Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
machus spune:
Feteler am si eu o problema. Poate v-ati confruntat si voi.
Ma mananca palmele si mi se exfoliaza pielea de pe degete si sunt f uscate.
Stiu ca este carenta de vit A; sfatuiti-ma ce crema/unguent sa folosesc.
Multumesc !!!!!!!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
mav spune:
Machus, in acest caz, cel mai bun (potrivit) sfat il vei primi de la doctorul tau!
Mirtha, uite, special pt tine, despre alaptat: aici si aici. 
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
oceanborn spune:
Neatza fetelor!
Mada_roz bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Mav eu am luat doar 1,4kg...zilnic ma catzar pe cantar(am cumparat unul nou, la inceput am crezut ca mi s-a stricat cantarul si arata aceeasi greutate..), ai o burtica frumoasa!
Machus nu te pot ajuta, dar am observat si eu de vreo 2 zile ca mi se duce pielea putin de pe coate...nu mi s-a mai intamplat niciodata, o sa-l intreb pe medicul curant, pana una alta m-am dat cu crema hidratanta. sper sa nu fie vreo pb...
Otilia e o idee buna sa scrii cum se deschide un nou capitol pe prima pagina.asa vom stii toate ce trebuie facut.
Mi-am schimbat semnatura!!!
ne indreptam cu pasi repezi inspre jumatatea sarcinii!!
O saptamana numai cu vesti bune va doresc tuturor!
16+
loren@ spune:
Neata fetele..
Machus cred ca un unguent cu galbenele e ok pentru maini! Mav esti tare haioasa si copilita..o sa intru pe mailul comun sa vad si alte burticute ca nu am apucat pina acum!
Nu mai stiu cine anume ce a scris, asa ca raspund si eu la ce am frunzarit!
Epilat- pe picioare cu aparatul si inghinal inca asa...dar curind trec pe lama de ras..
Utrogestan...mi-a crescut parul pe burta de la el si innegrit!
Lenjerie intima..prin Unirea, Malluri, supermarketuri!
Contractii....mai am, dar macar nu mai am durerile ca la ciclu!
Celule stem..si eu vreau..o sa vorbesc cu doctorul ce si cum!
Kg luate pina acum...9...ca la Bia..deci sigur iau 20 pina la final!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
Mirtha spune:
Mav multumesc tare mult pentru link-uri. E foarte interesanta prezentare pe fond muzical si imagine 4D.
Machus pentru maini folosesc o crema pe baza de argila fabricata de Inst. Ana Aslan. Tubul este maroniu . Pentru mine este excelenta iar de felul meu am fost extrem de reticenta , neincrezatoare la orice fel de crema si nu le-am folosit decit dupa 30 ani constrinsa de imprejurari. Pina atunci am folosit Nidoflor pe care din cind in cind il mai folosesc si pentru fata - in special iarna pt. hidratare. Denumirea concreta nu mi-o aduc aminte dar spre seara ajung acasa si pot sa iti dau detalii.
Fetelor in concluzie la subiectul pompa de san , voi deschide un capitol separat la "Nasterea unei Stele" sa vedem prognosticurile "din experienta." Bine nu exista solutii universale dar macar un lider , doi se vor distinge.
Si ca nu las vreo umbra de indoiala : am de ghind sa fac toate eforturile posibile sa alaptez. Pompa va fi doar in caz de nevoie pentru golire san, pentru stimulare etc. Respectiv anexa.
Am gasit Garmastan - 30 lei si am si luat trei tuburi.
Pentru fetele cu mameloane problematice , repsectiv pentru corectarea lor , se mai gaseste un alt produs in afara de Niplette , si anume formatorul de mameloane de la Medela la pretul de 58 lei - site bebelusultau punct ro.
Mirtha
21+
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Durerea de cap de vineri a trecut abia pe seara la meci...am luat paracetamol.Stiu ca e sigur in sarcina mai ales dupa 12 saptamani, nu?
In week end am papat chiar bine, aseara am bagat 3 felii de pepene de am crezut ca o sa plesnesc...dar a fost ok.
Legat de recoltarea de celule stem, voi face, am si vorbit cu medicul meu si el a mai recoltat.
Va doresc o saptamana placuta si sa auzim numai vesti bune!!!
Aaa...eu dimineata am simtit si am auzit niste bulbucaieli in burtica, ca si cum se dadea ceva peste cap in apa...o fi fost bebe sau era de la pepenele de aseara?
Ramo
14+
Puiutul meu scump
andreyutza spune:
diana21, Amalia, Otiliav, catalina, mav, Andy, Mirtha, va multumesc tuturor pentru sprijin. sper sa nu fi uitat pe nimeni.
va dati seama ce weekend am avut si cum stau pana la o noua eco.
mav, i-am trimis un PM alinushcai dar nu stiu daca intra azi ca sa-l citeasca. daca poti si ai cum sun-o tu sau da-mi mie nr ei si o sun sa vb cu ea. merci!!
Mirtha iti dai seama ca vreau o a doua parere.nu pot sa stau asa, sa astept sa vad ce se va intampla.
Otiliav, doctora mea nu a masurat pliul decat o singura data si atunci pt ca eu am insistat.![]()
![]()
si ca sa fie totul groaznic pana la capat, sambata am aflat ca nepotica mea are varsat de vant, asta dupa ce cu o zi inainte statusem langa ea si ma jucasem cu ea. mama spune ca am facut varicela cand eram mica dar eu nu sunt convinsa ca-si mai aduce bine aminte.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
diana21 spune:
Andreyutza, of...prin cat stres mai treci si tu...
Pt a afla daca ai avut varicela, du-te repede la un laborator (de ex, la Medlife poti merge pana la ora doua) si fa-ti analiza! Eu asa am aflat ca am avut sigur rubeola in copilarie pt. ca mama stia si nu stia...E mai sigur asa si cred ca se face si repede analiza asta!
Mirtha, ai grija cu Nidoflorul, in MedEx scrie ca nu este recomandat a se folosi in sarcina pe termen lung si pe suprafete mari de piele. E un antifungic.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
Catalina, durerile acelea-intepaturi, pot fi de la col.... Cel putin la mine asa au fost. Pt linistea ta, incearca sa mergi la dr mai devreme de programare. Eu am zis ca am o urgenta cand am avut durerile alea si pe mine m-a primit dr meu, chiar daca era sambata si abia miercurea urmatoare aveam programare. Si colul intr-adevar se scurtase... nu mult (cat sa fie nevoie de cerclaj), dar suficient cat sa fiu f speriata....
Lorena, da, ma, sunt o mamica adolescenta de... 30 de ani. Cred ca-mi prieste sarcina. De fapt, dupa ce-am pierdut doua sarcini anul trecut... acum sunt tare fericita si se vede asta!![]()
Vezi ca pozele sunt intr-un cont comun pe webshots, nu pe mail-ul comun.
Andreyutza.... adineauri am vorbit cu alinush si mi-a zis ca doar ce a "scapat" de programare...
Dar am s-o fac atenta sa-ti raspunda la mesaj... Poate... va intelegeti voi cumva...
Ramo.... eu cred ca bulbucaielile sunt de la pepene...
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreyutza spune:
diana21 
mav, multumesc ca te-ai interesat.
fetelor spuneti-mi macar la ce doc si ce clinici se fac cele mai bune masuratori. daca tot ma duc, as vrea sa fie la un medic specilist bun care sa nu mearga pe bajbaite.
va multumesc!
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+