Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Magnetism79 spune:
Fetelor IMI E RAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, MI-E GREATA SI IMI VINE SA VOMIT SI APA CARE O BEAU, ASTA SE INTAMPLA DE 2 ZILE SI MAI ALES SEARA, NU AM PATIT ASA CEVA TOATA SARCINA, OI FI PE SFARSITE , A MAI PATIT VREUNA DINTRE VOI ASA CEVA LA FINAL SAU SUNT SINGURA.Simt cum mi se inclesteaza falcile si imi vine sa vomit.
Scuze nu mai pot sa scriu se invarte casa cu mine
Va pup ma bag in pat poate imi mai trece
Pupici
Lavi+39 cu Bogdanici Pogonici
Doloress spune:
Magnetism am inteles ca si greata poate fi un semn de apropiere a nasterii, parca Andree27 avea greturi. Bagam 

pentru tine, ca si pentru fetele care au mai ramas, Miss buburuzii lcazangiu, hai liberare (copyright Miss)! Tare ma emotioneaza cand va citesc, caci acum trebuia si eu sa nasc, am inca calendarele toate marcate cu cifra 39 peste tot. Si cand colo acusi facem 2 luni. Merg prin magazine si toata lumea se mira ce copilas mic, cum ies asa mic cu el, si toti ma intreaba, are o saptamna, doua nu?
Mie deja mi se pare ditamai copiloiul la 3.700 cat are cand stiu cum a fost!
In rest va tot citesc insa nu prea am timp de scris. Acuma doua nopti am intrat si eu in clubul fetelor care plang langa bebei, a avut o criza bietul Patrick ca m-a dat gata
Are si el colici, plus ca e in continuare constipat, la 3-4 zile face. Oare e Ok sa ii tot dau supozitoare cu glicerina? Am inteles ca s-ar invata si ar iesi numai asa, deci nu prea sunt indicate. Sucul de prune recomandat de doctor sa il bea el, ca eu lui Patrick nu ii mai dau, a facut tare urat de la el, a vomat tot si s-a zvarcolit, mi se pare cam devreme sa introduc un aliment ca sucul de prune. Oricum aici imi zic ca e OK si daca face o data la 7 zile. Eu nu m-as ambala insa il vad cat e de chinuit cand nu face si ce bine e dupa ce da un big KK (copyright Cleo). Al meu inca nu face pana in gat, si doua bulinute amarate cand scoate e OK. Hehe, vorba lui Jackie numai mamicile inteleg importanta unui kk pentru linistea familiei.
In legatura cu regimul, Alina_anto eu mananc orice in afara de varza, fasole, mazare si brocoli. In rest de la ciocolata la sarmale si de la bere la capsuni. Si asta din prima zi. NU vad nici o diferenta intre zilele cand ma abtin si zilele cand dau iama in toate. Problema e, cum zicea si Cleo, ca ma cam ingras ![]()
In rest ma tot mulg si ii mai dau si formula ca normal ca nu am destul.Acuma mananca si 120 la o masa si eu mulg maxim 50-60, am inteles ca daca numai mulgi cam stagneaza productia, bebe stimuleaza sanul sa produca mai mult, pe cand pompa trage mereu cu aceeasi intensitate. Pe de o parte sunt cam dezamagita, pe de alta parte, cand vad la unele din voi problemele cu suptul, parca imi zic ca e mai bine asa.
Fetele care ati nascut natural si ati avut epiziotomie, cum a mers cu
prima data dupa nastere? Eu am de acuma 6-7 saptamani, tare as mai sari pe tati, aseara chiar l-am invitat insa avea o migrena, el poate sta si 2 ani fara cred. Am ras de am paralizat, eu ii zic haidem asa si pe dincolo, si el, nu ca am o migrena! Eu v-am zis ca noi suntem fix invers. El nu e asa ahtiat. Eu sunt aia mai doritoare.
Pe el il inhiba si mama soacra in camera de langa, desi cand eram adolescenti la mama acasa, nu prea il inhiba... 
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
cleo78 spune:
helow, dolores, si bun revenit.
Pai da, 3700 inseamna aproape 2 kile de la nashtere, deci e ceva!! Dar oamenii nu stiu asta, prin ce ai trrecut... ei, popti sa zici ca ei, si gata. Nu te pierde in egzplicatii ca nu are rost.
Cat despre lapte+ bibe, ai mai incercat sa pui pe bebe la san?
Ma gandesc ca cand va trece de 4 kile va avea mai multa fortsa sa traga. Pe de alta parte, si asha e bine.
Cu caca, asha o fi organismul lui. In ro se mai dau tot felu de smacuri de farmacie; daca nu il chinuie si nu il agita rau faptul ca face rar.. zic ca sa nu il agiti si tu. Pune si tu un supozitor daca il vezi f. chinuit si daca iti dai seama ca dupa aia se linisteste... zic ca mai incolo, cand i se regleaza digestia si cand o sa pape si mai mult, nu o sa mai ai problema asta.
despre alimentele care le mananci, zic ca e ok. Io nu mananc cioco, ca mi-e si asha ca sta cu ochii bolditi
(tati ma acuza ca ii dau la piept cafea, fara laptik...), nu prajit, si fug de alea alergene si de alea care si pe mine ma baloneaza. Acum ma gandesc ca ar fi bine sa exclud un pic fainioasele, ca o sa ma ingrash... si nu de alta, dar macar sa arat ceva mai bine la botez, nu sa mai intru in hainele de altadata..... Ar fi pacat, a venit vara, au ieshit fructe, salate...
Aduci in discutier si
-ul. Brr...oare cum o fi? Si io visez...dar pe mine inca ma jeneaza epiziotomia. Nu ma doare, doar simt ca acolo ma tine ceva. De..am avut un copil mai mare...
magnetism, greatsa poa sa fie si de la ceva ansol mancat, dar si de la schimbarile hormonale... cese schimba la tine? a?
alina_anto, vb de poftit la chestii interzise... io ani de zile am fo ierbivora. Acum si micii din piatsa ma fac sa salivez
. Tentatia fructului oprit...ca tocatura aia nu e cel mai comestibil lucru ... Mai ai 2 kile de slabit de dinainte de sarcina????? 

