Gravidute de nov-dec2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Cu siguranta ieri bulbucaielile erau de la pepene, nu de la bebe, pentru ca azi dimineata nu au mai fost...
Catalina si eu am avut acum cativa ani klebsiella, dar nu mai stiu cu ce antibiotic am tratat-o.Bafta multa, sa treaca repede!
Ce burtici frumoase aveti...eu tot n-am reusit sa ma pozez pt ca ne-au lasat acumulatorii de la aparat...
Ramo
14+
Puiutul meu scump
loren@ spune:
Neata fetele..eu sunt mai bine dupa o noapte cu dureri ca la ciclu si no spa
Am si eu la semnatura ceva poze mai noi, chiar daca nu se vede burticania in ele!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
Mirtha spune:
Andreyutza foarte important mi se pare sa ai o relatie bazata pe incredere cu medicul care iti supravegheaza sarcina. Daca simti ca nu poate exista aceasta incredere , dintr-un motiv sau un altul , nu are sens sa mergi in continuare la acest medic. Asa ca sunt pe aceeasi lungime de unde cu prietena ta. Astept rezultatele masuratorilor de miercuri dar si cele de la DT. In functie de rezultatul DT. si de atitudinea medicului actual ref. la DT. imi voi putea forma o convingere asupra caracterului.
Dandusa multumesc pt. opiniile ref. la carut. Vom merge sa vizitam Cora abia pe 30 iunie. Practic ne cazam in Bucuresti . Dimineata vom vizita cit mai multe magazine iar dupa amiaza vom merge la eco si la....tusita. Daca ne hotarim spre un anumit produs , anunt. Imi sunt utile opiniile celor care au folosit anumite marci si au fost sau nu multumiti de produs.
Catalina magazinul Mothercare in care Mall il gasesc ? Ca am inteles ca sunt o serie Mall-uri prin Buc. Incerc sa caut info pe net. dar poate reusesti sa imi dai ceva amanunte. Sanatate !
Amalia la fel multumesc pentru opiniile ref. la pompa. Sigur imi voi achizitiona o pompa , ramine doar sa ma decid spre una care primeste cele mai multe voturi. In general am observat ca cele de la Avent sunt apreciate. Eu am pe sanul drept trei noduli. Doi pozitionati lateral dreapta iar unul dublu septat sub mamelon. Deci trebuie sa ma orientez spre un produs care sa fie cit mai potrivit situatie mele.
Nu am nici cea mai vaga idee care din metodele de mulgere ar fi cea mai indicata in ipoteza ca bebe nu va reusi sa goleasca sanul. Spre luna 8-9 o voi intreba pe gineca dar si pe endocrinoloaga. Pina atunci ma consult cu voi.
Cit depsre HTP Medical nici eu nu auzisem nmic. M-a incintat ideee salonului unic la nastere – travaliu , nastere si perioada postpartum.
Brie am intrat la cutia cu poze. Mai , mai......ce frumuseata de burtica.
Elilov nu se supara nimeni de nimic. La cit de incordata esti in asteptarea rezultatelor e de inteles ca nu ai starea necesara sa intri pe formum sa povestesti cu noi. Hai ca nu mai este mult . Maine gata , scapi. Si eu sunt optimista ca fetele. Sunt convinsa ca va fi ok.
Otilia...nu ma pricep absolut deloc la interpretat bubite. Sper daor ca si in cazul tau sa fie totul ok. Mi se pare din ce ai descris tu si ce au mai spus si fetele ca se contureaza o veritabila epidemie a acestor boli.
Ramo eu zic sa ia rabdar. Nu sunt chiar atit de prezenti dupa ce si-au facut intrarea. La inceut mai greut , mai capriciosi. In timp devin din ce in ce mai activi.
catalina2307 spune:
Mirtha magazin Mothercare gasesti sigur in Mall Plaza. Mult mai multe articole, gasesti la Mothercare in Dorobanti langa piata. Nu se compara cu nici un alt magazin Mothercare.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bebecris spune:
O SA AVEM UN BAIETEL!!!!!!! SUNTEM ATAT DE FERICITI!!!!!! va rog sa-mi puneti caruciorul albastru....eu nu stiu cum.... ACUM AM REVENIT de la dr...am si dvd...o sa-l pun imediat pe contul cu poze....si pozele cu cuculetul....
ma duc s
sa va citesc din urma si apoi o sa scriu valorile trecute in eco....
pupici pe burtici!!!!
18+
DAVID ANDREI
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
Bebecris felicitari.Un baietel sanatos si norocos.Sa te bucuri de el si sa va faca fericiti.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ramo2007 spune:
Bebecris, felicitari, sa fiti sanatosi amandoi !Asteptam filmuletul...
Ramo
14+
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
Multumesc pentru info. Catalina.
Bebecris felicitari pr. baietel! Sanatate si multa bafta !!
Mirtha
21+
lorellay spune:
Buna dimineatza..mama ce active sunteti...eu nu pot sa tin pasul cu voi la cat scrieti zilnic.....
Sorana 
17+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
lorellay spune:
Bebecris..felicitari...sa fiti sanatosi...sarcina usoara in continuare, mamica fericita!
Spune-mi pana acum...ai avut greturi?rau?
Sorana 
17+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15