Gravidute de nov-dec2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nebunica-zapacica multa bafta la ...tuseu! Nu e una din procedurile placute dar se spune ca ar fi necesara.
Pina acum nu am avut placerea . Doca mea e mai lejera , deocamdata numai eco. Dar pe 30 iunie sigur nu mai scap netusita.

Partea buna este ca mi-am cumparat slipi cu siret pe laterale . Rochie scurta si usoara de gravide. Deci penibilul nu se va derula atit de mult.

Cind ma vizualizez in pozitia tusita deja imi doresc sa ii faca si lui barbatu-meu un control. Pe acolo pe jos. Macar de fiecare data cind imi face mie si tot m-as simti satisfacuta.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mirtha: Ce tare esti!! Nu cred ca ar rezista, saracii! N-ai observat ce sensibili sunt barbatii cand vine vb. de doctor? Aoleu, numai la dr. sa nu mergi cu ei! Dar sunt ai nostri, dragii de ei!

Andy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mirtha, aici e total diferit fata de cabinetele din Romania, unde defilezi in toata splendoarea, exista halat pe care il imbraci, nu e asa jenant, dar tot ramane disconfortul si senzatia neplacuta. Cat despre sotii nostri...al meu cred ca ar lesina acolo daca s-ar ajunge la asa proceduri

19+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Si al meu ar lesina, cu siguranta!

Cand banuiam eu ca am probleme cu colul, dr mi l-a masurat intai cu sonda abdominala, dar a zis sa verificam si cu sonda endovaginala, pt siguranta.
Deci, e clar ca se poate masura in ambele moduri, insa cel neplacut e mai sigur.
Tuseu nu mi-a facut niciodata dr asta!

Noapte buna! Eu nu cred ca mai pot intra pana maine!

21+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carpediem nici eu nu stau prea bine. Zic mersi cand mi se face pofta de ceva ca asa incep sa reintroduc alimentele. Uite de exemplu am avut pofta de mazare cu pui, am facut, am mancat bine de tot dar azi ma uit la ea fara interes. Am facut sambata supa de pui si nu m-a mai interesat pana a fost gata. Noroc ca Ana azi mi-a spus ca ea vrea bors nu supa asa ca am pus praf de bors si asa acra am mancat un castron, deci sunt mancata pe seara . Vad ca am inceput sa am putina pofta si de ciocolata, in schimb nu ma mai atrag castravetii murati. Norocul meu este ca la servici mananc la cantina si la 11-12 inca nu am greturi si am o masa pe zi variata, intr-o anumita masura ca nici acolo nu pot manca orice. Cartofii ii tolerez tare bine, mananc mult iaurt acasa si fructe. Eu insa nu vomit, am o greata constanta care ma tine departe de mancare.
Sunt cu un kg in minus fata de UM dar bebe a crescut bine, stiu ei sa ia ce-i mai bun din sange. Hemoglobina mi-a scazut putin iar de cand am terminat acidul folic nu mai iau nimic. Eu cu Ana am vomat mult, ultima data prin saptamana 17.
Lorellay, iti recomand sa faci o ecografie morfologica si una la un ecograf bun si un doctor care stie ce face. Eu de abia o astept, poate aflu si ce se ascunde in burtica .
Spiridusule, eu cred ca faci fetita, prea te chinui. Acum o singura data mi-a curs sange din nas dar putin, cred ca este un semn de anemie. Eu nu pot manca alune deloc, pica greu la ficat, am in casa fistic si alune si as vrea sa pap, dar numai cand imi imaginez gustul mi se face greata. Migdale mai savurez cateva cu mar si ce-mi plac floricele de porumb. Cu covrigii mi-ai facut o mare pofta, ce-as mai rontai si eu covrigi si pufuleti. Uite eu mananc borsuri multe, orice ciorba acra este buna rau, dar nu zic pas nici la o supa crema daca-i facuta de altcineva . Cartofi fierti/prajiti cu iaurt acru deasupra nu suporti? Ah, si am mai scris daca mi-e greata tare, fac un ceai de menta ca altfel nici in pat la nani nu pot sta.
Catalina, sper sa functioneze antibioticul din prima si sa nu faci candida, sigur iti poate da si ceva sa nu faci candida.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor nu va contrazic . Posibil ca berbantii sa lesine. Eu prefer sa cred ca ii subestimam ! Daca pot totusi si de fapt joaca teatru , hmmm?
Nu stiu ce sa zic dar ideea ma revigoreaza.

