Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
elilov3 spune:
buna fetele
otiliav 

numai zic nimic sunt in asteptarea rezultatelor de la analize luni pentru titrare si toxo si miercuri pt varicela...deci pana atunci sunt in tacere
va 
18+
Dimitrie
Mirtha spune:
!
quote:
Originally posted by elilov3
buna fetele
otiliavnumai zic nimic sunt in asteptarea rezultatelor de la analize luni pentru titrare si toxo si miercuri pt varicela...deci pana atunci sunt in tacere
va18+
Dimitrie
Mirtha
21+
mada_rozz spune:
Buna fetele,
Am mai scris la voi o singura data si v-am spus ca eram ingrijorata de pliul nucal.Am facut o ecografie la Adriana Klein,la spitalul Municipal unde pliul a iesit 3 mm.Am fost foarte speriata si am incercat cu disperare sa ma programez la Dr.Pop de la Diagnosis,si am reusit.AM fost sambata si totul este perfect.Pliul nucal este de 1,6 mm !!! , nici pe departe 3 cum a masurat la Municipal,si am foarte mare incredere in Dr.Pop.
Asa ca mai adaugati,daca vreti,o fetitza in gasca voastra.
UM 11.03.2008
DPN 07.12.2008
DN 20.04.1981
Va pupam,
Mada
13+
si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png
Mirtha spune:
http://www.medela.ro/
Daca va intereseaza produsele poate reusiti sa ajungeti prin zona sa vedeti preturile. Incerc sa le cer un catalog , poate sunt de acord sa trimita.
De regula , atita vreme cit preturile nu sunt afisate, sunt cam piperate. Despre produse am auzit ca ar fi foarte bune.
Mirtha
21+
catalina2307 spune:
Elilov
.
Olivia ma bucur.Conteaza atat de mult sa ai incredere in medicul tau.
Mada_rozz bine ai venit cu fetita ta. Avem nevoie de fetite :).
Fetelor eu am de dimineata dureri in abdomenul inferior. De fapt este ca o usturime-durere-intepatura. Voua va suna cunoscut?Am luat doua nospa dar nu pot spune ca-s ca noua.
Am urmatoarea programare pe 23 la eco (16 saptamani) iar la ginecolog pe 26. O fi prea tarziu?Dupa ce am citit ca una dintre mamicile de la FIV cu gemenasi a pierdut sarcina in luna 6 pt ca i s-a deschis colul iar medicii nu au facut cerclaj din timp parca am devenit si mai paranoica.
Voi care aveti sarcini mai maricele va amintiti sa fi avut ceva asemanator?
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Mirtha spune:
Aici e un alt exemplu de dr. a la "nu stiu ce fac" dar ce conteaza banul sa iese.
Andreyutza banuiesc ca esti convinsa de necesitatea unei masuratori facuta de un dr. care sa aiba si specializare in eco nu nu mai in OBG si care sa se uite altfel la ecranul eco decit la un Tv. de proasta rezolutie.
quote:
Originally posted by mada_rozz
Buna fetele,
Am mai scris la voi o singura data si v-am spus ca eram ingrijorata de pliul nucal.Am facut o ecografie la Adriana Klein,la spitalul Municipal unde pliul a iesit 3 mm.Am fost foarte speriata si am incercat cu disperare sa ma programez la Dr.Pop de la Diagnosis,si am reusit.AM fost sambata si totul este perfect.Pliul nucal este de 1,6 mm !!! , nici pe departe 3 cum a masurat la Municipal,si am foarte mare incredere in Dr.Pop.
Asa ca mai adaugati,daca vreti,o fetitza in gasca voastra.
UM 11.03.2008
DPN 07.12.2008
DN 20.04.1981
Va pupam,
Mada13+
si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png
Mirtha
21+
Mirtha spune:
Da. Am acelasi simptom durere - usturime - intepatura , cam de azi de la prinz.Jos in partea stinga aproape de pubis.
Nu am luat nospa dar daca mai persista voi lua.
Luni la eco colul era ok. Dar asta nu inseamna ca nu se putea intimpla ceva pina azi . Am avut si niste senzatii similare cm.
Sa speram ca e ok. Pe 30 iunie mai merg la medic. Daca durerile se accentueaza in intensitate sun medicul sau maine ma duc peste el.
Nu ai de unde sa sti ce s-a intimplat cu gravidutza de la FIV. E normal sa fii impresionata de drama ei dar trebuie te mobilizezi. Sunt sigura ca ai mai avut astfel de dureri dar acum le acorzi o alta importanta pe fondul experientei colegei de la FIV. Deocamdata daca la tine durerea a reactionat la nospa e bine. Diana te poate lamuri mai bine ref. la colul deschis. Din cite am inteles de la ea mai degraba durerea se simte undeva la spate dcit in fata .
Daca vrei sa iti spulberi temerile si simti ca e ceva mai mult decit o simpla , durere mergi la un control - tuseu.
Vb. mai tirziu. Acum plec la o plimbarica. In ultimul timp parca sunt apucata cu plimbarile la pas.
quote:
Originally posted by catalina2307
Elilov.
Olivia ma bucur.Conteaza atat de mult sa ai incredere in medicul tau.
Mada_rozz bine ai venit cu fetita ta. Avem nevoie de fetite :).
Fetelor eu am de dimineata dureri in abdomenul inferior. De fapt este ca o usturime-durere-intepatura. Voua va suna cunoscut?Am luat doua nospa dar nu pot spune ca-s ca noua.
Am urmatoarea programare pe 23 la eco (16 saptamani) iar la ginecolog pe 26. O fi prea tarziu?Dupa ce am citit ca una dintre mamicile de la FIV cu gemenasi a pierdut sarcina in luna 6 pt ca i s-a deschis colul iar medicii nu au facut cerclaj din timp parca am devenit si mai paranoica.
Voi care aveti sarcini mai maricele va amintiti sa fi avut ceva asemanator?14+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Mirtha
21+
Andy08 spune:
Mada_rozz: Bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Elilov:Ma gandesc la tine si uite o floare
.
Fetelor, cum imi pun si eu semnatura de graviduta si saptamanile?
Andy
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by Andy08
[Fetelor, cum imi pun si eu semnatura de graviduta si saptamanile?
Andy
In stanga ai MENIU. Selectezi "profil personal", "semnatura" si la semnatura scrii gravi intre paranteze patrate urmata de nr. saptamani si plus.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Olivia26 spune:
Mada_rozz, bine ai venit si felicitari. Esti pe listuta, sarcina usoara si bebe sanatos!
Elilov, tin pumnii sa fie bine.
Cata, eu am constant ba un junghi, ba o intepatura dar cica sunt normale, eu nu prea le bag in seama. Nu cumva esti in perioada in care ar fi trebuit sa vina ciclu ca pe mine in fiecare luna ma doare burta in per. in care ar fi venit. Stai linitita, nu stresa floricelele.
Andy 
Mirtha, plimbare placuta, acum iti urmez si eu exemplul.
Pup fetele, noapte buna.
Olivia
19+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.