mai enerveaza ne
. Nu mai e NIMENI aici cu asha necesar de dat jos. Nu bagam ce aveam surplus de dinainte...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Doloress spune:
Merci Cleo de raspunsuri!
Am incercat sa il pun la san, trage la inceput, insa dupa vre 5 minute se enerveaza si incepe sa planga, ca vrea biberon, acuma si eu il mai pun exact cand cere de mancare, deci e si vina mea pe de o parte, nu insist suficient. ![]()
De mancat ciocolata vad ca nu il agita, al meu doarme incontinuu, sa zic asa cred ca 2-3 ore legate sta treaz pe zi. Oare o fi de rau? In rest doarme ca un pui! De aceea nici nu insist cu sanul, ca daca doarme permanent, nu prea imi place sa il trezesc.
Crizele de colici le face de maxim jumate de ora. Doar acuma doua zile a plans vreo 2 ore, insa in rest niciodata nu am avut probleme sa stea treaz. Cafea beau numai decofeinizata.
Cleo ma termina ce scumpa e fititza ta! Si ce bine seamana cu tine! Al meu nu stiu inca cu cine seamana, nimeni nu se poate pronunta.
Povestea nasterii
Reallaura spune:
Neata, fetele!
Alexutza75, Da, pediatrul in maternitate mi-a recomandat calciul! Dar noi doi chiar am avut lipsa de calciu, la el se simtea la pipait, la caput...ca avea capul aproape fragmentat, asa se simteau oscioarele. Cat despre tzatzicile lui bb, nici al meu nu are inca aspect normal...nu stiu cat dureaza..Daca pediatrul spune ca e ok...
Alina_anto si eu mai am tot 2 kg de dat jos+5 dinainte de sarcina (merge si 7, daca vreau sa fie perfect.)Eu mananc orice, inlusiv capsuni, dar asta nu inseamna ca slabesc, bag zilnic prajituri si pizza...
Lacoma! Cu cine sa semene fi-miu? Cu ta-su la fizic, cu mine la caracter.
Emycor ne bucuram ca Rares primeste numai papa de la san si a luat asa bine in greutate!!
Doloress si tati al nostru tot asa dezinteresat inainte de sarcina, ref la
. In timpul sarcinii, insa il apucase cheful..cine sa-l mai inteleaga. Sunt curioasa cum va fi acum...
Magnetism eu stiu ca voma poate fi un prim simptom de declansare a nasterii.

Si pentru celelalte fete: Miss, lcazangiu, buburuzii: 

Aseara iar mi-a tusit, iar si-a dres vocea toata noaptea ca un fumator inrait!!!Am stat numai cu el in brate ca dc-l puneam jos se inneca cu lapticul intarit pe gat.M-am saturat de stresul asta, mi-e mila de el si nu stiu cum sa-l ajut. Aspiratorul nazal electric nu scoate nimic...si puiul meu abia respira...

