Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
Mirtha multumesc.
Olivia, bravo fata desteapta. In fiecare luna mi se intampla la fel si in fiecare luna uit. Sper sa fie numai asta. Oricum o sa mai fac si o urocultura sa fiu sigura ca nu a recidivat infectia urinara.
Andy ti-a reusit ?
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Olivia26 spune:
Aaa, am uitat sa va dau un link sa va mai distrati, eu am ras cu lacrimi.
Chestionar auto amuzant
Olivia
19+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
brie spune:
Seara buna fetelor,
Noi vineri am avut serbarea la gradi si a fost tare frumos. Am facut si poze, am sa le pun si eu pe contul comun, dar acum sunt tare obosita si nu am chef.
A fost mama la mine zilele astea si nu am avut timp sa intru pe forum.
Urez bun venit gravidutelor noi si le doresc sarcini usoare.
Sper sa ne "auzim" maine.
Va doresc o noapte buna!
20+ 
Mirtha spune:
Fetelor de acestia ati auzit ? http://www.htpmedical.ro/index.php?page=produse&mid=70&subm=311 . Ce stiti despre ei ?
BTW. Preturile de la produsele www.medela.ro le-am gasit pe site-ul bebelusultau punct ro.
Mirtha
21+
Otiliav spune:
Mada_roz, bine ai venit. Ma bucur ca ai reusit si ai ajuns la un doctor competent. Nu inteleg cum avem DPN asa de aproape daca UM este la 10 zile diferenta.
Am vazut ca esti deja in listuta, dar cred ca acum suntem 97 de gravidutze.
Elilov si eu sunt in asteptare rezultate Rh- si varicela, dar parca daca vorbesc trece timpul mai repede. Oricum Ana are o basicuta pe nas
, deja am emotii cat casa.
Brie, noapte buna si tie, te asteptam de maine pe front.
Olivia, ma bucur ca suntem trei, aveam si eu un stres.
Andy, bafta cu concediul, si eu voi zbura peste trei saptamani la Bucuresti, 5 ore de zbor.
Si doar doua saptamani de concediu aveti, mi se pare de neimaginat. Eu am 5 saptamani dar anul trecut am avut 10 saptamani pentru ca am avut multe ore suplimentare, stres mult, dar atunci era mama aici si statea cu Ana.
Mirtha, tu de ce vrei pompa de san, e normal sa te uiti sa stii ce model vrei, de unde poti cumpara si sa o iei daca ai nevoie. Eu nu am avut nevoie si am alaptat un an de zile, m-am muls prima data cand am avut febra laptelui iar atunci nu as fi suportat pompa de abia puneam eu mana, si inca o data cand am lipsit 2 zile de langa copil. Din punctul meu de vedere nu merita investitia decat daca vad ca nu o scot la capat si am un bb care nu suge, dar inca nu am cum sa stiu de acum.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
Mirtha spune:
Otilia imi voi lua pompa de san preventiv. Daca nu imi foloseste o dau cui are nevoie , gratuit. Dar in nici un caz nu voi astepta atunci , speriata si congestionata de prima nastere , buimaca si ametita ca nu stiu ce sa fac si cum sa mai constat ca imi trebuie nu stiu ce produs. Sunt atunci destui factori de stres previzibil si imprevizibili.
Pe cei previzibili incerc sa ii elimin.
Tu esti la a doaua sarcina. Se simte diferenta de ...stres si relaxare .
Eu sunt la prima. Sincer imi voi cumpara tot ce stiu ca au avut nevoie prietenele , colegele , cunostintele mele si cam este este trecut prin bagajul gravidei si camera lui bebe. Daca nu le voi folosi eu le donez. Sigur se va gasi cineva caruia sa ii foloseasca.
Mirtha
21+
Andy08 spune:
Catalina: Si eu am acele dureri de burta (plus dureri de spate) in perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul.
Cu semnatura, nu stiu, vedem acum, la mesajul acesta.
Olivia: Ne-am uitat la meci (Cehia-Turcia). Am devenit foarte microbista! Bine, o ora din meci am dormit de pranz.![]()
Otilia: Vacanta placuta si voua. Am inteles ca esti din Bucuresti. Sper ca aveti aer conditionat acasa, ca am vazut ca verile sunt tot mai toride. Ei, mai fugiti voi si la munte si la mare, ca sunt aproape, si va mai racoriti. Mi-e dor si mie de casa! :)
Mirtha: Si eu ies la plimbare aproape in fiecare zi si vreau sa merg si la inot pt. gravide mai incolo, prin luna a sasea. Am inteles ca e bine sa ma misc mult ca sa am o nastere usoara.
Andy
13+
Otiliav spune:
Mirtha, pai daca stiu sa-mi rezolv problema cu manuta din dotare in caz de urgenta sunt relaxata
, dar si eu o sa trag cu ochiul la ce cumparati voi ca nu se stie niciodata. De asemenea este buna pumpa pentru stimularea lactatiei. La primul copil am folosit garmastan, am vazut ca deja curge colostrul deci canalele erau desfundate si am zis pas in prima etapa pentru ca nu aveam bani si mi s-a parut mai putin importanta decat alte accesorii plus ca stiam ca farmaciile la noi sunte deschise non-stop si in Pantelimon sunt chiar multe farmacii iar noi stam vizavi de Cora. Dar eram asa pusa pe alaptat ca nici un biberon nu am cumparat, nu cumva sa cedez si sa-l folosesc si am luat seringa ca sa-i dau laptic in caz ca nu suge la san, mi-a luat mama biberon cand m-am externat dupa ce a plans copilul o noapte, l-am folosit atunci o data sa-i dau ceai anticolici, am vazut ca nu are efect ceaiul asa ca urmatoarea data l-am folosit la 6 luni cand i-am introdus cerealele
.
Andy, cum se face ca eu m-am uitat la Cehia-Portugalia, sau era in reluare pe Eurosport?
Avem aer conditionat in living, pus acum 2 ani ca nu se mai putea, dormitorul are un perete pe nord asa ca e bine. Dar eu prefer sa lesin de caldura decat sa-mi fie frig.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
mav spune:
Neatza!
Mada_roz, bine ai venit si sarcina usoara!
Mirtha, in privinta pompei pt san sunt de acord cu Otilia, dar pe de alta parte si tu ai dreptate.
Eu (din disperare si lipsa experientei) am avut doua pompe la Seb, dar cea mai mare productie de lapte muls cu pompa a fost... 30ml, asa ca... pompa de san nu mi-a folosit prea mult. Are dreptate Otilia cu "sfanta mana".
Si l-am alaptat un an si doua luni.... asa ca stiu ce spun.
Nu mai stiu cine spunea ca a luat 2kg intr-o luna... Eu am luat toate cele 5 kg intr-o luna jumate. Si n-am facut deloc excese, am mancat cat se poate de sanatos si... fara prea multe dulciuri. Si stiu de la prima sarcina ca cele mai multe kg se acumuleaza in ultima parte a sarcinii.... Si sunt dispusa sa mai iau max. 3kg
.... dar cand ma gandesc ca as mai putea lua inca 15kg (in ritmul asta)....
Asta-i mai nasol....
Am mai pus 3 www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157604908385156/" target="_blank">poze cu burdihanu'.... da' sa nu sariti iar ca nu se vad kilele... asta e probabil pt ca-s fotogenica (
si modesta)... insa se simt. Deja port centura pt burta si noaptea... ca altfel ma dispera durerile de spate...
O saptamana frumoasa tuturor!

21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)