sa ai grija ca de sfintele moaste!

leeloo, wow, cat ai slabit deja, felicitari!! Hai ca atunci imi fac si eu sperante (am pus in total 16 si aveam inainte de sarcina cam 6 in plus), ca altfel imi pun streangul de frustrare cand le aud pe fetele astea ca mai au de dat jos 2 kile ca sa ajunga mai slabe ca inainte de sarcina

andora, tu ori ai nascut deja, ori nu te mai dai jos din pat din cauza de ca sa provoci nasterea! Dar eu sper sa fie prima varianta Hai, da-ne un semn!!

Hai sa bag si niste pentru Lavi, buburuzii, lcazangiu si evident si pentru mine!

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Andreap, Nicole1980, Danutza77 felicitari mamicilor! Sa va refaceti repede si sa aveti parte de bebei sanatosi!

Si trebuie sa va multumesc inca o data pt incurajarile din perioada in care am nascut. Le-am citit pe toate. Sunteti de milioane, toate.

MissParker sa stii ca degeaba ameninti cu inducerea. Am eu un exemplu pedepsit cu asa ceva si tot degeaba

Anaxena eu am nascut cu inducere si a fost super ok. Singura chestie e ca durerile nu vin treptat, de la abia sesizabile la mai mari, ci incep de undeva de la jumatatea scalei. Deci doare un picut mai tare de la bun inceput. Dar si travaliul e mai putin de jumatati din timpul unui travaliu normal. Mie nu-mi pare rau.

Cleo sa stii ca si eu am sanii tot cat casca de miner si-mi curg intr-una. Eu am gasit solutia. Port o bustiera peste sanii imbracati in pampersuri. Si sa stii ca si Dragos se satura in 10 minute de supt la san.Si la fel facea si Cezara. Asta pentru ca vine laptele foarte usor si mult , prin mai multe canale decat la alte mamici. De aici diferentele de timpi de alaptare intre copii. Cel putin asa mi-a explicat dr.

Si noi avem deja colici de aseara. Culmea e ca nu ma mai agit in timpul crizelor, asa cum faceam la Cezara si cum povestiti voi ca faceti acum. Stiu ca nu pot face nimic, decat sa astept sa treaca de la sine. Asa ca il iau in brate si ii schimb des pozitia (pe burta pe mana mea, la verticala sprijinit de umar, sau il mai tin strans in brate, oarecum ghemuit, cam ca la alaptat, dar mai strans), satu calma, ma plimb si astept sa treaca.

Fetelor, a schimbat cineva parola de la contul comun de poze de pe picassa? Am incercat sa pun poze, dar nu ma pot loga. Imi spune ca parola nu se potriveste cu adresa de mail. Eventual, imi mai poate cineva trimite parola inca o data pe PM? Va rog.

Poze
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Neata dragutzelor.
Cleo, ai grija, eu mi-am promis ca Matei n-o sa-mi mai cada din patul mare cum mi-a cazut Dav de citeva ori bune...Sa vedem si cum voi face treaba asta. Matei sta insa si in patutul lui spre deosebire de david care nici sa nu simta sub el patut de bb...

Doloress, oof imi pare rau de colicii vosstri, dar lasa ca trec ei, se face baiatul mare...La noi primula fost in we care a trecut. A fost ok, parca mai strimt, cred ca dr asta m-a si facut virgina la loc, nu s-a putut abtine..

Alina, Cleo, si voi cu colicii. Eu am inceput de vreo 2 sapt sa pap de toate. Nici o schimbare in rau la bb...
Cleo, lamiie ai voie, mie dr cind mi-a spus sa tin regim a zis salata acrita cu lamiie...Bors n-ar fi insa voie...Asta pt cine chiar vrea sa tina regimul

Fetele din Dr Tab, nu punem si noi de-o intilneala, haaa?elenuca, Andora (n-avem nici un semn de la ea, stim noi de ce..)

Ahh, mi-am luat costumatie de botez, mi se pare ca ma face grasuna, o sa-l pun pe barbate-miu sa-mi faca niste poze azi...as vrea sa mai dau jos vreo 4 kg macar..in 3 sapt...as putea dc m-as ambitiona...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

brrr, si io saream lamiia si bagam bors . Si sa stii ca a fo tare nasol cand la ultima runda de bors..acu ca ma gandesc mai bine.

Asta e, nu mai mananc cu bors, si dupa ce se vor linishti apele, bag lamiie.

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancaurn

Andreap, Nicole1980, Danutza77 felicitari mamicilor! Sa va refaceti repede si sa aveti parte de bebei sanatosi!

Si trebuie sa va multumesc inca o data pt incurajarile din perioada in care am nascut. Le-am citit pe toate. Sunteti de milioane, toate.

MissParker sa stii ca degeaba ameninti cu inducerea. Am eu un exemplu pedepsit cu asa ceva si tot degeaba

Anaxena eu am nascut cu inducere si a fost super ok. Singura chestie e ca durerile nu vin treptat, de la abia sesizabile la mai mari, ci incep de undeva de la jumatatea scalei. Deci doare un picut mai tare de la bun inceput. Dar si travaliul e mai putin de jumatati din timpul unui travaliu normal. Mie nu-mi pare rau.

Cleo sa stii ca si eu am sanii tot cat casca de miner si-mi curg intr-una. Eu am gasit solutia. Port o bustiera peste sanii imbracati in pampersuri. Si sa stii ca si Dragos se satura in 10 minute de supt la san.Si la fel facea si Cezara. Asta pentru ca vine laptele foarte usor si mult , prin mai multe canale decat la alte mamici. De aici diferentele de timpi de alaptare intre copii. Cel putin asa mi-a explicat dr.

Si noi avem deja colici de aseara. Culmea e ca nu ma mai agit in timpul crizelor, asa cum faceam la Cezara si cum povestiti voi ca faceti acum. Stiu ca nu pot face nimic, decat sa astept sa treaca de la sine. Asa ca il iau in brate si ii schimb des pozitia (pe burta pe mana mea, la verticala sprijinit de umar, sau il mai tin strans in brate, oarecum ghemuit, cam ca la alaptat, dar mai strans), satu calma, ma plimb si astept sa treaca.

Fetelor, a schimbat cineva parola de la contul comun de poze de pe picassa? Am incercat sa pun poze, dar nu ma pot loga. Imi spune ca parola nu se potriveste cu adresa de mail. Eventual, imi mai poate cineva trimite parola inca o data pe PM? Va rog.

Poze
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

ancaurn, confirm cu laptele...daca bebe scapa sanul, vad cum tsashneste jet prin 2 pori, si vreo 2 picura. Ce mai, cleo=robinet. Cleo!=suzeta .
si io fac la fel la colici...culmea, il pun pe burtica in pat langa mine, si se simte mai bine. Dar sa cu piciorushele stranse. Si trage partsuri la shimbare de pozitie....trage si cand schimb de pampers si ii ridixc fundu sus, etc. Beshinoasa lui mama

cu nashterea indusa, si la mine cand mi-a pus perfuzie au luat-o razna durerile. Dar au trecut repede...perfuzia mi-a pus-o la 10, la 11 35 am nascut. Acum, privind la rece, cred ca e mai bine sa scapi in 2 ore, decat sa ashteeepti 4-5 ore. Asha nici moashele nu se plictisesc, nici dr nu pleaca, nici tu nu iti dai toata henergia acolo. Asha ca... uite ceva avantaje la nasherea indusa.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit de afara. Caldura mare. Azi la 18:00 am facut programare la un dr pediatru orl-ist la Medicover. Sa-mi spuna el ca Mircea e ok. Ca eu nu mai rezist!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput