Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
nemary spune:
quote:
Originally posted by Nour
Buna... numai copilasi frumosi pe aici!
Am vazut si eu pozele MITSU... bebe Conrad este un superb si mami de asemenea. M-am uitat si m-am tot uitat si pareti de poveste.
Unde ati facut pozele? Vrem si noi ca suntem acum in Romania... asta pana nu plecam acasa.
Ahh... si am si eu o intrebare pt mamicile care alapteaza. Avem voie la soare?!?! Sau mai bine zis, avem voie la solar?!
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
[url=http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/?action=view¤t=DSC02440.jpg] Scumpa noastra mica[/url]
din cate stiu eu nu avem voie. si chiar am auzit-o pe tanti de la solar cand spunea ca nu e bine sa stea gravidele si femeile care alapteaza.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
buna seara tuturor. ne cerem scuze, dar nu am citit nimic din urma, noi stam aproape toata ziua pe afara, ne intalnim cu Sara de Gatta si cu Luca de Miky mamica. nu stiu daca a postat Simona pozele, poate am timp sa le incarc si eu. fetelor, sa le vedeti pe Daria si Sara cum se uita la Luca...care, fie vorba intre noi, o sa fie un mare gagicar
in seara asta am mancat o nectarina si am zis sa-i pun si Dariei pe buze, sa vad ce face...si ce credeti? a supt la nectarina cred ca aproape o lingurita, asa cu tot cu pulpa.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
Helau helau!
Azi se pare ca sunt huhurezul de seviciu'... ca am impresia ca nu mai e nimeni la ora asta pe-aici... Am intrat putin sa vad ce mai faceti, si pentru ca e trecut de miezul noptii, deci e deja 15 iunie, profit de ocazie sa o felicit pe Bibi de LaLa care face azi 6 luni, dar si pe Serbanelu de Doculetz care implineste 5 luni si pe Sara de Stoisor care face 4 luni.
La multe lunitze si multi ani!
Ce-au mai trecut lunile! Deja avem clopotei care au pashit in a doua jumate a primului an de viata, ce frumooos!
Tinna si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
Tinna S. spune:
Multumim frumos fetelor care ne-au felicitat pentru ziua de ieri, am facut si noi 4 luni!
Bebe meu mi-a facut vineri seara o surpriza (deci cu o zi inainte sa faca 4 luni fix)... A inceput sa se intoarca singurel de pe spate pe burta! Il lasasem putin in patut si plecasem din camera, dar fiindca bazaia cam tare m-am intors la el, si l-am surprins tocmai cand facea miscarea de intoarcere.
Faza e ca acum a inceput sa doarma cam agitat, el care dormea noaptea asa de bine, cred ca ii vine sa se intoarca pe burta si in somn, si se trezeste pentru ca se misca prea mult, da efectiv ture prin patutz...
Plus ca mai e o faza... El care se intorcea de pe burta pe spate inca de la 2 luni, acum parca a uitat... Acum se intoarce de pe spate de burta si asa ramane, ca la loc nu mai stie sa se intoarca...
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
Ellenuta felicitari pentru cele 5 luni implinite de Bitsi!
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
Shose sa-ti traiasca micuta crestina si sa fie fericita! Asteptam cu nerabdare pozici de la botez si de la party!
Miri un pup de la mine ca le-ai aratat tu ce poti! Eram sigura ca o sa te descurci f bine! Poze noi cu Sacha si Bruno, si bineinteles si cu tine, cand ne mai arati?
Lala_D tare rau imi pare sa aud ca sunteti bolnaviori... Un pup de la mine sa treaca mai repede raceala si mucisorii lui Andrei!
Natalia ma bucur ca esti mai bine cu sanul si ca nu ai facut febra! Pune-o pe Stefi cat mai mult la san si o sa treaca! Eu am facut o mastita tare urata acum 2 luni jumate', cu febra 40, dar am reusit sa depasesc momentul si alaptez si acuma.
Mitsu si Jelimoni hai ca mai aveti putin si scapati de examene! Tin pumnii! Apropos Mitsule, cum mai e pana la urma cu analiza la pishu' a lui bebe C.? Ai reusit sa o repeti? Sa de DD sa nu fie totusi infectie urinara... Un pupic de la mine pentru bebelinul mic si mofturos!
Honey hai ca mi-ai facut o pofta de crema de zahar ars de mor! Nu-mi teleportezi si mie o feliuta?
Asha... Si sa nu uit... Am vazut poze tare frumoase de clopotei...Paula de Rodica, Maia de Theli (pozele de pe blog) si bineinteles Robi de jelimoni si Tudorel si Ozi de Gratiela! Mi-au placut la nebunie!
toate zuzele si clopoteii si ma duc si eu la nani! Noapte buna!
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
Am uitat sa spun ca am vazut si poze cu Luca de Gugu! Ptiu ce baiat mare si frumos! Sa va traiasca si sa fie sanatos si voios!
Acu' chiar ca ma duc la nani! V-am pupacit!
Poze Luca la botez
danonique spune:
Buna dimineata!Nu e nimeni la cafea?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
SHOSE felicitari pentru micuta crestina.Sper ca v-ati distrat bine la petrecere.Asteptam poze.
poze albert
danonique spune:
LALA D imi pare rau ca ati reusit sa raciti toti patru.Multa sanatate si asteptam sa auzim ca sunteti din nou in forma maxima!Felicitari pentru progresele lui Andrei!
poze albert