Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Dandusule, m-ai distrat la nebunie cu postarea de aici 

Problema este ca si eu am inceput sa am vise dar ultimul nu mai tin minte cu cine eram
, dar macar eu am o scuza ca sunt singurica de 10 saptamani.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
elilov3 spune:
seara buna fetele
va
si multumesc de incurajari 
otiliav nush ce sa zic de buba sa nu fi supi pe mine la sot la servici unul din colegii de serv profu de religie prima buba ia iesit pe nas..apoi abdomen si ulterior membre...sper sa fie bine
mirtha in leg cu sericiul nu am de ce sa ma grabesc am luat vacanta si directorul ma bagat in concediu o sa mai merg in activitate la scoala tocmai in august pana atunci linistit frumos acasa
eu sunt in aceeasi stare astept....si astept....pana miercuri ora 14.00
Sa nu va suparati daca numai comunic asa de mult dar..bubele....ma deprima
imediat ce aflu vesti va anunt 
18+
Dimitrie
brie spune:
Seara buna fetelor,
ancaoradea, felicitari pt fetita!
Trebuie sa fim multe sa facem fata atator baietei de la odiseea noastra.
catalina, iti doresc insanatosire rapida. 
elilov, e bine pana acum cu analizele si sunt convinsa ca va fi totul bine pana in final.
Am citit si am vazut ca ati dezbatut o gramada de subiecte interesante. Ce-i drept am fost putin cam ocupata zilele astea si nu prea am avut timp sa raspund si eu , sa ma bag in dicutii...![]()
Sper sa fiu mai activa in urmatoarele zile.
Daca aveti curiozitatea sa ne cunoastem, am pus si eu cateva poze pe webshots-ul comun.
Va
pe toate de la cap la coada fara exceptie si va doresc o noapte buna si linistita.
20+ 
Otiliav spune:
Pfui Brie ce bine arati
, ce burtica fara vergeturi si chiar maricica, si ce copilaroasa pari desi fetita ta este asa mare. Chiar ca numai mamici sexoase si frumoase.
Ma bucur ca ai pus poze ca tu nu aveai nici la semnatura si acum pot asocia un zambet strengar cand iti citesc mesajele.
De prietena noastra Alra, nu mai stiu nimic, se pare ca pe forum nu a mai intrat de 6 zile dar sa speram ca-i bine.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Dandusule, m-ai distrat la nebunie cu postarea de aici
Problema este ca si eu am inceput sa am vise dar ultimul nu mai tin minte cu cine eram, dar macar eu am o scuza ca sunt singurica de 10 saptamani.
15+ BB2
beyyy,adica ce vrei sa insinuezi?!ca nu mi-am mai tras-o de mult?!
Cabral era o fitza ciocolatie...sau probabil vroiam sa-i arat lui Claudiu ca inca mai sant curtata...oricum orgasm n-am avut sigur..., deci il tai de pe lista...
ps:tu vorbesti?!ca nu-ti mai aduci aminte cu cine umbli noptile?!

Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Nebunica,
am vorbit...prietena mea a scapat de ureeaplasma inainte sa ramana gravi...dar povestea de vara ei care a descoperit infectia in luna 6-a de sarcina...i-a dat un antibiotic admis si a dus sarcina cu bine pana la sfarsit...sper sa te ajute
Mirtha,
nu am avut carut cu 3 roti...,modelele pe care le-am admirat eu mi se pareau f mari...,greu de intrat in lift,greu de incaput intr-o masina normala...etc...,asa ca m-am orientat spre cele cu 4 roti...,unele se strang umbrela si incap in majoritatea portbagajelor...iar altele se pliaza formand un dreptunghi si astea incap intr-o masina normala...,nu-i musai sa ai super mega portbagaj...(fara landou)
de ce nu-ti iei modelul cu 4 roti de la chicco care este mult mai ieftin?am uitat sa ma uit de pret in Cora
Brie,
pupam mamica sexoasa si fetita dragalasa
Mamica stralucitoare
20+
madutza spune:
Buna dimineata!
Brie
, ce frumusica esti! Si fetita seamana cu tine!
Mey fetelor, ce burtici mari aveti. La mine abia se vede burtica. Poate daca eram si eu mai slaba, se vedea si la mine...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
dandusa spune:

trezireaaaaaa ce se intampla domnule?!dormiti cam mult,nu vi se pare?!
la noi,toata casa-i treaza de la 5.30...,prestam cantecele,poezii si dansam si nu va spun ce somnnnnn m-a luat
...da' pana nu o vrea printesa sa doarma n-am cum sa bag nasu in perna...
Mamica stralucitoare
20+
ancaoradea spune:
Andy08 Multumesc de felicitari!
tu de unde esti din Ca? Ca si noi vrem sa emigram in Montreal la anul!
Amalia asa e, suntem in al 9-lea cer! Iar taticul promite sa-mi faca si un baietel ca sa multumim toata familia![]()
Nebunica--zapacica Mie la echo morfo mi-a spus doar ca am colul inchis, tuseu nu am facut pana acum deloc.
Bie fata frumoasa
, facem fata, ca in curand vom mai primi intariri, o sa mai apara carucioare roz, cat de curand.
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
andreyutza spune:
Mirtha sa sti ca ma gandeam sa schimb doctora. chiar imi spunea o prietena ca mai bine acum decat mai tarziu. deocamdata astept sa merg la alt doc pt a-mi face masuratorile inca o data si daca se dovedeste ca e eronat ceea ce ea mi-a spus am sa ma gandesc serios la varianta de a-mi schimba doca.
Amalia, multumesc pt informatii. si eu intrasem pe site-ul medlife si nu gasisem ca s-ar face anticorpi de varicela. acum parca sunt mai stresata cu pliu nucal. stiu ca si tu ai ajuns la amniocenteza dar n-am retinut povestea ta. daca nu e prea mare deranjul imi poti spune pe scurt ce s-a intamplat la tine? eventual scrie-mi pe PM ca sa nu mai scrii povestea ta aici caci banuiesc ca multe fete o stiu deja. multumesc!
brie, madutza acum am vazut si eu pozele voastre. suntei niste mamici frumoase cu adevarate printzese.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+