Despre Kita , Anes , Alra mai stie cineva ceva ?

Am gasit o discutie la Parintii intreaba ...daca nu ma insel , pe la pagina 4 despre carucioare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966 .

Da" , eu tot nelamurita am ramas . Cu trei roti , cu patru roti si ce marca ?
Oricum abia am ajuns acasa si am creierii vraiste de pe drum asa ca poate pina maine se mai limpezesc apele. Sicer sa va spun un carut care indeplineste toate criteriile adica landou , transformabil in sport si scoica pt. masina , sa aiba si 3 roti e cam pe la 2000 lei. Pret care mi se pare mare - Trio de la Chicco.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus 2 poze cu bubita Anei aici. Ce ziceti seamana a varicela, altele nu mai are?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor! Acum am aterizat si eu pe acasa..
Mirtha eu n-am auzit de HTPmedical, n-as stii sa-ti dau informatii. Cat priveste pompa de san, eu la David mi-am luat o pompita simpla, cea mai ieftina din farmacie si chiar m-a ajutat. Am alaptat si eu peste 1 an, dar in primele zile, mai ales cele din maternitate, pentru ca nu era in salon cu mine si i se dadea si glucoza, nu manca prea mult si pe mine ma dureau sanii intre mese de cat de plini erau..asa ca ma mulgeam si puteam dormi ca omul.
Acelasi lucru l-am practicat o vreme si acasa, pentru ca imi ramanea surplus de lapte in sani si daca nu-l mulgeam insemna sa-l pun pe David la jumatate de ora la sani ca sa-i goleasca...si el chiar a mancat foarte bine si a luat suuuper in greutate.
Practica cu mana, nu m-a ajutat Efectiv, oricat de mult m-am chinuit, n-am putut, ma durea rau. Nu am nici sfarcurile iesite in afara si poate de aceea...In concluzie, pe mine pompita asta simpla m-a ajutat mult.
Mav m-ai omorat cu pozele tale cu 'burdihanu'" Esti o graviduta dulce foc
Andreyutza imi pare tare rau de stresul tau cu varsatul de vant...din pacate am trecut si eu prin asta timp de 5 saptamani pentru ca se tot imbolnavea altcineva din familia aia. Pentru varicela, nu fac anticorpii cei de la Medlife ( nu e analiza nici pe site-ul lor si am si sunats a intreb daca o fac). Analiza aceasta mi-am facut-o la Clinica Victor Babes de la Mihai Bravu.
Ancaoradea felicitari pentru fetita! Cred ca sunteti in al noualea cer.
Catalina imi pare rau ca ai problemele astea cu rinichii. Ai grija de tine si de bebici! Iti doresc muuuulta sanatate si te pup dulce sa treaca cat mai pedete durerile si infectia
Elilov pup sa fie bine! O sa merite asteptarea si o sa va linistiti
Spiridusule multa sanatate!!! Iti doresc sa-ti revii cat mai curand si sa gusti din partea frumoasa a sarcinii1. Carpediem acelasi lucru iti doresc si tie!
Otiliav mie bubita Anei imi seamana a ciupitura.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otiliav ce printesica frumoasa ai! Ochisorii aia asa albastri de te pierzi in ei si bucalata asa imi vine sa o pap toata!
Varicela de regula apare pe tot corpul si sunt ca niste bobite mici rosii si daca dai cu apa oxigenata pe ele se sparg. La mine asa si-a dat mama seama ca am avut varicela si dupa aia a fost la dr cu mine.
Te si sper sa fie bine!

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Otilia: De bubita nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep, dar fetita ta este superba!! Are niste ochisori..... Vreau si eu un bebe cu ochi albastri (desi nu prea am sanse, d.p.d.v. genetic).

Andy 13+

Mergi la inceput