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
niatsa fetelor. Iote
- e gata. Dar io am pus lapte cu cereale in cana...
o
povestea nashterii
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cleo78
niatsa fetelor. Iote- e gata. Dar io am pus lapte cu cereale in cana...
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
Si eu am servit la fel, intr-un castron maaare.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Doloress
Am incercat sa il pun la san, trage la inceput, insa dupa vre 5 minute se enerveaza si incepe sa planga, ca vrea biberon, acuma si eu il mai pun exact cand cere de mancare, deci e si vina mea pe de o parte, nu insist suficient.
De mancat ciocolata vad ca nu il agita, al meu doarme incontinuu, sa zic asa cred ca 2-3 ore legate sta treaz pe zi. Oare o fi de rau? In rest doarme ca un pui! De aceea nici nu insist cu sanul, ca daca doarme permanent, nu prea imi place sa il trezesc.
Crizele de colici le face de maxim jumate de ora. Doar acuma doua zile a plans vreo 2 ore, insa in rest niciodata nu am avut probleme sa stea treaz. Cafea beau numai decofeinizata.
Cleo ma termina ce scumpa e fititza ta! Si ce bine seamana cu tine! Al meu nu stiu inca cu cine seamana, nimeni nu se poate pronunta.
Povestea nasterii
ei, s-a obisnuit sa ii curga din bibe fara efort mare. Asta e, poate chiar e mai bine, sa privim partea frumoasa a lucrurilor.
Atat ca o sa iti scada treptat lactatia.
Si multumim pt complimentele printsesei noastre...hai, ziceti si voi ca seamana si cu tati. Asha se mai bucura cand cineva ii zice: "parca seamana si cu tine". In rest.. e pui de Cleo.
Cat despre crizele de colici, io am mai remarcat ceva la printsesa mea. Plange inainte de a adormi! Adica, sa zicem 5-10min maxim. O iau in pat cu mine, ii vb, o legan, ii mai pun tsatsa in gura, si adoarme.
Sa nu zic, las uisha deschisa la dormitor, si ii vb din baie, unde frec faiantsa in disperare. Si cand imi aude vocea, tace!! mai frec si cant! si iar tace...
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
socrateee, trezeshte te si hai la plimbare.
Poate ne intalnim si noi azi. Hai sa ii facem o serenada sub balcon lui Inais + iasminei (nu ca ash sti balconu unde il are, doar blocul....)
Si a zis tati ca ne da voie sa ne vedem cu un caruts de stelist...
, nu cumva de alta natsie de sportiv!!!
o
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by Doloress
Am incercat sa il pun la san, trage la inceput, insa dupa vre 5 minute se enerveaza si incepe sa planga, ca vrea biberon, acuma si eu il mai pun exact cand cere de mancare, deci e si vina mea pe de o parte, nu insist suficient.
Povestea nasterii
ei, s-a obisnuit sa ii curga din bibe fara efort mare. Asta e, poate chiar e mai bine, sa privim partea frumoasa a lucrurilor.
Atat ca o sa iti scada treptat lactatia.
Si multumim pt complimentele printsesei noastre...hai, ziceti si voi ca seamana si cu tati. Asha se mai bucura cand cineva ii zice: "parca seamana si cu tine". In rest.. e pui de Cleo.
Cat despre crizele de colici, io am mai remarcat ceva la printsesa mea. Plange inainte de a adormi! Adica, sa zicem 5-10min maxim. O iau in pat cu mine, ii vb, o legan, ii mai pun tsatsa in gura, si adoarme.
Sa nu zic, las uisha deschisa la dormitor, si ii vb din baie, unde frec faiantsa in disperare. Si cand imi aude vocea, tace!! mai frec si cant! si iar tace...
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
Cleo mamica tu cand mai ai timp de frecus faianta? Pe bune hai ca tu esti mai organizata , ia zi mata ca ai un bebelus asa de dulceeeeeeeeee imi vine sa o mananc pe fifi a ta, ia zi tu un program de-al tau pe o zi de exempl;u.Asta ca sa stie si moi cum sa se organizeze cand o veni bebeul.
Pupici
Lavi+39 cu Bogdanici Pogonici
AMR 3 zile!!!!!! Pna la contol , pna la nastere sa vedemmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!